DawnX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ισως να το εχουν ρωτησει πολλοι αλλα θελω και εγω να ρωτησω γιατι σκεφτομαι να φτιαξω pc.Οι τιμες εχουν φτασει στον θεο αντικειμενικα. Να αγορασω τωρα ή υπαρχει περιπτωση να πεσουν καθολου;
nikos5800 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Περίμενε λίγο ακόμα λένε οτι θα πέσουν οι τιμες των Ραμ το 2018
DawnX Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Θα δανειστω καμια ραμ τωρα για να φτιαξω το pc και αγοραζω μεσα στην χρονια μαλλον
masteripper Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Σύμφωνα με τους αναλυτές που κοίταζα χθες θα υπάρχει μια μικρή μείωση το 1ο τρίμηνο του 2018 λόγω πλεονάσματος απο την αδυναμία "προώθησης" στην περίοδο των εορτών και μετά θα επανέλθουν.....δυστυχώς λόγω έλλειψης εργοστασίων υπάρχει αδυναμία κάλυψης της ζήτησης ενώ όλα τα εργοστάσια δουλεύουν στο 100% παραγωγικότητας...
Damachi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Και πλεονασμα παραγωγης να εχουν μπορουν ευκολα να κατσουν τεχνητες ελλειψεις . Η για να το πω απλα μ@λακες ειναι να ρηξουν σε παλια τιμη 40 κατι που πουλανε 100 μετα το μπαμ ; Προσφορα - Ζητηση αυτοι κανονιζουν
panoskatos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Είχα βάλει στο μάτι πριν έναν χρόνο ένα σετ μνήμες στα 100€. Αυτή την στιγμή το ίδιο σετ κοστίζει πάνω από 200€ Υποτίθεται ότι οι πωλήσεις hardware στους σταθερους υπολογιστές κάθε χρόνο μειώνονται. Πως υπάρχει έλλειψη από τα εργοστάσια παραγωγής στις μνήμες? Έκλεισαν εργοστάσια? Δεν αγοράζω μνήμες σε αυτές τις τιμές ο κόσμος να χαλάσει.
Dr_73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν δεν αγόραζαν πολλοί , θα έριχναν τις τιμές. Τα περί αδυναμίας κάλυψης της ζήτησης είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Απλά διαπίστωσαν ότι έχουν να κάνουν με ΗΛΙΘΙΟΥΣ , οπότε έπραξαν πολύ φυσιολογικά. Αν μπορείς το ίδιο πράγμα να το πουλάς 90 ευρώ ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, γιατί να το πουλάς 30 ; Οι πωλητές δεν είναι ηλίθιοι όπως οι αγοραστές. Μέσα στο 2017 ξεσπασε φρενίτιδα αγοράς ram και μάλιστα υψηλών συχνοτήτων , όλο και υψηλότερων ... Μία τέτοια ram την είχα αγοράσει τον Ιούλιο του 2016 32 ευρώ από το mgmanager και δεν ήταν η χαμηλότερη τιμή στο skroutz τότε ! Η χαμηλότερη ήταν 30 ευρώ !!! Δείτε πόσο έχει σήμερα ... (στο ίδιο μαγαζί που την είχα πάρει 32 ευρώ τότε, έχει τώρα 103,45 ευρώ ) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Dr_73
Giannis_kan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς δεν μου πάει η καρδιά να δώσω 215 ευρώ για μνήμες όπου τις έβρισκα πριν καιρό κν κατοστάρικο. Νιώθω ότι με πιάνουν μ@λ@κ@. Αντε να δούμε μήπως πέσουν. Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό.
Dr_73 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Giannis_kan είπε Δυστυχώς δεν μου πάει η καρδιά να δώσω 215 ευρώ για μνήμες Κι εγώ θέλω να αναβαθμίσω ένα παλιό pc (cpu-mobo-ram μόνο) και θα ήθελα έναν i5 8600K . Αλλά βλέπω ότι αυτή τη στιγμή οι φθηνότερες ram στα 4000MHz που θέλω να βάλω, κάνουν 270 ευρώ. Δεν πρόκειται τα τα δώσω , οπότε θα κρατήσω τις ddr3 και θα ψάξω για i7 4770K ή i7 4790K , όπου υπάρχουν μητρικές που παίρνουν τις ddr3 που έχω στο παλιό .
Giannis_kan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Dr_73 είπε Κι εγώ θέλω να αναβαθμίσω ένα παλιό pc (cpu-mobo-ram μόνο) και θα ήθελα έναν i5 8600K . Αλλά βλέπω ότι αυτή τη στιγμή οι φθηνότερες ram στα 4000MHz που θέλω να βάλω, κάνουν 270 ευρώ. Δεν πρόκειται τα τα δώσω , οπότε θα κρατήσω τις ddr3 και θα ψάξω για i7 4770K ή i7 4790K , όπου υπάρχουν μητρικές που παίρνουν τις ddr3 που έχω στο παλιό . Θα πέσουν από τι έγραψε ένα παιδί πάνω πάντως λέει τώρα.
panoskatos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Το θέμα είναι να επιστρέψουν οι τιμές όπως ήταν στα μέσα του 2015 με 2016 , όχι απλά να υπάρξει μια μείωση τιμής.
Giannis_kan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, panoskatos είπε Το θέμα είναι να επιστρέψουν οι τιμές όπως ήταν στα μέσα του 2015 με 2016 , όχι απλά να υπάρξει μια μείωση τιμής. Συμφωνώ. Αλλά από την μία μέρα στην αλλην δεν πιστεύω. Οι ddr5 πότε βγαίνουν?
cons1985 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Και να πέσουν οι τιμές δεν πιστεύω ότι θα πάνε στα παλιά καλά επίπεδα. Οσο πουλάνε θα κρατάνε αυτές τιμές.
BabisTs Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Όποιος κοιτάει μόνο για gaming αναβάθμιση από 2600Κ OC (4.4-4.5ghz) και πάνω απλά κάθεται όπως έχει....200ρα+ για ram και για gaming μόνο χρήση απλά ακούγεται κάπως.......τώρα αν στείνει κάποιος καινούργιο rig ή δεν ικανοποιείται από την απόδοση του τωρινού rig που έχει απλά είναι μονόδρομος να σκάσει 200ρα για 16gb ram.....Όσο για τις τιμές στις ram γενικά, δεν βλέπω να έρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα που είχαμε συνηθήσει παλαιότερα. 5
Giannis_kan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 41 λεπτά πριν, BabisTs είπε Όποιος κοιτάει μόνο για gaming αναβάθμιση από 2600Κ OC (4.4-4.5ghz) και πάνω απλά κάθεται όπως έχει....200ρα+ για ram και για gaming μόνο χρήση απλά ακούγεται κάπως.......τώρα αν στείνει κάποιος καινούργιο rig ή δεν ικανοποιείται από την απόδοση του τωρινού rig που έχει απλά είναι μονόδρομος να σκάσει 200ρα για 16gb ram.....Όσο για τις τιμές στις ram γενικά, δεν βλέπω να έρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα που είχαμε συνηθήσει παλαιότερα. Ναι αλλά όταν βλέπεις games που θέλουν 9gb ram + κ θες να είσαι οκ τι θα κάνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα