noketchupjustsauce Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Γειας σας, δουλεύω ως πωλητής και μιας και το παλιό ibiza του 2002 τα έφτυσε εντελώς, ψάχνω ένα άλλο να κάνω την δουλειά μου χωρίς προβλήματα. Ψάχνω ένα αξιόπιστο, αν γίνεται με καδένα. Έχω ακούσει πως τα Ιαπωνικά ειναι πολύ αξιόπιστα, αλλά δεν ξέρω ποιές μαρκες. Το γενικό σέρβις και τα λάστιχα θα είναι εκτός budget. Όπως καταλαβαίνετε, θα κάνω πολλά δρομολόγια καθημερινά, γι αυτό αν γίνεται όσο πιο φτηνά ανταλλακτικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
noketchupjustsauce Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Βενζίνη ή πετρέλαιο ψάχνεις; Εννοείται βενζίνη, μιας και δεν την πληρώνω εγώ, αλλά ο εργοδότης μου. Επίσης κυβικά μεχρι 1400 που ξέχασα να γράψω.
mad-proffessor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Yaris 1.3, swift 1.3, jazz 1.2, mazda2 1.3 Ψάχνεις για αυτά τα μοντέλα χρονολογίες 2006-2010. Όλα έχουν πάνω απο 80 άλογα ιπποδύναμη, ικανά και για ταξίδι. Το κακό είναι οτι επειδή ειναι γιαπωνέζικα κρατούν μεταπωλητική αξία και πιθανόν να μη βρεις στο μπατζετ σου με σχετικά λίγα χλμ (<130.000). Εγω θα έψαχνα και κάποιο κορεατικο στυλ hyundai(i20), kia(piccanto,ceed). 2
noketchupjustsauce Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Προς το παρών, βρίσκω φτηνά swift γύρω στα 4500. Επίσης μου είπαν ότι και τα Getz είναι αξιόπιστα αμάξια με φτηνά ανταλλακτικά. Αξίζει λέτε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Προς το παρών, βρίσκω φτηνά swift γύρω στα 4500. Επίσης μου είπαν ότι και τα Getz είναι αξιόπιστα αμάξια με φτηνά ανταλλακτικά. Αξίζει λέτε; Καμμια σχεση με οσα ροαναφερθηκαν που ειναι πολυ καλυτερα . Για το Jazz εχω μια ενσταση στα κυβικα να ειναι 1.4 και οχι 1.2
noketchupjustsauce Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το Jazz δεν μου αρέσει, το μόνο καλό που βρίσκω σε καλή τιμή (αναγκαστικά θα ανέβω γύρω στα 5000) είναι το swift. Επίσης τι γνώμες έχετε για mazda 3 ( το έχει ο πατέρας μου σε σεντάν), colt, civic? 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το Jazz δεν μου αρέσει, το μόνο καλό που βρίσκω σε καλή τιμή (αναγκαστικά θα ανέβω γύρω στα 5000) είναι το swift. Επίσης τι γνώμες έχετε για mazda 3 ( το έχει ο πατέρας μου σε σεντάν), colt, civic? Περι ορεξεως...Παντςωτο ειχα του 2007 και ηταν παρα πολυ καλο .
meletis_m Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Το Jazz δεν μου αρέσει, το μόνο καλό που βρίσκω σε καλή τιμή (αναγκαστικά θα ανέβω γύρω στα 5000) είναι το swift. Επίσης τι γνώμες έχετε για mazda 3 ( το έχει ο πατέρας μου σε σεντάν), colt, civic? Ομορφο αμάξι το Mazda 3 αλλα και το 2. Ποσα χιλιομετρα κανεις ετησιως; Εαν κοιταξεις για Mazda , και αποφασισεις για εγκατασταση υγραεριου, προσοχη στο εγκαταστατη, θέλουν λεπτομερη εγκατασταση και ρυθμιση. Ανταλλακτικα θα βρισκεις ευκολα. Το Swift βγαζει κατι θεματα σε σασμαν
gia_nnis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Γειας σας, δουλεύω ως πωλητής και μιας και το παλιό ibiza του 2002 τα έφτυσε εντελώς, ψάχνω ένα άλλο να κάνω την δουλειά μου χωρίς προβλήματα. Ψάχνω ένα αξιόπιστο, αν γίνεται με καδένα. Έχω ακούσει πως τα Ιαπωνικά ειναι πολύ αξιόπιστα, αλλά δεν ξέρω ποιές μαρκες. Το γενικό σέρβις και τα λάστιχα θα είναι εκτός budget. Όπως καταλαβαίνετε, θα κάνω πολλά δρομολόγια καθημερινά, γι αυτό αν γίνεται όσο πιο φτηνά ανταλλακτικά. Ευχαριστώ προκαταβολικά.Για την περιπτωση σου ειναι και το micra k12 1.2 σε ολα του οικονομικα αλλα η εξωτερικη του εμφανιση ειναι το προβλημα.. Η suzuki εχει ακριβα ανταλλακτικα..
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγω σε swift θα πηγαινα αλλα αυτα τα πισω ταμπουρα ειναι τραγικα
noketchupjustsauce Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μάλιστα, δηλαδή τι άλλο θα προτείνατε;
Ntinaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Να μην πας σε 1.4, ανεβαινουν δυσαναλογα τα τελη κυκλοφοριας σε σχεση με τα 1.3
Dantε Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κοιταω και εγω αλλα μεχρι 3000Ε. Η καλυτερη επιλογη το yaris 1.3 μου φαινεται ειναι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Κοιταω και εγω αλλα μεχρι 3000Ε. Η καλυτερη επιλογη το yaris 1.3 μου φαινεται ειναι. Yaris 1.3 με 3000 θα ειναι προ του 2005 μοντελλο και ισως εισαγωγης . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα