Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας και χρονια πολλα.

motherboard GA-970A-UD3 και μνημες ram 2x4 g.skill 1866 συχνοτητα.

στα bios μου εχει κλειδωμενη την επιλογη της συχνοτητας στα 1600hz πως θα μπορεσω να το αλλαξω και να το παω στα 1866; 

Δημοσ.

Βρες που λεει για την λειτουργεια XMP...αλλα δεν θα στο συνιστουσα,εγω στο δικο μου που ειναι 1600αρες μολις εβαλα W10 μετα απο 1μηνα αρχισαν μπλε οθονες με μικρη συχνοτητα μετα απο 1-2 βδομαδες μου πεταγε συνεχεια και εφταιγε αυτο,μολις το απενεργοποιησα και τις αφησα να λειτουργουν στα 1333 ολα κομπλε.

Δημοσ.

Εξαρτάται από το ποιόν επεξεργαστή έχεις πάνω στην μητρική. Αν έχεις κάποιον ΑΜ3 επεξεργαστή (Phenom II, Athlon II) τότε δεν θα πας πάνω από 1600Mhz. Αν έχεις κάποιον AM3+ (FX) μπορείς να πιάσεις τα 1866Mhz.

Το αναφέρει και η Gigabyte:

(Note 2) To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first.
Δημοσ.

Εξαρτάται από το ποιόν επεξεργαστή έχεις πάνω στην μητρική. Αν έχεις κάποιον ΑΜ3 επεξεργαστή (Phenom II, Athlon II) τότε δεν θα πας πάνω από 1600Mhz. Αν έχεις κάποιον AM3+ (FX) μπορείς να πιάσεις τα 1866Mhz.

Το αναφέρει και η Gigabyte:

fx8320 εκει ομως που μπορεις να μεταβαλεις τη συχνοτητα το εχει κλειδωμενο 1600.

τι μπορω να κανω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...