voltmod Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Η εταιρεία Garmin ανακοίνωσε τον πλέον σύγχρονο fitness tracker της με την ονομασία Vivofit 4. Αυτό που καθιστά ξεχωριστή τη συγκεκριμένη συσκευή είναι ότι συνδυάζει μία always-on έγχρωμη οθόνη του με την αυτονομία του ενός… έτους από τον προκάτοχό του. Αυτό επομένως σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να “ξυπνάτε” κάθε φορά την οθόνη/ συσκευή για να ορίσετε ή να ελέγξετε τους στόχους για τις καθημερινές δραστηριότητες σας, ότι δεν χρειάζεται να κάνετε υπομονή με την κακή αυτονομία που επιδεικνύουν πολλοί σημερινοί activity trackers και ότι δεν είναι απαραίτητο να συμβιβαστείτε με την μονόχρωμη οθόνη τους. Το fitness band της Garmin περιλαμβάνει την τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης δραστηριότητας Move IQ και βεβαίως στην διάθεση σας υπάρχει και η online community Connect που θα σας ωθεί να είστε ενεργητικοί και κινητικοί. Η συσκευή επίσης είναι “swim- and shower-safe”.Η συσκευή διατίθεται με τιμή στα $79,99 και με τις τιμές των διαθέσιμων εναλλάξιμων bands να κυμαίνονται μεταξύ $19,99 και $29,99. Site: Engadget
DaDi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Έχω το Vivofit 2 και είναι τούμπανο, φαντάσου αυτό τι θα είναι...
marsel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Χωρίς heart rate και 80 ευρώ? Συμβιβάζομαι με το fitbit και θα το φορτίζω μια ώρα κάθε 4-5 μέρες... 1
Zus Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Xiaomάρα band 2 που έχει τα πάντα (μόνο χρονόμετρο του λείπει) και ας φορτίζω και μια φορά το μήνα με 10€ - 20€ ! 10
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δεν εχω τιποτα και ειμαι ευχαριστημενος 0€
Eddy_Gordo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δεν εχω τιποτα και ειμαι ευχαριστημενος 0€ Απολιτιστος 7
Exoskeletor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πρωτη φορα βλέπω προϊόν που εχει μόνο τιμή χωρίς χαρακτηριστικά. Τι πράμα ειναι τούτο? 3
Dongle Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δεν εχω τιποτα και ειμαι ευχαριστημενος 0€ Νεάντερταλ (Homo neanderthalensis)... 2
nik5163 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κι εγώ προτιμώ fitbit charge 2 που έχει μεγάλη κοινότητα και third party sync. Εκεί χάνει η garmin.
johnnieinlab Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Xiaomάρα band 2 που έχει τα πάντα (μόνο χρονόμετρο του λείπει) και ας φορτίζω και μια φορά το μήνα με 10€ - 20€ ! Έχω την Xiaomάρα αλλά αυτό με την μπαταρία είναι δελεαστικό!
mpentenis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Xiaomara πήρα και εγω και το έδωσα πίσω μετά από 3 μέρες!!! Για κανένα λογο, βηματα τελειως κουκου, απο εφαρμογές τιποτα, δραστηριότητες τίποτα, το μόνο καλό ήταν η μπαταρία... 2
Kostasspil Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δεν εχω τιποτα και ειμαι ευχαριστημενος 0€ 2
Christospliakos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Xiaomara πήρα και εγω και το έδωσα πίσω μετά από 3 μέρες!!! Για κανένα λογο, βηματα τελειως κουκου, απο εφαρμογές τιποτα, δραστηριότητες τίποτα, το μόνο καλό ήταν η μπαταρία... Θα ψιλοδιαφωνησω. Ημουν κατοχος για κανα 6μηνο πριν το χασω(ενα μειονέκτημα ο κακος μηχανισμος στο λουρακι του που μου φυγε και δε το καταλαβα). Οσο το ειχα πάντως επειδη το χρησιμοποιουσα καθημερινα και επειδη αθλουμουν τακτικα,σε συγκριση με το κινητο μου που το παιρνα μαζι με ανοιχτο 4G και gps, τα χιλιομετρα απο το miband ηταν ΠΕΡΙΠΟΥ τα ιδια. Δε γινεται να ζηταμε ακριβεια GPS.Ωστοσο στα 21 ευρω που το ειχα παρει εγω θεωρω οτι εκανε τη δουλεια του πολυ καλα. Τωρα εφαρμογες και δραστηριοτητες επρεπε να τα δεις πριν το αγορασεις. 1
mants118 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 δεν εχω τιποτα και ειμαι ευχαριστημενος 0€ γουάαατ;;;;; και πως ξέρεις αν έχεις καρδιακό παλμό;;; :p 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 γουάαατ;;;;; και πως ξέρεις αν έχεις καρδιακό παλμό;;; :P http://www.iatropedia.gr/eidiseis/pios-ine-o-kanonikos-sas-palmos-ke-pos-na-ton-metrisete/39002/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα