Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως μπραβο στην MLS αφου υποτιθεται εχει τοσο σκαρτο πραμα εχει κάνει καλές πωλήσεις αφου μαλλον πανω απο το 50% των εδώ γραφόντων εχεο παρει καποιο!

• Like 2
Δημοσ.

Απλα ειμαι και γω αρνητικος για τα mls γιατι απλα παραειναι πολλες οι περιπτωσεις.Και σε μενα σε οσες συσκευες περασαν απο τα χερια μου δεν ηταν απροβληματιστες.Σιγουρα τα doogee δεν ειναι απο τα "καλα" κινεζικα ομως η δικη μου εμπειρια ηταν θετικη και τουλαχιστον μπροστα στα mls μοιαζουν ποιτικοτερα.Ακομη και αν ισχυει αυτο που δεν αμφιβαλλω ειναι τοσα πολλα τα διαφημιστικα trick η ακομη και ξεκαθαρα ψεματα που δεν με απασχολουν.Δες hz σε τηλεορασεις watt σε τροφοδοτικα του κιλου που αυτες οι αποκλεισεις μου μοιαζουν μικρες εως ασημαντες.Μην ξεχναμε αστοχιες-αδυναμιες υπαρχουν σε πολυ ακριβοτερες συσκευες.Για μενα μεχρι ενα βαθμο ειναι δικαιολογημενο ολο αυτο το hate.

• Like 1
Δημοσ.

Το hate ομως δεν θα βοηθήσει τον υποψήφιο αγοραστή να καταλήξει στο τι να αγοράσει. 

Εχώ αν ειδατε δεν μιλησα πουθενά για "εγγυηση" ή μεγάλο κατάστημα κλπ. Το αντιμετώπισα ως ενα ακομα κινέζικο (που κινέζικο είναι δηλαδή). Αν βλέπαμε κάποια προσφορα από κάποια δεύτερη κινέζικη να εχει την μιση τιμή από άλλες, δεν νομιζω να γραφόντουσαν τόσα αρνητικά.

Όσον αφορά τα hz, θα μου επιτρέψεις πάλι να διαφωνήσω. Στις τηλεοράσεις σου γραφει τα HZ με διπλα κάτι του στυλ CMS, PPT και δεν ξερω και γω τι άλλο για τεχνικό. Εδώ όμως μιλάμε για μέγεθος μπαταρίας και αυτοκολλητάκι πάνω σε παλαιότερη μικρή μπαταρία. Δεν είναι το ίδιο... ;)

Κατά τα άλλα όταν κοιτάς κινητά σε τέτοιες τιμές αυτές ειναι οι επιλογές σου. Δεν μπορείς να τα χεις όλα. Προσωπικά δεν θα το παιρνα γιατί ποτέ δεν παίρνω φτηνές συσκευές με mediatek... θέλω να χω πάντα την καβάτζα της custom rom δεδομένου ότι είναι σαφέστατα πιθανό κάτι να μην πηγαίνει καλά...

Δημοσ.

Μα η μπαταρια σαν μπαταρια δεν λεει κατι παιζει ρολο και η διαχειρηση και δεν ξερω εγω τι αλλο.Η απλα βαζουν ενα νουμερο σχεδον στην τυχη.Δεν μπορω να καταλαβω αλλιως πως κινητο mls με 2000+ mah δεν μπορει να βγαλει μερα ουτε κλειστο που λεει ο λογος ενω το doogee την βγαζει η και οποιδηποτε αλλο τηλεφωνο.Μια απτα ιδια και απο gps mls που ειχα.Τεσπα για να μην βγουμε εκτος ειναι δεδομενο οτι σε τετοια τιμη πρεπει κατι να θυσιασεις.απλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο να κοιταμε χαρακτηριστικα και αυτο ειναι ολο.Σε αυτη την τιμη ειναι δυσκολο να μην το χτυπησει καποιος που ψαχνει κατι αναλογο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μεινει ευχαριστημενος.

Δημοσ.

Η μπαταρία ειναι spec. Δεν μπορεί να διαφέρει σε επίπεδο 25%. Είναι ένα αντικειμενικό/μετρήσιμο στοιχείο. Στη τελική, δεν είναι ότι μετρήθηκε και βρέθηκε διαφορετική αλλά έβαλε αυτοκολλητάκι με διαφορετικό μέγεθος πάνω στη παλαιότερη με την μικρότερη μπαταρία...

Όσον αφορά την αυτονομία, η μπαταρία αποτελεί μόνο ένα μέρος της εξίσωσης και επηρεάζεται και από άλλα στοιχεία. Πέραν από τη διαχείριση της rom/kernel, την ανάλυση της οθόνης, το τύπο της οθόνης και των εγκατεστημένων εφαρμογών, άλλη κατανάλωση έχει ενας soc 14nm και άλλη ένας 28nm. Επιπλέον άλλη κατανάλωση έχουν οι mediatek και άλλη η snapdragon. Οπότε ναι, μπορεί συσκευή με μπαταρία 3000mah να έχει καλύτερη αυτονομία από συσκευή με 4000mah (πχ xiaomi mi a1 και redmi note 4 mtk)

Εν πάση περιπτώσει, για να καταλήξω, δεν μπορείς να λες πιο αξιόπιστη μια εταιρεία που και fake specs έχει αναφέρει στο παρελθόν αλλά και συσκευές με προεγκατεστημένους ιούς βρίσκεις. Να λέμε τα κακά κάθε εταιρείας αλλά να γνωρίζουμε όμως και ποια ειναι η πραγματικότητα για τις τιμές που σχολιάζουμε. Το να αντιπροτείνει κάποιος πχ doogee από mls για λόγους αξιοπιστίας δεν στέκει. Και με τις 2 θα ρισκάρεις, αλλά τουλάχιστον αυτή η συσκευή έχει καλύτερα specs.

Δημοσ.

Οκ δικιο εχεις δεν λεω αλλα και το μεγεθος της απατης εχει σημασια.Ε και τα iphone ειχαν θεμα με μπαταρια και τα samsung εσκαγαν να τα ισωπεδωσουμε ολα;Και γενικα θεματα με λογισμικο πολλα.Τεσπα απο εδω και περα δεν νομιζω να βοηθαμε καποιον υποψηφιο αγοραστη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι μεγάλη απάτη το να λες έχει μπαταρία 2500 και να ειναι τελικά 2100 με αυτοκολλητάκι κολλημένο πάνω από το πρωτο αυτοκόλλητο;

Οκ πάω πάσο. Στη τελική δεν μιλάμε για το doogee, απλά εξηγώ σε τέτοια Budget τέτοια ποιότητα/αξιοπιστία βρίσκεις... :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή δεν νομίζω ότι υπάρχουν εναλλακτικές. Το TP-LINK που αναφέρθηκε είναι και αυτό παλιά συσκευή και με ίδιο πεξεργαστή με το MLS.

Πιστεύω θα βγουν προσφορές καλύτερες σε ίδια τιμή, τώρα δεν αξίζει η αγορά. Όποιος θέλει ας παέι έστω στα 100.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ολο και κάποιο θύμα θα το πήρε, αλλά αυτοι δε συχνάζουν σε forum για να γράψουν εντυπώσεις. Αν σύχναζαν θα διαβαζαν τους λόγους για να μην το παρουν

• Like 4
Δημοσ.
On ‎12‎/‎29‎/‎2017 at 3:14 PM, Antretng said:

Η μπαταρία ειναι spec. Δεν μπορεί να διαφέρει σε επίπεδο 25%. Είναι ένα αντικειμενικό/μετρήσιμο στοιχείο. Στη τελική, δεν είναι ότι μετρήθηκε και βρέθηκε διαφορετική αλλά έβαλε αυτοκολλητάκι με διαφορετικό μέγεθος πάνω στη παλαιότερη με την μικρότερη μπαταρία...

Όσον αφορά την αυτονομία, η μπαταρία αποτελεί μόνο ένα μέρος της εξίσωσης και επηρεάζεται και από άλλα στοιχεία. Πέραν από τη διαχείριση της rom/kernel, την ανάλυση της οθόνης, το τύπο της οθόνης και των εγκατεστημένων εφαρμογών, άλλη κατανάλωση έχει ενας soc 14nm και άλλη ένας 28nm. Επιπλέον άλλη κατανάλωση έχουν οι mediatek και άλλη η snapdragon. Οπότε ναι, μπορεί συσκευή με μπαταρία 3000mah να έχει καλύτερη αυτονομία από συσκευή με 4000mah (πχ xiaomi mi a1 και redmi note 4 mtk)

Εν πάση περιπτώσει, για να καταλήξω, δεν μπορείς να λες πιο αξιόπιστη μια εταιρεία που και fake specs έχει αναφέρει στο παρελθόν αλλά και συσκευές με προεγκατεστημένους ιούς βρίσκεις. Να λέμε τα κακά κάθε εταιρείας αλλά να γνωρίζουμε όμως και ποια ειναι η πραγματικότητα για τις τιμές που σχολιάζουμε. Το να αντιπροτείνει κάποιος πχ doogee από mls για λόγους αξιοπιστίας δεν στέκει. Και με τις 2 θα ρισκάρεις, αλλά τουλάχιστον αυτή η συσκευή έχει καλύτερα specs.

Πάντως αυτό με τους ιούς με το δένεις και κόμπο ότι δεν υπάρχουν σε MLS. Λόγω δουλειάς έρχομαι συχνά σε επαφή μαζί τους και οι πιο συνηθισμένη ερώτηση "μου τρώει πολύ μπαταρία", απαντάται μόλις σβήσω τον Tbrowser, Gstore και μερικά ακόμα (εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν μπροστά στα μάτια μου μόλις άνοιξαμε την MAIC). Χώρια το διάσημο MTKKeylogger που υπάρχει σε αρκετές. 

Δημοσ.

Θα πω κάτι χωρίς να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον.

Έχω στην κατοχή μου ένα mls rock τετραετίας περίπου,το τηλέφωνο δεν έχει βγάλει τίποτα το πήρα λόγο δουλειάς για το GPS που είχε δώρο εγκατεστημένο και για ένα χρόνο με έβγαλε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τώρα είναι στην άκρη με παιχνίδια για την κόρη μου και όταν αλλάζω τηλέφωνο επειδή πρώτα πουλάω το δικό μου για να έχω χρήματα να πάρω το άλλο που θέλω χρησιμοποιώ ενδιάμεσα το mls χωρίς κάποιο πρόβλημα στις κλήσεις,Viber και γενικά τις εφαρμογές που θέλω.

Αν είχαν ένα τηλέφωνο με Καλή κάμερα και σε Καλή τιμή θα το έπαιρνα.

Δημοσ.

εισαι από τους τυχερούς που δεν εβγαλε πρόβλημα

αυτή η εταιρια από τις 100 συσκευες της οι 80 βγαζουν θεματα σε συντομο χρονικο διάστημα + εχουν service για γελια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...