Προς το περιεχόμενο

Το Pc δεν κλείνει!!!

hawkj83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγανακτήσει τώρα τελευταία που αναγκάζομαι να το κλείνω manual το pc... Πατάω Turn Off, κάνει log off, save τα settings μου κ όταν λέει ότι τα windows κλείνουν κολάει σε εκείνη την οθόνη... Το ίδιο συμβαίνει κ όταν πατήσω για να κάνει restart... :roll: Μερικές φορές λειτουργεί, αλλά πολύ σπάνια πια! :(

Δημοσ.

Thanks! :)

Το έκανα το clear pagefile on shutdown (ελπίζω να το κάνει κ όταν κάνω restart :mrgreen: ), αλλά δεν είδα διαφορά. Έκανα σήμερα όμως κ κανα δύο άλλες ρυθμίσεις αλλά δεν μου πάει η καρδιά να σταματήσω τα downloads μου για να το δοκιμάσω... Το βραδάκι. :roll:

Δημοσ.

Den xaneis kai tipota na kaneis ena update stin mitriki re sy....

Alla afou les oti palia ekleine kai twra teleutaia den kleinei kati allo paizei kai exei na kanei me ta windows logika....den psaxneis ekei loipon mpas kai vreis thn akrh....

PS: epeidi eimai kakos, kai to xereis, kai thelo na xaseis oles sou tis rythmiseis sou, sou lew na kaneis auto pou arxizei apo F..!!!

Δημοσ.

Το PC, του λέει με τον τρόπο του, ότι τώρα που έβαλε DSL δεν πρέπει να το κλείνει καθόλου. Μόνο κανένα restart κατά διαστήματα... :P

Δημοσ.
Το PC, του λέει με τον τρόπο του, ότι τώρα που έβαλε DSL δεν πρέπει να το κλείνει καθόλου. Μόνο κανένα restart κατά διαστήματα... :P

dim_b pisteuw oti edwses thn swsti apantisi..... :wink: Einai ntroph re wolfie na kleineis to pc otan exeis dsl..... :D :D ta exoume pei ayta....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...