Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mls απλά για γέλια και κλάματα.

Σε γνωστό μου που του καταστράφηκε η οθόνη είπαν ότι πρέπει να βάζει μόνο αγορασμένες εφαρμογές και όχι free

τι; οτι νανε χαχαχ
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σορρυ μετοχε της xiaomi.

Ειχα xiaomi k ξερω!Πραγματικα τραγικη καμερα οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια 3 χρονια redmi note 3 pro me snapdragon 650.Κατα ταλλα καλα κινητα αν ποτε βελτιωσουν την κάμερα σε επιπεδα samsung θα ξαναπαρω.

Και για πες μας πόσο ακριβώς κοστίζει ένα samsung με ικανοποιητική για εσένα κάμερα, κύριε φωτογράφε;

Sorry για το off topic αλλά μερικοί είναι τραγικοί, άγιες ημέρες (για κάποιους).

On topic μακριά από mls και turbox, κακές εκδόσεις κινέζικων συσκευών, με 80€ παίρνεις καλούτσικο κινητό μέσω Κίνας, νομίζω ότι και το public είχε βάλει στη Μαύρη Παρασκευή στα 80€ ένα καλό xiaomi. Αν παρόλα αυτά κάποιος είναι ξεροκέφαλος (στην Ελλάδα ζούμε) και θέλει να πάρει ΜLS νομίζω ότι πάνω από 40€ δεν αξίζει και αυτό λόγω του λογισμικού και μόνο που βολεύει τους μεγάλους ανθρώπους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλα πρεπει να υπαρχουν κινέζικα και κινέζικα...Αrchos για δυο τρια χρόνια σκυλί μαυρο...τώρα με bitmore,αν και έχει καλη υποστηριξη (infoquest) έχει θέματα...κάθε 2-3 μηνες τρώει και καλά ιούς και κρασαρει οποτε format,πέσιμο και σπάσιμο οθόνης η χάνει μέρος του touch κοκ...

Τώρα mls αν φέρνει σε bitmore και με χαλιά υποστήριξη θα είναι κόλαση...

Δημοσ.

Mls-bitmore-archos-turbo x και κάτι άλλες παρόμοιες μάρκες επρεπε να δίνονται δώρο με πατατες,λεμόνια,ντομάτες κτλπ.

Σαπιλες

Είναι σκέτος βασανισμός και ειναι ικανά να σε κάνουν να μισήσεις την τεχνολογία

• Like 1
Δημοσ.

Από τα χειρότερα που μπορεί να αγοράσει κανείς , από άποψη συσκευών και υποστήριξης. Είχα τη χείριστη εμπειρία με tablet και το service τους. Και δεν είναι Ελληνικά. Απαράδεκτοι και στη συμπεριφορα στον πελάτη.

Δημοσ.

Χωρίς να ειμαι fan της εταιρείας (όσοι με ξέρουν μάλλον xiaomakia με λες) ποια ειναι η εναλλακτική συσκευή που μπορεί να πάρει κάποιος στα 80 ευρώ; Είναι ίσως το μόνο κινητό με αξιοπρεπή specs (3gb ram, 16gb rom, 4g) που μπορεις να πάρεις από Ελλάδα.

Δηλαδή τα υπόλοιπα κινέζικα που φέρνουν τα σκρουτζομάγαζα έχουν καλύτερο after sale service? Έχουν εγγύηση αντιπροσωπείας; Μου διαφεύγει κάτι; Γιατί λέτε μακρυά λόγω κακού after sale service όταν δεν υπάρχει καν αξιοπρεπή εναλλακτική (δηλαδή να χει τουλάχιστον 2G ram,16gb rom και 4g) με εγγύηση αντιπροσωπείας;

Πείτε μου μια πρόταση με εγγύηση και αξιοπρεπή specs στην ελληνική αγορά. :) Και προσέξτε, ρωτάω για 2gb ram... όχι 3 που έχει η συγκεκριμένη ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά κολλησατε με τα specs. Πώς αλλιώς να σας πούμε ότι ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ ΑΥΤΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. Δεν πα να έχει και 15gb ram, αν μετά από ένα μήνα χαλάσει τι θα κερδίσετε; Και το aftersale αναφέρθηκε για αυτόν τον λόγο ακριβώς. Τα κινέζικα που δεν έχουν aftersale δεν έχουν και τόσο μεγάλα προβλήματα

Δημοσ.

Σιγά μην κάνουν και μπουμ βγάζοντας μήνυμα τύπου αστυνόμος Σαίνης :P

Πέραν της πλάκας, φτηνά κινητά ειναι... δεν θα μου κανε εντύπωση αν έχουν μέτρια ποιότητα και χαλάνε. Οποιο κινητό και να πάρεις σε τέτοιο budget θα "αυτοκαταστρέφετε". Εκτός αν πιστεύεις πραγματικά ότι κινητά τύπου doogee είναι τίποτα τέρατα αξιοπιστίας... 

Αυτό που καταλογιζω στην MLS ειναι ότι δεν ειναι στανταρ ο προμηθευτής τους οπότε ούτε και η ποιότητα. Μπορεί μια συσκευή να βγει κακή αλλά κάποια άλλη οκ. Από την άλλη, πείτε μια εναλλακτική επιλογή και γω δεν θα γράψω κάτι αλλο. Να δω τι εναλλακτικό αξιόπιστο μπορεί να πάρει κάποιος από Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά. Γιατί αυτό που ενδιαφέρει στη τελική τον υποψήφιο αγοραστή ειναι οι επιλογές του και οχι τι είναι γενικά κάθε εταιρεία.

Δημοσ.

Not bad :) . Θα μπορούσε να χει μεγαλύτερη μπαταρία βέβαια αλλά οκ, σε τέτοια τιμή δεν έχεις και πολλές επιλογές.

Εγώ απλά σχολιάζω την υπερβολή των μηνυμάτων δεδομένης της τιμής. Δεν είμαι κάποιος fan της mls και όσοι με ξέρουν δεν νομίζω να χω προτείνει ποτέ συσκευή της.

Όσον αφορά τη doogee θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Μέχρι και ψεύτικα στοιχεία για τις μπαταρίες τους βάζουν (θυμάμαι βίντεο για μπαταρία κινητού που αν του βγάζες το αυτοκόλλητο από 2500 mah έβλεπες ότι τελικά ήταν 2100). Για να μην μιλήσουμε για τους προεγκατεστημένους ιούς που έχουν κάποιες συσκευές της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...