Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρε μπραβο το myphone

που δεν το εκραξε το συγκεκριμενο στα 250ευρω.Πριν 1 χρονο στα χρηματα αυτα μπορουσες να αγορασεις κινητα οπως το nexus 5x στα χρηματα αυτα και εδωσαν το πρασινο φως σε κινητο με τετοιο επεξεργαστη επειδη ειχε 3gb ram?

Οποιος ενδιαφερεται στα χρηματα αυτα να αγορασει κινητο ή κατι σε motorola να δει ή στα γνωστα Xiaomi redmi με λιγα χρηματα παραπανω.

Γενικα στο συγκεκριμενο φορουμ υπαρχουν πολλοι ετοιμοι με σπαθια να υπερασπιστουν την εταιρια αυτη.ΕΒλεπα ενα αλλο θεμα,που ενας φουκαρας το ψιλοεκραζε και μονο μαχαιρι που δεν του βγαλανε.Τωρα εγω να σκεφτω αθωα?Οτι δηλαδη πηρανε μαζικα λογω των reviews και υπερασπιζοντε την επενδυση τους,η να σκεφτω σαν πονηρος?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ολη μου την αντικειμενικοτητα, το έπαιρνα 40 ευρω αν το έδιναν για να το εχω στο ντουλάπι αν μου χαλάσει το δικο μου να το χρησιμοποιήσω μεχρι να παρω κανονικό κινητο.

No joke.

Δημοσ.

Εντάξει είσαστε υπερβολικοί αλλά δεν θα το συνεχίσω καθώς δεν έχω εμπειρία με mls ποτέ μου, δεν έτυχε απλά να πάρω μιας και με ενδιαφέρουν κινητά άλλης κατηγορίας. Ούτε τα υπερασπίζομαι επίσης, τουναντίον.

Τα προηγούμενα να έγραψα διότι το είδα καθαρά αντικειμενικά απο θέμα hardware και χαρακτηριστικών.

Επίσης υπάρχει μια τάση να κράζουμε εύκολα χωρίς να αιτιολογούμε γιατί κράζουμε κάτι.

Η λύση με το xiaomi redmi 4A - 5A είναι ορθή @fulgore αλλά είναι ακριβότερα (102 - 110 ευρώ αντίστοιχα) 

20+ & 30+ ευρώ σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι πάνω απο το 20%, ποσό που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο για κάποιους που ψάχνουν κάτι φθηνό και έγραψα νωρίτερα ότι με 80 ευρώ στην ελληνική αγορά αγοράζεις ώς επί το πλείστον 1gb ram - 8gb rom και πολύ φοβάμαι 3g έναντι 4G στις περισσότερες περιπτώσεις. ;)

Επίσης θα παρακαλούσα, απόψεις να εκφράζουν όσοι είχαν - έχουν δουλέψει κινητά της εταιρείας και ακόμα καλύτερα το συγκεκριμένο.

Όχι είδα σε φίλο, άκουσα, μου είπανε κλπ. Δεν βοηθάμε έτσι το φόρουμ νομίζω.

Δημοσ.

Εντάξει είσαστε υπερβολικοί αλλά δεν θα το συνεχίσω καθώς δεν έχω εμπειρία με mls ποτέ μου, δεν έτυχε απλά να πάρω μιας και με ενδιαφέρουν κινητά άλλης κατηγορίας. Ούτε τα υπερασπίζομαι επίσης, τουναντίον.

Τα προηγούμενα να έγραψα διότι το είδα καθαρά αντικειμενικά απο θέμα hardware και χαρακτηριστικών.

Επίσης υπάρχει μια τάση να κράζουμε εύκολα χωρίς να αιτιολογούμε γιατί κράζουμε κάτι.

Η λύση με το xiaomi redmi 4A - 5A είναι ορθή @fulgore αλλά είναι ακριβότερα (102 - 110 ευρώ αντίστοιχα)

20+ & 30+ ευρώ σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι πάνω απο το 20%, ποσό που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο για κάποιους που ψάχνουν κάτι φθηνό και έγραψα νωρίτερα ότι με 80 ευρώ στην ελληνική αγορά αγοράζεις ώς επί το πλείστον 1gb ram - 8gb rom και πολύ φοβάμαι 3g έναντι 4G στις περισσότερες περιπτώσεις. ;)

Επίσης θα παρακαλούσα, απόψεις να εκφράζουν όσοι είχαν - έχουν δουλέψει κινητά της εταιρείας και ακόμα καλύτερα το συγκεκριμένο.

Πάντως είμαι σίγουρος 1000% πως απο τα xiomi θα έχει πολύ καλύτερη κάμερα
Δημοσ.

Καλύτερα χωρίς κινητό ή tablet παρά MLS και Crypto.

Απλά δεν υπάρχουν και οι δυο αυτές εταιρίες.

Και από υποστήριξη, χίλιες φορές καλύτεροι οι Κινέζοι!!!!

+ ότι πιο γρήγορα θα στείλεις κ θα πάρεις πίσω ένα χαλασμένο κινητό στην Κίνα παρά στην Ελλάδα με δαύτους (που θα το πάρεις και χαλασμένο πάλι)

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως είμαι σίγουρος 1000% πως απο τα xiomi θα έχει πολύ καλύτερη κάμερα

είσαι αστείος φίλε και γράφετε *xiaomi άντε τι ακριβώς συγκρίνεις παίζει παίζει να μην έχεις την παραμικρή ιδέα για να το γράφεις αυτό και συγκρίνεις τον κολοσσό την xiaomi με την mls χάχα χάχα επίσης πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Επεξ/σία από gusdevelopers
  • Like 2
Δημοσ.

Μακρια απο mls. Τι σαβουροκινητα ειναι αυτα.Επιασα το συγκεκριμενο χθες δεν αντεξα πανω απο 10 λεπτα. Απειρα σκαλωματα η οθονη για τα πανυγηρια αποκρινεται οποτε θελει και γενικα πατε παρτε ενα xiaomi και αφηστε τις σαβουρες. Για 5 10 ευρω ισως θα αξιζε αν και παλι θα σας εβγαζε την πιστη

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα χωρίς κινητό ή tablet παρά MLS και Crypto.

Απλά δεν υπάρχουν και οι δυο αυτές εταιρίες.

Και από υποστήριξη, χίλιες φορές καλύτεροι οι Κινέζοι!!!!

+ ότι πιο γρήγορα θα στείλεις κ θα πάρεις πίσω ένα χαλασμένο κινητό στην Κίνα παρά στην Ελλάδα με δαύτους (που θα το πάρεις και χαλασμένο πάλι)

Επιβεβαιωνω για crypto.Ειχα tablet crypto και προλαβε και χαλασε προτου το πεταξω σε κανα τοιχο απο τα κολληματα.Σε μια φαση νομιζα φταινε οι εφαρμογες και το εκανα επαναφορα σε εργ.ρυθμισεις αλλα χειροτερεψε κιολας

Δημοσ.

Δικιο εχεις στην σκεψη σου αλλα η πραγματικοτητα διαφερει.Ειναι κακες συσκευες δεν ξερεις απο που θα σου ερθει,κριμα και στο λεω εγω που εχω τουλαχιστον καλη εμπειρια απο το service.Παντως συσκευη με τετοια χαρακτηριστικα δεν βρισκεις.Ωστοσο δεν εχει νοημα.Οντως τα ~25 ευρω ειναι μεγαλο ποσοστο αλλα μαλλον χαμηλοτερα δουλεια δεν γινεται γιαυτο αντιπροταση ουσιαστικα δεν υπαρχει.

Και για αλλη μια φορα σταματηστε να βαζετε ολα τα κινεζικα σε ενα καλαθι!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είσαι αστείος φίλε και γράφετε *xiaomi άντε τι ακριβώς συγκρίνεις παίζει παίζει να μην έχεις την παραμικρή ιδέα για να το γράφεις αυτό και συγκρίνεις τον κολοσσό την xiaomi με την mls χάχα χάχα επίσης πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

Σορρυ μετοχε της xiaomi.

Ειχα xiaomi k ξερω!Πραγματικα τραγικη καμερα οτι χειροτερο εχω δει τα τελευταια 3 χρονια redmi note 3 pro me snapdragon 650.Κατα ταλλα καλα κινητα αν ποτε βελτιωσουν την κάμερα σε επιπεδα samsung θα ξαναπαρω.

Επεξ/σία από sils
Δημοσ.

Παιδιά Καλημερα και χρόνια πολλά.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να σκοτωνόμαστε πείτε την γνώμη σας και μην βγάζετε χολή ελεος πια με τα ποστ μίσους και φανμποισμου.Ετσι δεν μπορούν να ενημερωθούν άνθρωποι που δεν έχουν γνώσεις τεχνολογίας.Δηλαδη τι θα λέει ένας για ένα κινητό που είδε εδώ μέσα να το κραζουνε όλοι;Ότι δεν παιρνω το τάδε κινητό γιατί το κραζουνε κάτι παιδιά σε ένα φόρουμ.Χωρις επιχειρήματα άρα διαιωνίζουμε το κακο

Δημοσ.

Mls απλά για γέλια και κλάματα.

Σε γνωστό μου που του καταστράφηκε η οθόνη είπαν ότι πρέπει να βάζει μόνο αγορασμένες εφαρμογές και όχι free

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...