Eagle_IIz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 καλησπέρα παιδιά το εν λόγο κινητό στην τιμή τον 189 € αξίζει https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1434922.html?wid=11 φαίνεται πολύ υποσχόμενο στην μπαταριά στην camera θα έχω θέμα με το τελωνείο? ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Presale από gb + τριτοτέταρτη φίρμα + σχεδόν βέβαιο τελωνείο = μπελάδες
Eagle_IIz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 αν μου το στείλουν σαν δώρο πάλη θα με τσιμπήσει το τελωνείο? σαν χαρακτηριστικά σε σχέση τιμής δηλαδή να μην το ακουμπήσω ? έπεσα πάνω σε αυτό λέτε να ισχύει GearBest Greece News το Σάββατο ⚠️ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ⚠️ Το Gearbest ανακοίνωσε ότι αν επιλέξετε οποιαδήποτε registered μέθοδο αποστολής και σταματήσει το πακέτο στο τελωνείο, θα καλύψει όλο το κόστος του τελωνείου. Η διαδικασία του refund είναι: πληρώνεις κανονικά τις χρεώσεις του τελωνείου, στέλνεις στο Gearbest την απόδειξη πληρωμής και σου κάνουν το Refund. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι η καθυστέρηση του εκτελωνισμού και η όλη διαδικασία του refund. Καλές αγορές, καλά Χριστούγεννα❗️
turbat0s Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 αν μου το στείλουν σαν δώρο πάλη θα με τσιμπήσει το τελωνείο? σαν χαρακτηριστικά σε σχέση τιμής δηλαδή να μην το ακουμπήσω Η ένδειξη "δώρο" είναι πολυφορεμένη, δε σημαίνει τίποτα πλέον. Χαρακτηριστικά/τιμή είναι όντως πολύ ελπιδοφόρα, αλλά ούτε αυτό εξασφαλίζει οπωσδήποτε θετική εμπειρία χρήσης. Για τα υπόλοιπα δε γνωρίζω.
spyro80 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Αν έβγαζε την επιλογή priority shipping θα ησουν οκ, αλλα δεν την εχει, τωρα την ανακοίνωση την ειδα κι εγω απο Ελληνικό site, αν την βρεις και απο το ίδιο το GB εισαι οκ λογικα. Αυτό κανει και το Lightinabox και διάβασα οτι οντως κανουν επιστροφη τυχόν έξοδα, ειναι ρισκο βεβαια. Τέλος δεν θελω να σε μπερδεψω αλλα βγαζει την επιλογη NL shipping (μεσω Ολλανδίας) και ετσι μου ερχονται χωρις τελωνειο ολα απο Banggood οταν επιλεγω priority, ισως ομως εκεινοι δηλωνουν κόστος κατω απο 20$
KyrGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα θα χρεωθείς 60€ τελωνείο.Απο εκεί και πέρα η Ulefone έχει καλή ποιότητα, νομίζω ότι είναι καλή η τιμή.
Eagle_IIz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 τώρα που επανήλθε το priority line τι λέτε για το συγκεκριμένο κινητό στα λεφτά αυτά 195€ ? δεν ζητάω να κάνει παπάδες normal χρήση cameras και κάνα facebook.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Γιατί όχι το oukitel k6 που έχει τα ίδια specs αλλά έχει και nfc με 8 ευρώ παραπάνω; Εγώ τσίμπησα ένα K6 πάντως σήμερα σε μπλε. Από κάμερα να έχει πολύ χαμηλές προσδοκίες πάντως καθώς τα κινέζικα 21MP δεν λένε τίποτα, μέτρια το πολύ να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα