Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια γιατι ψαχνω νεο smartphone και ειδα το 

Xiaomi Redmi 4x Και Xiaomi RedmiNote 4x(snapdragon) 

Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης λοιπον αυτα που πουλανε στο skroutz εχουν 2 χρονια εγγυηση?και ελληνικο menu κτλπ και αν πιανουν 4g(vodafone) 

Τωρα οι διαφορες αυτων τον 2 που εχω γραψει ειναι νομιζω στο μεγεθος,οτι το σκετο 4x δεν εχει fm στην καμερα ειδα βιντεο και τα χρωματα του 4χ μου αρεσει ποιο πολυ  γενικα ειχε καλυτερη καμερα νομιζω αρα αξιζει η αγορα? του Σκετου 4x? 

https://www.kaizershop.gr/xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-black-snapdragon-adapter-eu

γτ γραφει 1 χρονο εγγυηση? 

γενικα σαν κινητο αξιζει?

Δημοσ.

Μονο τα κινητα που τα φερνουν οι γνωστες μεγαλες αλυσιδες και τα φερνει η Infoquest(η οποια τα καλυπτει κιολας)εχουν 2χρονια εγγυηση,γιαυτο και η ακριβοτερη τιμη τους.

Τα περισσοτερα μικρο μαγαζα φερνουν τα κινητα απο εξω Κινα,αρα αν παθει κατι το κινητο ειναι εγγυηση που σου παρεχει το καταστημα γιαυτο και δινουν μονο 1 χρονο εγγυηση.

Επισης ειναι διαφορετικες και οι rom που φορανε και πιθανως(αναλογα την συσκευη)ισως και οι μπαντες(το τελευταιο δεν το λεω με 100% σιγουρια αλλα συνηθιζεται σε κινεζο αγορες).

Δημοσ.

Ναι καταλαβα ισχυει απλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω το Xiaomi redmi 4x η το Xiaomi redmi note 4x (snapdragon) εγω δει αρκετα βιντεο μπορω να πω αλλα....... γενικα ειναι καλυτερο το xiaomi redminote 4x γρηγοροτερο κτλπ αλλα σε ενα βιντεακι που ειδα στην καμερα ενως εβγαζε καλυτερες φωτο με το σκετο....... Xiaomi redmi 4x  

Δημοσ.

Σε ευχαριστω :D παντως αυτο με την καμερα δεν μπορω να καταλαβω σε αλλα βιντεο που βλεπω δειχνει το redmi note 4x καλυτερο απο 4χ σκετο :P δεν ξερωωωωωωωωωωω   

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα . Τι κερδίζεις με το nova launcher γνωρίζει κανείς σε σχέση με τον launcher της xiaomi

Τίποτα σχεδόν τα ίδια είναι.

Καλησπερα παιδια γιατι ψαχνω νεο smartphone και ειδα το Xiaomi Redmi 4x Και Xiaomi RedmiNote 4x(snapdragon)

Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης λοιπον αυτα που πουλανε στο skroutz εχουν 2 χρονια εγγυηση?και ελληνικο menu κτλπ και αν πιανουν 4g(vodafone)

Τωρα οι διαφορες αυτων τον 2 που εχω γραψει ειναι νομιζω στο μεγεθος,οτι το σκετο 4x δεν εχει fm στην καμερα ειδα βιντεο και τα χρωματα του 4χ μου αρεσει ποιο πολυ γενικα ειχε καλυτερη καμερα νομιζω αρα αξιζει η αγορα? του Σκετου 4x?

https://www.kaizershop.gr/xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-black-snapdragon-adapter-eu

γτ γραφει 1 χρονο εγγυηση?

γενικα σαν κινητο αξιζει?

Σαφέστατα το note 4/4x είναι καλύτερο από το 4/4x

Για Global+Β20(800αρα) για το redmi note 4/4x θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός 2016102 πίσω στο κουτί.

Για το redmi 4/4x θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός MAG138 πίσω στο κουτί αλλά και πίσω στο καπάκι του κινητού.

Τα περισσότερα μαγαζιά δίνουν 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος και όχι αντιπροσωπείας που είναι η Info quest.

Για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας πρέπει να το πάρεις από αυτά τα καταστήματα http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Υπάρχει ένα μόνο μαγαζί που δίνει 2 χρόνια αλλά καταστήματος και είναι το YouHou που αναφέρθηκε.

Επίσης δεν το στέλνει Κίνα αλλά το αναλαμβάνουν οι ίδιοι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...