phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Τα 'φερε έτσι η τύχη, που έσπασαν οι οθόνες (τα κρύσταλλα) από δύο (2) Nexus 5 μέσα σε μια βδομάδα. Σα συσκευές γενικά την παλεύουν ακόμα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση αν εξαιρέσεις τα ραγισμένα κρύσταλλα. Μίλησα με Procordia (επίσημο service της LG), και μου έδωσαν τιμή πάνω από 100€/έκαστο. Ρώτησα σε ένα μαγαζί (GCTECH, Γλυφάδα) που αναλαμβάνει επισκευές, αλλά κι εκείνοι μόνο με original ανταλλακτικά ασχολούνται, και μου έδωσαν ανάλογες τιμές. Δηλαδή πιο φθηνά θα μου βγει αν τα πάρω μετάχειρα, γύρω στα 50-70€ παίζουν. Απλά, το θέμα είναι ότι κατά τ' άλλα έχουν ψωμί ακόμα αυτά που έχω τώρα και είναι κρίμα να τα έχω να κάθονται. Οπότε ρωτάω, δεν υπάρχει κάποιο μαγαζί (ή και κάποιος ξέμπαρκος) που να ασχολούνται με ανταλλακτικά π.χ. από eBay και να μου βγουν πιο οικονομικά (ή έστω και στα ίδια) απ' το να πάρω μεταχειρισμένες συσκευές;
SeNNinhA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ψαξε βρες ΟΕΜ οθονες (μην περιμενεις να εχουν την ιδια ποιοτητα) και με κανενα 15-20€ τις αλλαζεις σε μαγαζι με service κινητων. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00PFLGYAY/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1514384312&sr=1-1&refinements=p_n_feature_keywords_two_browse-bin%3A4950278031&pi=AC_SX236_SY340_QL65&dpPl=1&dpID=51dxDZZ08RL&ref=plSrch Στο ebay θα βρεις και με λιγοτερο απο 20€ Αν πιανουν τα χερια σου τις αλλαζεις σχετικα ευκολα και μονος σου. https://www.ifixit.com/Device/Nexus_5 Υπαρχουν μαγαζια που θα εχουν ΟΕΜ πιθανολογω με κοστος 50€ συνολο ανα τηλεφωνο μαζι με την τοποθετηση
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Στο GCTECH που ρώτησα, μου είπαν ότι θέλουν ένα 30ρικο εργασία (αν θυμάμαι καλά), στην περίπτωση που έχουν ή τους δώσω το ανταλλακτικό. Στην περίπτωση που τους πάω π.χ. ένα μεταχειρισμένο και τους ζητήσω να βγάλουν την οθόνη και να τη βάλουν στο δικό μου, θέλουν ένα 50ρικο. Αυτό με την ποιότητα των ΟΕΜ είναι απόλυτο; Δηλαδή θα είναι εμφανής η διαφορά; Αν είναι έτσι, καλύτερα να κοιτάξω να βρω κανά μεταχειρισμένο και να κρατήσω αυτά που έχω για ανταλλακτικά, ή να τα χαρίσω/σκοτώσω σε καμιά αγγελία.
ziaba Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Έτσι και αλλιώς δεν έχει καμία τρομερή οθόνη το νέξους πάρε μια κινεζική και βάλ την πάνω αν δεν σε καλύπτει πουλά το
phanispal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ό,τι και να 'ναι, μη βάλω ΟΕΜ και είναι εντελώς άλλα ντ' άλλων.
SeNNinhA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μπορει να βαλεις ΟΕΜ και να μην ξεχωριζεις την διαφορα, μπορει να βαλεις ΟΕΜ και να ειναι καπως ξεπλυμενα τα χρωματα. Εχει τυχει να βαλω στο iphone οθονη και να μην ειναι καν IPS. Το ανεφερα στον πωλητη και μου εκανε full refund. Αγορασα αλλη οθονη και εμεινε και η παλια καβαντζα γιατι ηταν εμφανως κακη ποιοτητα και δεν τον συμφερε να του την στειλω πισω. Γι αυτο προτεινα απο amazon.uk οπου και γρηγορα την παραλαμβανεις χωρις τελωνεια κλπ αλλα και την επιστρεφεις χωρις προβλημα. Επισης εαν θελεις εγγυημενη ποιοτητα παραγγελνεις απο ifixit https://www.ifixit.com/Store/Parts/Nexus-5-LCD-Screen-and-Digitizer/IF293-023-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα