panaras23 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα και χρονια πολλα. εδω και καποιο καιρο το iphone 6 μου, μου κανει νερα στο wifi. υπαρχουν φορες που μπορει να ειμαι πανω απτο ρουτερ και να πιανει 1 γραμμη, το κουναω λιγο η το χτυπαω απαλα στο χερι μου και παιρνει μπρος με 3 γραμμες. ειναι φορες που στο δωματιο δεν βρισκει καν το δικτυο ενω παλιοτερα ημουν με 2 και 3 γραμμες σημα. τωρα σπανια συμβαινει αυτο. πως μπορω να εξακριβωσω οτι το προβλημα ειναι hardware? επισης 70 ευρω για επισκευη σας φαινονται λογικα; θα ηθελα τις γνωμες σας και αν ειχε καποιος παρομοιο προβλημα και πως το ελυσε. σας ευχαριστω πολυ!
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν ειναι hardware τα 70 ειναι προς το λιγα. Apple ειναι. Ακομα και να εχει ξεκουμπώσει η καλωδιοταινία, τόσο πάει η επισκευη σε σοβαρο εργαστηριο Για το θεμα software η hardware ειναι μεγάλη κουβέντα που παιζουν πάρα πολλα πραγματα ρόλο, αλλα αφου με τις σφαλιάρες κάτι γινεται ... η απαντηση τείνει προς hardware.
panaras23 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστω για την απάντηση σου. Το ερώτημα μου για τα 70€ ειναι γιατι βρίσκω ανταλλακτικό με 5€ Για το iPhone 6 στο skroutz. Η βρίσκω λάθος ανταλλακτικό η κατι παίζει με την τιμη;
Zenor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Κατά 99% είναι θέμα του διπλού Flex για το WiFi και 70 είναι πάρα πολλά για αυτήν την επισκευή. Το ανταλλακτικό έχει μηδενικό κόστος και η αλλαγή του δεν παίρνει πάνω από 15 λεπτά.
panaras23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ξέρουμε κάποιον που μπορεί να το αναλάβει; Να αγοράσω εγώ το αξεσουάρ και να το ανοίξει το κινητό να το φτιάξει. Εννοείται όχι αμισθί. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανείς κάποιον;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα