Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω το Opel Astra του 2008 στα 100.000χλμ χωρίς καμία βλάβη ακόμη. Μόνο λάδια-φίλτρα ή και κανένα μπουζί έχω αλλάξει προς το παρόν.

Επίσης πολύ ποιοτική κατασκευή σε γενικές γραμμές. Τα πλαστικά του είναι σαν καινούργια εσωτερικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Για τα corsa & astra του 7-8-9 τι αποψη εχετε?

Φιλος με Corsa diesel εκεινης της εποχης (1.3) δεν ειναι καθολου ευχαριστημενος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, τα θεματα του ηταν σχετικα με τη μηχανη. Οποτε αφου σε ενδιαφερουν οι βενζινες, εισαι ΟΚ.

Αν ενδιαφερεσαι για μικρομεσαιο σε εκεινα τα λεφτα, κοιτα μηπως χτυπησεις Auris. Απο το 2006 και μετα κυκλοφορουν. Το αυτοκινητο ειναι αθανατο, δεν βγαζει τιποτα. Και γκαζι παιρνει και ο,τι θες. Το 1,400 δε βαζει και φωτια στην ασφαλτο, το 1,600 την παλευει καλυτερα, εχει 25-30 αλογα παραπανω. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τι του εβγαλε δηλαδή?

καλα εμενα με ενδιαφερουν οι βενζίνες μονο αλλα πες μου να ξερω μηπως του βγαλε κατι άλλο εκτος μηχανης

το πετρελαιο εκεινης της εποχης εχει θεματα πολλα, το πιο λαιτ ειναι καδενες...

για βενζινη ελαχιστα προβληματα απο αυτα που εχω ακουσει αλλα και πάλι εχουν το κουσουρι της καδενας ανα 90.000 (αλλαγη καδενας σα να λεμε αλλαγη ιμαντα, που ακουστηκε...)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Οχι, τα θεματα του ηταν σχετικα με τη μηχανη. Οποτε αφου σε ενδιαφερουν οι βενζινες, εισαι ΟΚ.

Αν ενδιαφερεσαι για μικρομεσαιο σε εκεινα τα λεφτα, κοιτα μηπως χτυπησεις Auris. Απο το 2006 και μετα κυκλοφορουν. Το αυτοκινητο ειναι αθανατο, δεν βγαζει τιποτα. Και γκαζι παιρνει και ο,τι θες. Το 1,400 δε βαζει και φωτια στην ασφαλτο, το 1,600 την παλευει καλυτερα, εχει 25-30 αλογα παραπανω. 

Τα λεφτα δεν είναι τοσο κοντα...Corsa & Astra ξεκινανε από 3300-3500 ενώ Auris κατω από 5500 δεν εχει τιποτα...και σε αυτά τα λεφτα είναι σχεδόν διπλασια.

49 λεπτά πριν, paylidis είπε

αλλαγη καδενας σα να λεμε αλλαγη ιμαντα

Αυτό το εχω ακουσει και εγω...βγαιναν καποια με καδενα και καποια με ιμαντα η όλα με καδενα αρα δεν το γλιτώνεις αρα πρεπε να σε ενημερωσει ο προηγούμενος κατοχος αν εχει αλλαξει και ποτε...?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τα λεφτα δεν είναι τοσο κοντα...Corsa & Astra ξεκινανε από 3300-3500 ενώ Auris κατω από 5500 δεν εχει τιποτα...και σε αυτά τα λεφτα είναι σχεδόν διπλασια.

Αυτό το εχω ακουσει και εγω...βγαιναν καποια με καδενα και καποια με ιμαντα η όλα με καδενα αρα δεν το γλιτώνεις αρα πρεπε να σε ενημερωσει ο προηγούμενος κατοχος αν εχει αλλαξει και ποτε...?

Corsa αλλο αυτοκινητο, δε συγκρινεται. Για Astra επειδη το σκεφτομουν κι εγω, παρομοιας εποχης δε θυμαμαι να ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καποια ειχαν βγει με ιμαντα αλλα τα περισσότερα με καδενα... η οποια κανονικα ειναι ανταλλακτικό μη τακτικης συντηρησης-κοινως δε χαλαει στα φυσιολογικα αμαξι πριν τις 300000 χλμ

Δημοσ.

Και το κοστος αλλαγης σε τι ποσο ανερχεται?

Corsa αλλο αυτοκινητο

για καλο η κακο το αναφέρεις?

Για Astra επειδη το σκεφτομουν κι εγω, παρομοιας εποχης δε θυμαμαι να ειχαν τοσο μεγαλη διαφορα

Δυστηχως τωρα εχουν...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Και το κοστος αλλαγης σε τι ποσο ανερχεται?

για καλο η κακο το αναφέρεις?

Δυστηχως τωρα εχουν...

Μη συγκρινεις ανομοιες κατηγοριες. Το Auris σαν αυτοκινητο και σαν τιμη συγκρινεται με το Astra

Astra της χρονολογιας που κοιτας το φθηνοτερο το βρηκα 4,500. Εχουν δηλαδη 1,000€ διαφορα με ενα αντιστοιχο Toyota. Αμα κοιτας Astra του 04, συγκρινε το με αυτα https://www.car.gr/12280114-toyota-corolla 

Δημοσ.

Εγω δεν κοιταω χρονολογιες μονο...κοιταω απο το Facelift και μετα, πχ https://www.car.gr/12289020-opel-astra https://www.car.gr/12038311-opel-astra-gtc αλλα ακομα και του 09 https://www.car.gr/11242713-opel-astra κατω απο 4000...και αυτα ειναι μερικα παραδειγματα,κατα καιρους βρισκεις καποια και πιο κατω.Αλλα οπως και να εχει ειναι πολλα αυτα που παιζουν γυρω στα 4.Ενω auris εχει 10 αμαγια στα 5.5-6 

ΥΓ: στα κριτιρια μου βαζω παντα να μου δειχνει αγγελιες στην ΑΤΤΙΚΗ,με φωτο,χωρις ζημια.

Δημοσ.

Ερωτηση,corsa του 2008 με καδενα στα 150k χιλιομετρα αν δεν εχει αλλαχτει και δεν φαινεται να εχει προβλημα.Θεωρουμε οτι πεσαμε σε τιμιο μοντελο και ειμαστε οκ η ανα πασα στιγμη μπορει να βγαλει ζημια.Ξερει κανεις το κοστος της?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ερωτηση,corsa του 2008 με καδενα στα 150k χιλιομετρα αν δεν εχει αλλαχτει και δεν φαινεται να εχει προβλημα.Θεωρουμε οτι πεσαμε σε τιμιο μοντελο και ειμαστε οκ η ανα πασα στιγμη μπορει να βγαλει ζημια.Ξερει κανεις το κοστος της?

Ανα πάσα στιγμή μπορεί να θέλει αλλαγή. Αν δεν την αλλάξεις μπορεί να κοπεί κάποια στιγμή και να χτυπήσεις μηχανή. Περίπου 2-3 κατοστάρικα με τα εργατικά για γνήσια κ σωστή δουλειά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...