LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Φίλτατε theobabis είπαμε φυλαγόμαστε απο τους paparazzi EDIT: Καθώς τώρα μόλις παρατήρησα ότι αυτό είναι το 3000ο μου ποστ νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσω να πάει ξεροσφύρι, οπότε κάτσε να ρίξω άλλη μια στο καπάκι Βασικά έβαλα δυο, αλλά ποιος μετράει;
wizard Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Sorry , αλλά η φωτό είναι Monica bellucci 2031!!!!!!!!!! Please πες μου ότι ο αριθμός είναι τυχαίος και ότι δεν έχεις τόσες γιατί θα μας κουφάνεις!!!!!!!!!!!
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 ε όχι και να χάσεις την ακοή σου. Κρίμα δεν είναι;
green_beret Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Φιλε coffeex και εγω το NEC εχω και θα το κρατησω και εγω αρκετο καιρο! Απλα εγω μιλησα γενικα για το τι ακουγεται! Απο εκει και περα παιζει και οι εταιριες να μην βγαλουν firmware για να μπορεσουν να πουλησουν τα καινουργια μηχανηματα τους! Sorry αλλα γενιακα διαβαζω και γραφω βιαστικα λογω του οτι ειμαι στην δουλεια! Παντως για αλλο μιλαγαμε και αλλα βλεπω στο topic.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας.... Τα 9άρια DVD-RW θα βγουν όταν θα έχουν ήδη βγει τα blueray-disc με την 3πλάσια χωρητικότητα! Όλα αυτά είναι καλοσκηνοθετημένα τρυκ, ώστε να μας έχουν πάντα στη τσίτα για αγορές.
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Παντως για αλλο μιλαγαμε και αλλα βλεπω στο topic. Σε χαλάει;
ababapanos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 kalo ine sto kathe thema tou kathe topik na milame gia auto pou grafei o titlos.
konnak Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Ρε LL τι αλήτης είσαι! Που ήταν ρε αυτές οι photos όταν γινόταν ο διαγωνισμός;; Γιατί μας τις έκρυβες;;; Φτου σου! Όσο για τα dual layer, απογοήτευση (αν και ήταν φήμες, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία - πεθαίνει όμως η πουτ@ν@!). Ωστόσο ο Timiman, εκτός από ενημερωμένος, έδειξε και πολύ διορατικός (blueray)... Οπότε όντως άνθρακας ο θησαυρός. Θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον κανάς χρόνος για να αρχίσουμε να χουμε διλλήματα αν θα αγοράσουμε ή όχι dl burners. ΥΓ1: Παίζει πάντως η Pioneer να χρησιμοποίησε ΟΝΤΩΣ το Α06 στην CES, αλλά βλέποντας την αντίδραση του ... λαού που ζήταγε firmware (στάνταρ πολλοί θα στείλανε και mail στην εταιρία να ρωτήσουνε) να είπε ότι τελικά ήταν αλλαγμένος ο μηχανισμός του drive. Γνώμη μου... ΥΓ2: Γιατί ρε παιδιά δεν δίνουμε ένα sticky: Monica Bellucci στον πρόεδρο να ποστάρει ανενόχλητος; Μάλλον LL θα πρεπε ήδη να χες στήσει site του Συνδέσμου...
LL_NEO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Έχουν πει πολλοί να γίνει sticky αλλά δε θέλω. Θέλω να σας πιάνω στον ύπνο
coffeex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Mia kai leme kai gia Monica kykloforei ena periodiko pou dinei to Dvd Malena
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Όσον αναφορά για τα DVD να πω ότι σήμερα έγραψα για ακόμη μια φορά κάτι DVD Sentinel αγορασμένα από το Πλαίσιο τα οποία είναι 1X κοινώς μονής αχύτητας σε 4X με το hack-αρισμένο firmware... Και δεν νομίζω να βγει ποτέ η Pioneer να πει ότι αν αλλάξετε firmware θα μπορείτε να το κάνετε αυτό!!!!
dim_b Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Άσχετο, αλλά αυτά τα Sentinel 1x που τα γράφεις σε 4x, τα έχεις δοκιμάσει μετά από λίγο καιρό να δεις αν διαβάζονται;
_DiMoN_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Ναι διαβάζονται άνετα και σε X-box που είναι ευαίσθητο..... Αν ψάξεις στο Internet αυτά που είναι διπλής τα media, μόνο τυπικά είναι 2πλης (αν δεν λέω καμία μαλακία, αφού είναι και το 100στο post μου)!!!
spiros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 παντως εδω ο ΛΛ μπηκε να δει αν βγηκανε τα 9gB DVD για να χωρανε επιτελους οι φωτο της Μπελουτσι σε ενα δισκακι και να τις εχει παντα και ευκολα μαζι του!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.