ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα στο team και χτονια πολλα !! Εχω την εξης αποριαα .Εχω ενα φιλαρακι που εχει παει διακοπες αμερικη , συμφερει να του ζητησω να μου αγορασει ενα κινητο απο εκει και να το φερει οταν γυρησει ? Επειδη δεν ξερω καθολου τι παιζει απο εκει , συμφερει σε ολα τα κινητα ή μονο για iPhone? Επισης ξερετε αν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα με την συσκευη και τις ρυθμισεις της ? Η αν θα αντιμετωπισει καποιο προβλημα ο φιλος μου με την μεταφορα ? Ευχαριστω
KiriosD Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 1 χρόνο εγγύηση λόγω αμερικής ρίσκο αναλόγως εταιρίας με παγκόσμια εγγύηση μιας και δε θα χρησιμοποιηθεί εκεί ρίσκο ελέγχου στο τελωνείο (που σημαίνει πέταμα κουτιού κτλπ, μόνο σαν συσκευή θα μπει στις αποσκευές) σε περίπτωση ελέγχου και εύρεσης της συσκευής, αναλόγως του υπαλλήλου, θα πρέπει να πληρωθεί το φπα σχετικά με τον έλεγχο, ΑΜΑ σε σταματήσουν και ΑΜΑ σου κανουν έλεγχο δεν ειναι και ιδιαίτερα χαζοί ξέρουν τη φάση αν δει συσκευη ολοκαίνουρια χωρίς ουτε καν 1 boot και χωρίς sim τι να υποθέσει; λόγω διαφορετικών δικτύων ΜΑΛΛΟΝ θα παίζει και εδώ η συσκευή αλλιώς δε θα έχεις πρόσβαση στα 4g κτλπ
saruman123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο για να λειτουργήσει και Ελλάδα.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Καταρχας ολα τα κινητα ειναι ποιο φτηνα στην αμερικη απο οτι εδω ? Η μονο τα μηλα ?
SeNNinhA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρέπει να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο για να λειτουργήσει και Ελλάδα. Οχι απαραιτητα. Το αγοραζεις ξεκλειδωτο και οχι μεσω εταιρειας κινητης.
Dimitrios51 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Στην αμερική απ'όσο ξέρω είναι λίγο μπέρδεμα με τα δίκτυα και θέλει πολύ ψαξιμο για να λειτουργεί εδώ,στην Ευρώπη, καθώς στην αμερική δεν χρησιμοποιούν όλες οι εταιρείες κάρτες sim
SeNNinhA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τα κομματια που πωλουνται ελευθερα εκτος συμβολαιων με εταιρειες κινητης ειναι με SIM και ξεκλειδωτα και μπορουν να λειτουργησουν οπουδηποτε στον κοσμο. Μην τρομαζετε.
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω τι τιμες παιζουν εκει στις διαφορεσς μαρκες κινητων ...μπορει καποιος να βοηθησει ?
ziaba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω τι τιμες παιζουν εκει στις διαφορεσς μαρκες κινητων ...μπορει καποιος να βοηθησει ? Μπες στο bestbuy.com
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη διαφορα στην τιμη , μερικα κιολας φαινονται πιο ακριβα εκει , για τα iphone ομως δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει
SeNNinhA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη διαφορα στην τιμη , μερικα κιολας φαινονται πιο ακριβα εκει , για τα iphone ομως δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει Τι να καταλαβεις. Αμερικανικη εταιρεια, δεν εχει δασμους εντος USA γιατι αντιθετα με την Ελλαδα εκει προσπαθουν να βοηθησουν τους δικους τους. Εντος Ε.Ε. υπολογισε τους δασμους εισαγωγης, ΦΠΑ κλπ. Αναλογως το State στις USA το ΦΠΑ (State+Local sale taxes) επισης μπορει να ειναι πολυ διαφορετικο. Απο 0% ( Alaska, Oregon) εως και 10% (Louisiana) με μεσο ορο στις περισσοτερες πολιτειες το 6,5-7,0%
Diskimpex Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Το θεμα να μπορει και ελληνικα το κινητο επισης
SeNNinhA Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Το iOS εχει ενσωματωμενες ολες τις γλωσσες. Απλα μπαινεις στις ρυθμισεις και επιλεγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα