burnin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα και χρονια πολλα. προφανως εχω το ρουτερ speedport entry 2i. εχω μια καμερα τη sricam sp012. με τα πολλα και με δωσμενα φερμγουεαρ απο την εταιρια, παιζει σωστη στο τοπικο δικτυο μου. εκτος αυτου ομως, τιποτα. στις οδηγιες της εφαρμογης που χρησιμοποιω στο κινητο, δινει τις εξης οδηγιες να ρυθμισω το ρουτερ να κανει forward την external port 5000 στην 5000 της ip της καμερας. (εχω κανει port binding στην καμερα και εχει συγκεκριμενη ip στο δικτυο). λεει και για καποιες ακομα θυρες. ομως λεει πως αν δεν εχω στατικη ip (που δεν εχω), να χρησιμοποιησω καποιον ddns οπως το freedns που ειχα φτιαξει παλια για το dc++. οποτε μπηκα στο ρουτερ. στην καρτελα ddns εβαλα τον provider freedns απο το dropdown menu. domain name , hash εβαλα το ντομειν που ειχα φτιαξει (του στυλ savoyrontomatas.chicken.com και το hash τα νουμερα τα κουλα με τα γραμματα που πηρα απο το σαιτ. πατησα σειβ και λογικα αυτο το εχω ρυθμισει σωστα. πως ομως ρυθμιζω την external 5000 να γινεται forward sthn 5000 της διευθυνσης της καμερας? παω στη σελιδα με το port binding στο σεκιουριτι βαζω ενα νειμ. διαλεγω udp and tcp mac mapping off wan port range 5000 lan port range 5000 lan host ip address (εβαλα της καμερας) WAN Host IP Range το αφηνω με μηδενικα ετσι? ενω νομιζω τα εκανα ολα καλα? δεν μπορω να δω την καμερα αμα συνδεθω με 3g. κανω καποιο λαθος στις ρυθμισεις? παιζει κατι αλλο? καμια ιδεα? σας υπερευχαριστω παιδια
infin1tyGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δες εδώ τις οδηγίες για το port forward. Όπως λέει και στην αρχή, επειδή θες την port 5000 θα πρέπει να απενεργοποιήσεις και την αυξημένη προστασία στον λογαριασμό σου. 1
burnin Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. αυξημενη προστασια δεν εχω. οι οδηγιες στο λινκ δε βοηθανε. δεν ειναι ενα απλο port forward που θελω να κανω. ειναι το forward της external port 5000 στην Ip της καμερας που ειναι το θεμα. μηπως στο WAN Host IP Range δεν βαζω μηδενικα? κατι δεν παει καλα γιατι καμερα δε βλεπω. σε ευχαριστω παντως. ειναι λιγο μπερδεμα γαμωτο...
infin1tyGR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που θες να κάνεις είναι συνηθισμένο port forward, δεν είναι κάτι περίεργο. Τα μηδενικά που λες είναι για να επιτρέπεται η πρόσβαση από όλες τις συσκευές στο Internet, μιας και δεν θα ξέρεις λογικά από πριν τη διεύθυνση του κινητού σου, ας πούμε, για να επιτρέψεις μόνο αυτή. Θα έπρεπε να παίζει πάντως, αφού λες ότι δοκίμασες μέσω 3G (γιατί από το τοπικό σου δίκτυο βάζοντας το hostname θα ήταν λογικό να μη δουλεύει). Δοκίμασε και με τη διεύθυνση IP αντί του hostname, μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.
burnin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό που θες να κάνεις είναι συνηθισμένο port forward, δεν είναι κάτι περίεργο. Τα μηδενικά που λες είναι για να επιτρέπεται η πρόσβαση από όλες τις συσκευές στο Internet, μιας και δεν θα ξέρεις λογικά από πριν τη διεύθυνση του κινητού σου, ας πούμε, για να επιτρέψεις μόνο αυτή. Θα έπρεπε να παίζει πάντως, αφού λες ότι δοκίμασες μέσω 3G (γιατί από το τοπικό σου δίκτυο βάζοντας το hostname θα ήταν λογικό να μη δουλεύει). Δοκίμασε και με τη διεύθυνση IP αντί του hostname, μήπως είναι εκεί το πρόβλημα. φιλε οταν λες να βαλω τη διεύθυνση IP αντί του hostname, τι εννοεις? που να την βαλω? αν λοιπον οι ρυθμισεις στο ρουτερ ειναι σωστες, κανω κατι λαθος στις ρυθμισεις του απλικεισον στο κινητο? εκει εχω βαλει στο πεδιο address, οχι ip με νουμερα, αλλα τη διευθυνση απο το Freedns. νομιζω αυτο θα πρεπε να κανω αλλα δεν παιζει....
infin1tyGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εκεί που βάζεις το hostname από το freedns στο κινητό, δοκίμασε να βάλεις τη δημόσια διεύθυνση IP της κάμερας. Μπορείς να την βρεις εύκολα από μια συσκευή στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα, μπαίνοντας σε κάποια σελίδα όπως το ipaddress.com. Μπορεί να μην έχει ενημερωθεί σωστά το hostname και γι' αυτό να μη δουλεύει. 1
burnin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Εκεί που βάζεις το hostname από το freedns στο κινητό, δοκίμασε να βάλεις τη δημόσια διεύθυνση IP της κάμερας. Μπορείς να την βρεις εύκολα από μια συσκευή στο ίδιο δίκτυο με την κάμερα, μπαίνοντας σε κάποια σελίδα όπως το ipaddress.com. Μπορεί να μην έχει ενημερωθεί σωστά το hostname και γι' αυτό να μη δουλεύει. φιλε το εκανα και αυτο αλλα τιποτα...
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 σιγουρεψου οτι ειναι κλειστη η αυξημενη ασφαλεια.δοκιμασε με αλλο port που να μην το κοβει η αυξημενη ασφαλεια.κλεισε firewall στο ρουτερ.βεβαιωσου οτι το application θελει πραγματι το ταδε port αλλιως κανε την 80 port forward αν εκει ακουνε οι καμερες και δοκιμασε απο browser
burnin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 τιποτα δε δουλευει γαμωτο τα εχω δοκιμασει ολα φιλε. θα στειλω ιμειλ στη σρικαμ μηπως βγαλω ακρη. σε ευχαριστω φιλε
burnin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 αισθανομαι χαζος και γελοιος. με το που εκανα τη νεα συνδεση στη γραμμη ειχα παρει τον οτε και τους ρωτησα αν εχουν ανοιγμενη την αυξημενη ασφαλεια., και αν την εχουν, να την κλεισουν. 2 φορες πηρα τηλεφωνο. 2 φορες μου επιβεβαιωσαν πως ειναι κλειστη. γιαυτο και ημουν τοσο σιγουρος. σημερα τσεκαρα να δω πως μπαινω στο μαι οτενετ. με δυσκολια τα καταφερα. και ηταν ανοιχτη. την απενεργοποιησα βεβαια, αλλα αλλαγη στη συμπεριφορα δεν ειδα. η πορτα 5000 παραμενει κλειστη. απελπισια.... συγνωμη για την ταλαιπωρια με την αμπαλοσυνη μου. ομως τωρα με την ασφαλεια απενεργοποιημενη, το οτι δε δουλευει η θυρα, με τρελαινει 2 φορες. εννοειται αυριο θα παιξει τηλεφωνο στον οτε για καντηλια...
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 αν κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια θα πρεπει να κανεις και Reboot το ρουτερ.β.δοκιμασε να βαλεις στην πορτα 5000 στο pc σου στο Mtorrent.κανε Port forward στο ρουτερ για την Ip toy pc σου και ανοιξε το Mtorrent.πηγαινε στο www.canyouseeme.org να δουμε αν εχει ανοιξει η πορτα.αν παιζει τοτε δεν σε κοβει τιποτα οποτε κατι λαθος αλλου.αν δεν παιζει οκ βλεπουμε τι μπορει να φταιει.Ip καρφωτα στην καμερα να εχεις βαλει και προσοχη στο gateway μην ειναι λαθος διοτι θα παιζει τοπικα αλλα δεν θα βγαινει ιντερνετ. οποτε δεν σημαινει οτι φταιει ο οτε και το κοβω να μην φταιει ο οτε. On 27/12/2017 at 1:26 AM, burnin said: σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. αυξημενη προστασια δεν εχω. οι οδηγιες στο λινκ δε βοηθανε. δεν ειναι ενα απλο port forward που θελω να κανω. ειναι το forward της external port 5000 στην Ip της καμερας που ειναι το θεμα. μηπως στο WAN Host IP Range δεν βαζω μηδενικα? κατι δεν παει καλα γιατι καμερα δε βλεπω. σε ευχαριστω παντως. ειναι λιγο μπερδεμα γαμωτο... Μηδενικα ολα.δεν θες να κοψεις την προσβαση απεξω σε καποια/ες συγκεκριμενες Ip
burnin Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 με την αλλαγη στο φουμ ξεχασα να ποσταρω τη λυση. ολα καλα ο οτε εφταιγε που με παιδευει. εχω adsl και με ειχανε κλειδωσει σε καμποινα vdsl με ταχυτητες adsl. οποτε επρεπε να βαλω ptm. ολα καλα τωρα. ευχαριστω για ολα
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, burnin said: με την αλλαγη στο φουμ ξεχασα να ποσταρω τη λυση. ολα καλα ο οτε εφταιγε που με παιδευει. εχω adsl και με ειχανε κλειδωσει σε καμποινα vdsl με ταχυτητες adsl. οποτε επρεπε να βαλω ptm. ολα καλα τωρα. ευχαριστω για ολα εκανες Port forward σε λαθος Interface το οποιο απλα ηταν down.αυτο ναι δεν το σκεφτηκαμε.αν καποιος εχει χαλια ταχυτητα η γενικοτερα μια περιοχη εχει χαλια ταχυτητα τοτε πολλους τους βαζουν σε vdsl 24/1.μπορουν και adsl 24/1 αλλα θελει με λιγοτερο Output power οποτε το vdsl εκει ειναι καλυτερη λυση 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα