Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω Τα ρολογια της ειναι οντος εργαλεια (για καποιον που ξερει και θελει να τα χρησιμοποιησει) , δυστηχως οι fitness συσκευες της δεν μπορουν να φτασουν της αντιστοιχες της fitbit.

Στην τελικη ο ανταγωνισμος fitbit και garmin και γιατι οχι suunto μονο καλος ειναι για εμας τους καταναλωτες.

Σας τα γραφω αυτα σαν κατοχος τοσο garmin οσο και fitbit συσκευων.

(Η apple εμεινε απεξω διοτι το smartwatch της ειναι ακριβως αυτο : smartwatch , οχι fitness tracker οσο και εαν προσπαθει να το πουλησει και για τετοιο)

Δημοσ.

Xiaomara πήρα και εγω και το έδωσα πίσω μετά από 3 μέρες!!! Για κανένα λογο, βηματα τελειως κουκου, απο εφαρμογές τιποτα, δραστηριότητες τίποτα, το μόνο καλό ήταν η μπαταρία...

Το Mi Band 2 κάνει αρκετά καλά δύο τρία πράγματα:

- ειδοποιήσεις / ξυπνητήρια

- βήματα

- καταγραφή ύπνου

Με είκοσι ευρώ δεν μπορεί να περιμένεις δυνατότητες που έχουν bands και ρολόγια των τριακοσίων!

Οι πωλήσεις του δείχνουν ότι είναι best value for money.

Σε αυτή την κατηγορία ΔΕΝ βάζουμε bands που κοστίζουν 90 ευρώ και κάνουν αυτά που κάνει το Xiaomi "λίγο" καλύτερα. 

Δημοσ.

έχω δυστυχώς το mi band 2. εκτός από το γεγονός ότι δεν συμπαθεί το huawei μου, έχει διαφορετική άποψη από εμένα για το τι σημαίνει βαδίζω, γυρνάω στο κρεββάτι και είμαι ζωντανός ή νεκρός στους παλμούς. Σε σχέση με το huawei band 2 είναι η μέρα με την νύχτα. Το δεύτερο είναι κλάσης ανώτερο με ποιο ακριβείς μετρήσεις και οθόνη με περισσότερες πληροφορίες. 

επειδή γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις, είμαι σίγουρος ότι το garmin θα είναι ανώτερο σε όλα τα παραπάνω θέματα. το βασικό δεν είναι αν μετράει βήματα, αλλά αν τα μετράει σωστά.

Δημοσ.

Αν ειναι να πουμε γενικα για τετοια γκατζετ να πω κι εγω οτι πηρα το gear fit 2 pro και ειναι ΕΠΟΣ. Οθονη,αυτονομια, ειδοποιησεις, παραμετροποιηση, συνδεσιμοτητα, gps, παλμοι.. μονο σε κολυμπι δε το εχω τεσταρει ακομα.

Δημοσ.

Σιγα μην βγαλω το ρολοι μου για αυτην την πατατα :P το μονο που μου λείπει τωρα ειναι να φορτίζω και το ρολοι μου  :P

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που μου φαίνεται απαράδεκτο είναι η τιμή που έχει το λουράκι που είναι σχεδόν η μισή αξία του προϊόντος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...