aris233 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μήπως γνωρίζει κανείς εαν βαλω π.χ. 5-6 κωδικους PIN που ειναι συνολο 300-400€. Και θέλω να τους κάνω κατ ευθείαν ανάληψη σε τραπεζικό μου λογ/σμο, αυτα τα χρηματα που θα εμφανιστουν στον τραπεζικο μου λογ/σμο σαν εμβασμα, θα πρέπει να τα δηλώσω οταν φτιάχνω την φορλογική δήλωση μου ή όχι.Γιατι στην ουσια αυτα τα χρηματα ειναι τα δικα μου τα οποια ηθελα να κανω μια αγορα π.χ. απο το ιντερνετ μεσω της paysafecard απλά μετά θέλησα να μην το κάνω και τα χρηματα να μου επιστραφούν.Σωστά?Άρα κανονικά πιστεύω πως δεν θα πρεπει να τα δηλωσω αυτα τα χρήματα διότι ειναι τα δικά μου και απλα τα εκανα καταθεση στον my paysafecard λογ/σμο μου και απο εκει τα εκανα αναληψη στον τραπεζικό μου λογ/σμο, σωστά? Εαν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει σας παρακαλώ.
aris233 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Ούτε που θα ασχοληθεί κανένας. Σίγουρα? Γιατί εγώ το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα.Δηλαδή βάζω paysafecard 500-600€ και μετά τα κάνω ανάληψη.Έχω βρει έναν τρόπο για να κερδίζω χρήματα από τις καταθέσεις με paysafecard γι'αυτό και βάζω-βγάζω τέτοια ποσά.Δηλαδή στην ουσία τα κάνω ανάληψη,μετά παω στο ΑΤΜ κάνω απο εκει αναληψη και μετά πηγαίνω στο περίπτερο και αγοράζω πάλι paysafecard με τα ίδια χρήματα της ανάληψης απο το ΑΤΜ,κανω καταθεση τους κωδικους PIN των paysafecard και μετά τα ξανακάνω ανάληψη στον τραπεζικό μου λογ/σμο.Αυτά τα χρήματα ομως καθε φορα φαινεται οτι μου εστειλαν εμβασμα.Θα πρέπει να τα δηλώσω στην εφορία ή στην φορολογική μου δήλωση?
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Νόμιζα για μια φορά εννοούσες,αν γίνεται συνέχεια δεν ξέρω. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου Δύσκολο μου φαίνεται πάλι να ασχοληθούν αλλά περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος και μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση στον λογιστή σου.
StefLeon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Πως κάνεις ανάληψη από paysafecard σε λογαριασμό?
aris233 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Νόμιζα για μια φορά εννοούσες,αν γίνεται συνέχεια δεν ξέρω. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου Δύσκολο μου φαίνεται πάλι να ασχοληθούν αλλά περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος και μπορείς να κάνεις και μια ερώτηση στον λογιστή σου. Ναι δεν εννοούσα για μια φορά.Θέλω να το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα.Ρώτησα τον λογιστή μου αλλά ούτε και αυτός ξέρει.Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει σας παρακαλώ. 1
aris233 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δεν έχω βγάλει ακόμα,αλλά θα ξεκινήσω να βγάζω μόλις είναι 10000% σίγουρο ότι δεν φορολογούνται αυτα τα χρήματα.
Dimitrios51 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα? Γιατί εγώ το κάνω αυτό κάθε εβδομάδα.Δηλαδή βάζω paysafecard 500-600€ και μετά τα κάνω ανάληψη.Έχω βρει έναν τρόπο για να κερδίζω χρήματα από τις καταθέσεις με paysafecard γι'αυτό και βάζω-βγάζω τέτοια ποσά.Δηλαδή στην ουσία τα κάνω ανάληψη,μετά παω στο ΑΤΜ κάνω απο εκει αναληψη και μετά πηγαίνω στο περίπτερο και αγοράζω πάλι paysafecard με τα ίδια χρήματα της ανάληψης απο το ΑΤΜ,κανω καταθεση τους κωδικους PIN των paysafecard και μετά τα ξανακάνω ανάληψη στον τραπεζικό μου λογ/σμο.Αυτά τα χρήματα ομως καθε φορα φαινεται οτι μου εστειλαν εμβασμα.Θα πρέπει να τα δηλώσω στην εφορία ή στην φορολογική μου δήλωση? Εχεις βρει τρόπο να κερδιζεις χρήματα; Για στείλτον εδώ Μήπως έχεις δικό σου μηχανάκι για έκδοση PIN? Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να σκεφτούν αυτοί οι κλέφτες στην τράπεζα για να στα πάρουν, θα μπορούσες να βγάλεις μια paysafe mastercard και να τα περνάς στο Paypal σου...
aris233 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εχεις βρει τρόπο να κερδιζεις χρήματα; Για στείλτον εδώ Μήπως έχεις δικό σου μηχανάκι για έκδοση PIN? Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να σκεφτούν αυτοί οι κλέφτες στην τράπεζα για να στα πάρουν, θα μπορούσες να βγάλεις μια paysafe mastercard και να τα περνάς στο Paypal σου... Ναι αλλα και στο Paypal μου να τα περναω, για να τα κανω αναληψη παλι στον τραπεζικο μου λογ/σμο θα πρεπει να τα βάλω.Αρα πάλι θα φαινεται το εμβασμα.Αρα στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι.Γι'αυτο και ρωτησα εαν γνωριζει καποιος εαν φορολογουνται.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Στις 27/12/2017 στις 6:17 ΜΜ, aris233 είπε Ναι αλλα και στο Paypal μου να τα περναω, για να τα κανω αναληψη παλι στον τραπεζικο μου λογ/σμο θα πρεπει να τα βάλω.Αρα πάλι θα φαινεται το εμβασμα.Αρα στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι.Γι'αυτο και ρωτησα εαν γνωριζει καποιος εαν φορολογουνται. Τελικά είχες προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα