Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,

Έχω 2 παιδιά τα οποία είναι κολλημένα με το lol, αυτή τη στιγμή έχω ένα παλιό λαπτοπ και για να μην έχω γκρίνιες για το ποιός θα πρωτοπαίξει αποφάσισα να τους πάρω έναν υπολογιστή σταθερό στον οποίο θα εγκαταστήσω το soft xpand με το οποίο θα δημιουργηθούν 2 θέσεις και έτσι συνδέοντας στο ίδιο κουτί 2 οθόνες, 2 πληκτρολόγια και 2 ποντίκια θεωρητικά θα παίζουν και οι 2 ταυτόχρονα.

Ο υπολογιστής λόγω περιορισμένου budget σκέφτομαι να αποτελείται από:

mobo: Asus H110M-K

cpu: Intel Pentium Dual Core G4560 

και 8gb ram και μία παλιά κάρτα γραφικών : Asus GTS 450

και δίσκο ssd 110gb

Θεωρώ ότι με έναν χρήστη θα πηγαίνει σφαίρα, δεν είμαι όμως σίγουρος πως θα παίζει με 2 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες.

Ποιά είναι η άποψή σας;

Δημοσ.

Γνωμη μου καλυτερα 2 υπολογιστες καθως μετα μπορει ο ενας να παιζει λολ και ο αλλος CS και να λενε μα κολαει κολαει ενω με δυο διαφορετικ του λες αυτο και τερμα και αμα δεν σας αρεσει κατι απο το χαρτζηλικη σας αλλαχτες το εγω αυτο μπορω αυτο σας δινω 

Δημοσ.

Ναι σίγουρα θα είναι καλύτερα με 2 υπολογιστές , αλλά το budget είναι περιορισμένο, οπότε σκεφτόμουν αυτή την επιλογή.

και απότι κατάλαβα το lol δεν έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Δημοσ.

Με τα ίδια λεφτά που θα δώσεις για ένα καινούργιο pc έστω και low budget , βρίσκεις δυο αντίστοιχων δυνατοτήτων ή και λίγο καλύτερα , από τις αγγελίες του φόρουμ και  κάνεις τη δουλειά σου και δεν έχεις και γκρινιες  ... :-D :-D

Ριξε μια ματιά ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...