harpwood Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μετακόμισα Πάτρα πριν 2 χρόνια, άλλα δεν χρειάστηκα μέχρι τώρα που πέθανε το παλιό pc, να πάω σε κάποιο κατάστημα Y/H. Θέλω να αγοράσω ένα πύργο με κομμάτια της επιλογής μου. Έψαξα ήδη με το google + google maps. Τα περισσότερα καταστήματα που βρήκα έχουν βάλει λουκέτο. Κάποια άλλα που βρήκα δεν χτίζουν πύργους. Βρήκα τελικά τρία που χτίζουν, τα δύο από αυτά καμένα χαρτιά (μη σας κουράζω με το τι έγινε). Έμεινε ένα κατάστημα από το οποίο περιμένω προσφορά. Εδώ στην Πάτρα δεν γνωρίζω την αγορά και έτσι θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει, να προτείνει κάποιο κατάστημα της προκοπής, ιδιαίτερα αν έχει και εμπειρίες σχετικά ακόμα καλύτερα. Επιθυμητός και ο σχολιασμός καταστημάτων που πρέπει να αποφύγω. Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω από πλαίσιο, public, e-shop και από μεγάλες αλυσίδες γενικότερα...
!kop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Για πολλά χρόνια εξυπηρετούμε για hardware από το Computer Key. Προσωπική επαφή, ανταγωνιστικές τιμές και service! https://www.computerkey.gr/
black66.gr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μετακόμισα Πάτρα πριν 2 χρόνια, άλλα δεν χρειάστηκα μέχρι τώρα που πέθανε το παλιό pc, να πάω σε κάποιο κατάστημα Y/H. Θέλω να αγοράσω ένα πύργο με κομμάτια της επιλογής μου. Έψαξα ήδη με το google + google maps. Τα περισσότερα καταστήματα που βρήκα έχουν βάλει λουκέτο. Κάποια άλλα που βρήκα δεν χτίζουν πύργους. Βρήκα τελικά τρία που χτίζουν, τα δύο από αυτά καμένα χαρτιά (μη σας κουράζω με το τι έγινε). Έμεινε ένα κατάστημα από το οποίο περιμένω προσφορά. Εδώ στην Πάτρα δεν γνωρίζω την αγορά και έτσι θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει, να προτείνει κάποιο κατάστημα της προκοπής, ιδιαίτερα αν έχει και εμπειρίες σχετικά ακόμα καλύτερα. Επιθυμητός και ο σχολιασμός καταστημάτων που πρέπει να αποφύγω. Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω από πλαίσιο, public, e-shop και από μεγάλες αλυσίδες γενικότερα... Απο την αγορά της Πάτρας δεν γνωρίζω, αλλά έχω ψωνίσει μέσω internet δυο τρείς φορές απο το https://www.eworld.com.gr. Έχει καλή ποικιλία.
Ntenteras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μετακόμισα Πάτρα πριν 2 χρόνια, άλλα δεν χρειάστηκα μέχρι τώρα που πέθανε το παλιό pc, να πάω σε κάποιο κατάστημα Y/H. Θέλω να αγοράσω ένα πύργο με κομμάτια της επιλογής μου. Έψαξα ήδη με το google + google maps. Τα περισσότερα καταστήματα που βρήκα έχουν βάλει λουκέτο. Κάποια άλλα που βρήκα δεν χτίζουν πύργους. Βρήκα τελικά τρία που χτίζουν, τα δύο από αυτά καμένα χαρτιά (μη σας κουράζω με το τι έγινε). Έμεινε ένα κατάστημα από το οποίο περιμένω προσφορά. Εδώ στην Πάτρα δεν γνωρίζω την αγορά και έτσι θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει, να προτείνει κάποιο κατάστημα της προκοπής, ιδιαίτερα αν έχει και εμπειρίες σχετικά ακόμα καλύτερα. Επιθυμητός και ο σχολιασμός καταστημάτων που πρέπει να αποφύγω. Δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω από πλαίσιο, public, e-shop και από μεγάλες αλυσίδες γενικότερα... Τσέκαρε technosystems, γωνία Κορίνθου και Φαβιέρου.
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Απο την αγορά της Πάτρας δεν γνωρίζω, αλλά έχω ψωνίσει μέσω internet δυο τρείς φορές απο το https://www.eworld.com.gr. Έχει καλή ποικιλία. Ειναι τραγικο μαγαζι. 1
dj_aggelos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ειναι τραγικο μαγαζι. Για πες τι πρόβλημα αντιμετώπισες ?
harpwood Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας θα περάσω να πάρω οικονομικές προσφορές. Για πες τι πρόβλημα αντιμετώπισες ? Θα ήθελα και εγώ να μάθω περισσότερα σχετικά...
harpwood Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Στις 12/27/2017 στις 8:00 ΜΜ, !kop είπε Για πολλά χρόνια εξυπηρετούμε για hardware από το Computer Key. Προσωπική επαφή, ανταγωνιστικές τιμές και service! https://www.computerkey.gr/ Πέρασα και μιλήσαμε. Ζήτησα i7 8ης γενιάς και μου στείλατε προσφορά με i7-8700 με B250 motherboard Ζήτησα διόρθωση και τιμή για κάθε κομμάτι χωριστά άλλα μου στείλατε προσφορά με διορθωμένο motherboard μόνο. Σχετικά με τις τιμές για κάθε κομμάτι χωριστά με γράψατε κανονικότατα. ...και τέλος να ρωτήσω, πως γίνεται να λέτε ότι έχετε ανταγωνιστικές τιμές και από άλλο φυσικό κατάστημα στην Πάτρα να βρήκα τα ίδια parts 165 ευρώ φθηνότερα με διπλάσια χωρητικότητας ssd και platinum τροφοδοτικο αντί για 80 gold της προσφοράς σας... Στις 12/28/2017 στις 11:14 ΠΜ, Ntenteras είπε Τσέκαρε technosystems, γωνία Κορίνθου και Φαβιέρου. Πέρασα και ζήτησα προσφορά για το build που ήθελα. Μου είπε ο υπεύθυνος πως είχε δουλειά εκείνη την ώρα (κάτι έκανε με ένα λάπτοπ). Σημείωσε αυτά που θέλω και είπε θα επικοινωνήσει μαζί μου... κάτι που ποτέ δεν έκανε (και τσέκαρα το spam folder για όσους αναρωτιούνται)...
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Από το e-world είχα παραγγείλει κάτι μικροπράγματα πριν καιρό. Να ναι 1-2 χρόνια. Ακόμα έρχονται κι φυσικά καμία ενημέρωση.
birel-motosport Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ προτείνω το eworld έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα από εκεί ( οχι μικρής αξίας) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος
harpwood Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, harpwood είπε ...και τέλος να ρωτήσω, πως γίνεται να λέτε ότι έχετε ανταγωνιστικές τιμές και από άλλο φυσικό κατάστημα στην Πάτρα να βρήκα τα ίδια parts 165 ευρώ φθηνότερα με διπλάσια χωρητικότητας ssd και platinum τροφοδοτικο αντί για 80 gold της προσφοράς σας... Μία βασική διόρθωση: η διαφορά που αναφέρω παραπάνω (165 ευρώ) έχει να κάνει με την πρώτη προσφορά που είχε λάθος motherboard και διαφορετικό τροφοδοτικό από την μετέπειτα διορθωμένη προσφορά, η οποία ήταν κατά 135 ευρώ ακριβότερη. Δηλαδή μιλάμε για διαφορά 200 ευρώ με τον διπλάσιο ssd που έβαλα (μια και χώρεσε στο bugdet) Και ξαναρωτάω, πως γίνεται να θεωρήστε ανταγωνιστικοί, αφού βρήκα άλλο φυσικό κατάστημα στην Πάτρα που έφτιαξε καλύτερο pc από την δική σας προσφορά (διπλάσιος ssd και καλύτερο τροφοδοτικό) με 200 ευρώ φθηνότερα? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από harpwood 1
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Στις 28/12/2017 στις 11:46 ΠΜ, Ntinaras είπε Ειναι τραγικο μαγαζι. Στις 5/2/2018 στις 10:19 ΜΜ, BlueBlood7 είπε Από το e-world είχα παραγγείλει κάτι μικροπράγματα πριν καιρό. Να ναι 1-2 χρόνια. Ακόμα έρχονται κι φυσικά καμία ενημέρωση. Τραγικός στην εξυπηρέτηση ως eshop, τραγικότερος από κοντά. Ο ορισμός του "ΜΗ-επαγγελματία". Απορώ πως κρατά πελάτες αυτός ο άνθρωπος (ίσως έχει λύσει τα οικονομικό του πρόβλημα & δεν τον πιάνει η κρίση). Πρόσφατα από ανάγκη είπα να αγοράσω κάτι που δεν έβρισκα πουθενά αλλού, ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του, και βέβαια δεν με απογοήτευσε. Ασυνεπής όπως πάντα, ακόμα περιμένω τη παραγγελία lol. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, άδικος είπε Τραγικός στην εξυπηρέτηση ως eshop, τραγικότερος από κοντά. Ο ορισμός του "ΜΗ-επαγγελματία". Απορώ πως κρατά πελάτες αυτός ο άνθρωπος (ίσως έχει λύσει τα οικονομικό του πρόβλημα & δεν τον πιάνει η κρίση). Πρόσφατα από ανάγκη είπα να αγοράσω κάτι που δεν έβρισκα πουθενά αλλού, ενώ είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξανασυνεργαστώ μαζί του, και βέβαια δεν με απογοήτευσε. Ασυνεπής όπως πάντα, ακόμα περιμένω τη παραγγελία lol. Σε κάτι τέτοια μαγαζιά οι πάγκοι στην Λαϊκή αγορά μοιάζουν μαγαζάρες. Και τα δοκιμάζεις κιόλας Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από BlueBlood7
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μαλλον ο φοιτητοκοσμος σωνει κατι τετοια μαγαζια εκει....
άδικος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Σε κάτι τέτοια μαγαζιά οι πάγκοι στην Λαϊκή αγορά μοιάζουν μαγαζάρες. Και τα δοκιμάζεις κιόλας Και το κερασάκι, χρεώνει +0,86€ για πληρωμή μέσω paypal για να καλύψει την επιβάρυνση! Δε το έχω δει σε κανένα κατάστημα τέτοια κατάντια. Κλαίνε και οι πέτρες 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα