mad-proffessor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Ίσως να βαζατε στο παιχνίδι και κανένα ford fiesta.
Dantε Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Yaris 1.3 με 3000 θα ειναι προ του 2005 μοντελλο και ισως εισαγωγης . Ναι μονο 1ης γενιας.Εχουν καποια ιδιαιτεροτητα?Νομιζω πως ειναι εξισου αξιοπιστα. Και το εισαγωγης,παλι δε νομιζω οτι ενδιαφερει ιδιαιτερα. Ίσως να βαζατε στο παιχνίδι και κανένα ford fiesta. Παιζουν τα 1.25 σε αυτες τις τιμες.Αλλα το yaris μου φαινεται καλυτερο στα σημεια.
George b Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Fiat panda με 4.000 βρισκεις σε καλη κατασταση..
haris013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα, νέος οδηγός εδώ, με ενδιαφέρει ένα αμάξι στα 4-5κ και σκέφτομαι για το παλιό miata mx5 (retro lover!). Από την άλλη κάποιοι φίλοι μου μου πρότειναν το alfa 147 ts από το 2005 και μετά μοντελο. Εγώ κλείνω προς το miata περισσότερο (θα γίνει και ιστορικό σε λίγα χρονάκια). Τι θα μου προτείνατε εσείς; Το alfa 147 βγάζει ζημιές; τα πολλά χιλιόμετρα στους κινητήρες των miata τι αντίκτυπο έχουν; υπάρχουν ανταλλακτικά και επισκευάζονται; στο mx5 με ενδιαφέρει να είναι όλα μαμά η χωρίς aftermarket παρεμβάσεις όσο γίνεται.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Στις 29.12.2017 στις 10:24 ΜΜ, haris013 είπε Καλησπέρα, νέος οδηγός εδώ, με ενδιαφέρει ένα αμάξι στα 4-5κ και σκέφτομαι για το παλιό miata mx5 (retro lover!). Από την άλλη κάποιοι φίλοι μου μου πρότειναν το alfa 147 ts από το 2005 και μετά μοντελο. Εγώ κλείνω προς το miata περισσότερο (θα γίνει και ιστορικό σε λίγα χρονάκια). Τι θα μου προτείνατε εσείς; Το alfa 147 βγάζει ζημιές; τα πολλά χιλιόμετρα στους κινητήρες των miata τι αντίκτυπο έχουν; υπάρχουν ανταλλακτικά και επισκευάζονται; στο mx5 με ενδιαφέρει να είναι όλα μαμά η χωρίς aftermarket παρεμβάσεις όσο γίνεται. Θα γινεις κολλητος με τον μαστορα, μεχρι και Ανασταση θα κανετε μαζι στο τελος. Σαν αξιοπιστια σε παλιο αμαξι προφανως το Mazda. Φιλος που εχει παλιο Mazda, φοβαται να το παει για σερβις μην χαλασει Στις 28.12.2017 στις 2:25 ΜΜ, noketchupjustsauce είπε Μάλιστα, δηλαδή τι άλλο θα προτείνατε; Αφου το αμαξι ειναι εργαλειο δουλειας για σενα, παρε ενα Yaris να ξενοιασεις. Ναι ειναι ασχημο, ναι ειναι πιο ακριβο απο αντιστοιχα της ηλικιας του αλλα θα εισαι σιγουρος οτι καθε μερα θα παιρνει μπροστα το αυτοκινητο σου. Τεραστια υποθεση. Φιλος πηρε Yaris της πρωτης γενιας, 1,000αρι, του εβαλε και γκαζι και εβγαλε 130,000 χλμ χωρις προβλημα. Και συνεχιζει. Και στα 1,33, μιας και ειναι και ελαφρυ σχετικα, ειναι πολυ καλυτερο απο κανα καρο Getz 1.2 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Το yaris με τον 1,33 παιζει να ειναι ο καλυτερος κινητηρας που εχει βγει ποτε αξιοπιστος και το αμαξι σκοτωνει απο ταχυτητα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 ΤΟ yaris με τον 1,33 είναι τα μοντελα 2005-2009?
HackerIglo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Hyundai Accent 1.3 η Nissan Almera 1.4 Hatchback. Τοπ αξιοπιστια, δεν θα σε αφησουν ποτε! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλα δε συγκρινεται κανενα απο αυτα τα δυο με το Yaris. Κλασεις ανωτερο αυτοκινητο το Toyota. Και δεν ειναι και αργο σαν καρο... 1
HackerIglo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Καλα δε συγκρινεται κανενα απο αυτα τα δυο με το Yaris. Κλασεις ανωτερο αυτοκινητο το Toyota. Και δεν ειναι και αργο σαν καρο... Το νισσαν συγκρινεται ανετα. Δισκο πλατο σε γιαρις συνηθες προβλημα. Σε νισσαν σπανια αλλαγη. Εχω ακομη τον μαμισιο μετα απο 145000 χιλιομετρα και ειναι αερας!! Αλλα toyota και nissan παντα μαζι πορευονται! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Καλα οτι το ενα δεν βγαζει μια συγκεκριμενη ζημια ενω ενα αλλο αμαξι την βγαζει δεν σημαινει κατι,ο Proponitis αναφερεται γενικα.
Ntinaras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Καλα δε συγκρινεται κανενα απο αυτα τα δυο με το Yaris. Κλασεις ανωτερο αυτοκινητο το Toyota. Και δεν ειναι και αργο σαν καρο... Κατ αρχην ειναι διαφορετικες κατηγοριες!
fisherman95 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/12/2017 στις 10:24 ΜΜ, haris013 είπε Καλησπέρα, νέος οδηγός εδώ, με ενδιαφέρει ένα αμάξι στα 4-5κ και σκέφτομαι για το παλιό miata mx5 (retro lover!). Από την άλλη κάποιοι φίλοι μου μου πρότειναν το alfa 147 ts από το 2005 και μετά μοντελο. Εγώ κλείνω προς το miata περισσότερο (θα γίνει και ιστορικό σε λίγα χρονάκια). Τι θα μου προτείνατε εσείς; Το alfa 147 βγάζει ζημιές; τα πολλά χιλιόμετρα στους κινητήρες των miata τι αντίκτυπο έχουν; υπάρχουν ανταλλακτικά και επισκευάζονται; στο mx5 με ενδιαφέρει να είναι όλα μαμά η χωρίς aftermarket παρεμβάσεις όσο γίνεται. Το mx5, πολύ καλό αυτοκίνητο! Βέβαια, αν το κάνει ιστορικό, ή μάλλον αν βάλεις ιστορικές πινακίδες, δεν μπορείς να το κυκλοφορείς όποτε θες. Οπότε κρατάς τις κανονικές πινακίδες. Δυνατό και διαχρονικό αμάξι. Τα Αλφα, όμορφα αυτοκίνητα, αλλά είναι KTM. Κάθε Τρίτη Μάστορα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Το Miata δεν είναι πολυεξοδο?οσων αφορα δηλαδή το τι καιει και το τι θελει για απλη συντηρηση?Εννοω σε σχεση με αλλα αυτοκίνητα των ιδιων λεφτων.Δηλαδη yaris,micra,swift,fiest,polo κτλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα