johnmegarythmos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 εχω περασει εδω και πολλες ημερες το king root το τι ηθελα; το εκανα για να σβησω κατι που δεν μου χρειαζεται και να εχω περισσοτερο χωρο αλλα τελικα δεν εβγαλα ακρη , προσπαθω να κανω unistall και μου βγαζει οτι : Removing failed feedback : Sorry , removing failed , please feedback this problem and will do our best to resolve this problem και παρω submit. και τιποτα δεν γινεται , υπαρχει τροπος; .
sargio01 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δοκίμασε να το διαγράψεις με το Revo uninstaller που η εκδοχή του για pc διαγράφει τα πάντα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vsrevogroup.revouninstallermobile
johnmegarythmos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω παρα πολυ θα το δοκιμασω.
marmarasm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Για σού φίλε μου, ρυθμίσεις, ασφάλεια , διαχείριστες συσκευων, και ξετικαρε το kingroot , μετά από τα προγράμματα διαγράψετε το, ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα