Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

εισαι από τους τυχερούς που δεν εβγαλε πρόβλημα

αυτή η εταιρια από τις 100 συσκευες της οι 80 βγαζουν θεματα σε συντομο χρονικο διάστημα + εχουν service για γελια.

Έτσι ακριβώς.

Επεξ/σία από vdanasto
Δημοσ.
10 ώρες πριν, tasos-e είπε

Θα πω κάτι χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον.

Έχω στην κατοχή μου ένα mls rock τετραετίας περίπου,το τηλέφωνο δεν έχει βγάλει τίποτα το πήρα λόγο δουλειάς για το GPS που είχε δώρο εγκατεστημένο και για ένα χρόνο με έβγαλε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα είναι στην άκρη με παιχνίδια για την κόρη μου και όταν αλλάζω τηλέφωνο επειδή πρώτα πουλάω το δικό μου για να έχω χρήματα να πάρω το άλλο που θέλω χρησιμοποιώ ενδιάμεσα το mls χωρίς κάποιο πρόβλημα στις κλήσεις,Viber και γενικά τις εφαρμογές που θέλω.

Αν είχαν ένα τηλέφωνο με Καλή κάμερα και σε Καλή τιμή θα το έπαιρνα.

Δεν τίθεται θπέμα αντιπαράθεσης, κάνουμε κουβέντα για ανταλλαγη εμπειριών. Οπως σου ειπανε και αλλοι, απλά "σου έκατσε" και είσαι τυχερός. Η στατιστική όμως ειναι αμείλικτη και οτι οι περισσότεροι εδω μέσα λέμε να μην αγοραστεί, ειναι γιατί βασιζόμαστε σε εμπειρίες πολλών. Μακάρι να το χαιρεται χρόνια ακομα η κόρη σου.

Εξω ξάδερφο που πριν απο 2,5 χρόνια αγορασε τηλεόραση turbox. Δεν ξέρει απο τεχνολογία και βασίστηκε στην τιμη (και στη διαφημιση στην τηλεοραση). Παρολο που ειχα προσπαθήσει να τον αποτρέψω, αγόρασε. Του βγήκε καλή και έπινε νερό στο όνομα της (άκουσα μάλιστα και κάτι πειρακτικά σχόλια για τις γνώσεις μου). Του έκατσε καλά και χάρηκα που δεν ειχε μπελάδες (εμένα θα έπρηζε). Πριν 2 μήνες αγορασε tablet και παρασυρόμενος απο την τηλεοραση, αγορασε 10αρι tablet turbox (πλαισιο), οσο και να τον σταυρωνα να μην πάρει. Το αποτελεσμα ; Ζήτημα να το εχει δουλεψει 15 ημέρες. Τώρα ειναι δευτερη φορα στο service για digitizer (η πρώτη ήταν για μπαταρία). Δε χάρηκα καθόλου που επιβεβαιώθηκα γιατί εγώ τσακώνομαι με τους τεχνικους του μαγαζιου. 

Με δυο λογια, πατάς στη στατιστική. ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ οι μάρκες βγάζουν προβλήματα, απλώς προτιμάμε αυτές με τις λιγοτερες πιθανοτητες προβλημάτων και οσο καλύτερο support. 

• Like 3
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Agmourk είπε

Πάντως αυτό με τους ιούς με το δένεις και κόμπο ότι δεν υπάρχουν σε MLS. Λόγω δουλειάς έρχομαι συχνά σε επαφή μαζί τους και οι πιο συνηθισμένη ερώτηση "μου τρώει πολύ μπαταρία", απαντάται μόλις σβήσω τον Tbrowser, Gstore και μερικά ακόμα (εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μπροστά στα μάτια μου μόλις άνοιξαμε την MAIC). Χώρια το διάσημο MTKKeylogger που υπάρχει σε αρκετές. 

Δεν το δένω κόμπο. Απλά γράφτηκε ότι η doogee ειναι αξιόπιστη ενώ έχει τα προβλήματα που ανέφερα (ψεύτικα specs, ιοι κλπ).

Αυτές τις εφαρμογές αν τις σβήσεις ξανακατεβαίνουν; Πάντως επιμένω ότι σε αυτά τα λεφτά που είχε η συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο απο αξιοπιστία σε άλλη εταιρεία (όχι με αξιοπρεπή specs)  

Δημοσ.
1 hour ago, Antretng said:

Δεν το δένω κόμπο. Απλά γράφτηκε ότι η doogee ειναι αξιόπιστη ενώ έχει τα προβλήματα που ανέφερα (ψεύτικα specs, ιοι κλπ).

Αυτές τις εφαρμογές αν τις σβήσεις ξανακατεβαίνουν; Πάντως επιμένω ότι σε αυτά τα λεφτά που είχε η συγκεκριμένη συσκευή δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο απο αξιοπιστία σε άλλη εταιρεία (όχι με αξιοπρεπή specs)  

Ναι ξανακατεβαίνουν μετά από λίγο. Είναι κάτι σαν force download. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε αυτά τα λεφτά μπορεί από specs να μην υπάρχει κάτι καλύτερο. Εγώ πάντως θα συμβούλευα σε κάποιον λίγο υπομονή, να μαζέψει κάτι παραπάνω και να πάει σε άλλο κινητό. Μπορεί να βγεί καλό, αλλά αν βγεί κακό τότε ο εκνευρισμός είναι μεγάλος και η ψυχική υγεία πάει περίπατο :P :P χαχαχαχαχα

Καλά για doogee και κάτι τέτοια δεν τα πλησιάζω καν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...