razorblade334 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα. εχω ενα θεμα με το δικτυο. η παιχνιδομηχανη (xbox one s) μου λεει πως εχει εντοπισει (double nat detected). εν τω νεταξυ δεν χρησιμοποιω καν κλασσικο ρουτερ.το δικτυο μου ειναι φορητο. ξερει καποιος κατι πανω σ'αυτο? εδωσα μεσω της γραμμης εντολων απο το λαπτοπ την εντολη tracert 8.8.8.8 και μου βγαζει την ip του "ρουτερ" οπως και αλλες δυο.
aposporis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 καλημερα. εχω ενα θεμα με το δικτυο. η παιχνιδομηχανη (xbox one s) μου λεει πως εχει εντοπισει (double nat detected). εν τω νεταξυ δεν χρησιμοποιω καν κλασσικο ρουτερ.το δικτυο μου ειναι φορητο. ξερει καποιος κατι πανω σ'αυτο? εδωσα μεσω της γραμμης εντολων απο το λαπτοπ την εντολη tracert 8.8.8.8 και μου βγαζει την ip του "ρουτερ" οπως και αλλες δυο. Περιέγραψε όσο αναλυτικά μπορείς τις συνδεσμολογίες και τη μορφή του δικτύου σου.
razorblade334 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα αποσπορη. πες μου οτι εισαι απο παλληνη!!!ξερω καποιον με αυτο το ονομα. τες πα. εχω mobile wifi με ρουτερακι απο την wind μικρουλι που πιανει 4g γυρω στα 10 mbps και συνδεω τα παντα ασυρματα ,συνηθως μια συσκευη συνδεδεμενη η δυο το πολυ.
aposporis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα! Όχι, δεν είμαι από Παλλήνη. Το aposporis είναι το .... "καλλιτεχνικό" !! Έτσι όπως το περιέγραψες υποθέτω ότι η wind δίνει στο router μια "εσωτερική ip". Οπότε λογικό το double nat. Μπορείς να δεις ποιά είναι η public ip που έχεις; Είτε από το μενού του router είτε πας στην σελίδα http://www.icanhazip.com/ ή whatismyip κτλ κτλ. Πες μια και τι ip δίνει στο εσωτερικό σου δίκτυο.
ParhsG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει πιθανοτητα να κανει carrier grade nat οποτε πουλο. 1
jkoukos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω όλοι οι πάροχοι, στις απλές συνδέσεις mobile internet (κάρτες κλπ) δεν δίνουν δημόσια ΙΡ αλλά πίσω από ΝΑΤ. Μόνο στα κανονικά συμβόλαια υπάρχει αυτή η δυνατότητα αλλά και πάλι ίσως χρειαστεί κάποια αρχική ρύθμιση για την σύνδεση.
razorblade334 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχει πιθανοτητα να κανει carrier grade nat οποτε πουλο. τι ειναι αυτο ακριβως? με ενδιαφερει να μαθω.
kifinas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Οι πάροχοι κινητής δίνουν μέσω double nat. Αν θες να αλλάξει αυτό καλείς την υποστήριξη και ζητάς να αλλάξουν την σύνδεση από apn σε vpn. Θα πρέπει να αλλάξεις αντίστοιχα και τις ρυθμίσεις στην συσκευή που δίνει το Internet.
kifinas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Carrier Grade NAT δίνουν οι πάροχοι επειδή δεν έχουν αρκετές IPv4 διευθύνσεις για τους συνδρομητές τους. Έτσι τους ομαδοποιούν, δίνουν στο ρούτερ ip της μορφής 100.64.x.x (τουλάχιστον έτσι λέει το πρότυπο) και βγάζουν πολλούς μαζί προς το Internet με την ίδια public ip (αυτή που θα σου δείξουν εργαλεία όπως το https://whatismyipaddress.com/
razorblade334 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 οκ ευχαριστω πολυ!!!καλη χρονια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα