Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλασε το s6 edge μου μετα απο πτωση σε νερο και σκεφτομαι με ποιο να το αντικαταστησω. Ψαχνω για ενα κινητο με οθονη ανταξια του s6 edge και καμερα αναλογη η καλυτερη. Κλινω προς P10/s7 edge/G6. Το P10 αξιζει τα 400 ευρω πλεον; Σε σχεση με το s7 και το g6 η καμερα του p10 ειναι ανταξια; Η οθονη του p10 τι λεει σε σχεση με το s6 (οπου με αφησε πληρως ευχαριστημενο;) Η μπαταρια του p10 θα μου βγαζει μερα εντονης χρησης; (για να εχετε ενα μετρο συγκρισης, το s6 το φορτιζα σιγουρα το μεσημερακι για να βγαλω την μερα). Ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.

Δημοσ.

Έχω το Ρ10 και από κάμερα είναι σούπερ. Σε καλό φωτισμό κάνει παπάδες. Σε χαμηλό πρέπει να παίξεις με το pro mode για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι το καλύτερο κινητό για φωτό σε χαμηλό φωτισμό αλλά αν έχεις υπομονή και σταθερό χέρι / τρίποδο θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Έχει ένα κάρο ρυθμίσεις και γενικά δεν είναι κινητό τύπου point and shoot, το βράδυ. Θέλει να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Σε καλό φωτισμό βγάζει απίστευτα φυσικές φωτό. Επίσης η σέλφι είναι πολύ καλή. Η οθόνη εμένα μου αρέσει, είναι πολύ φωτεινή και κάτω από τον ήλιο δεν έχω θέμα. Η μπαταρία είναι ικανοποιητική. Εμένα μου βγάζει πάνω από 24 ώρες με wi fi on  και αρκετές video calls. Παιχνίδια δεν παίζω. Επίσης από ταχύτητα είναι καλύτερο του  S7, έχει καλύτερο  ram management. Από την άλλη το G6 έχει wide angle lens που σε μερικούς αρέσει, ενώ το Ρ10 black&white. Διαλέγεις και παίρνεις. Το S7 edge έχει καλύτερη μπαταρία πάντως. Η οθόνη είναι amoled με ότι αυτό συνεπάγεται. Θεωρώ το G6 / P10 πιο value for money σε σχέση με το σχετικά παλιό S7 edge

Δημοσ.

Έχω το Ρ10 και από κάμερα είναι σούπερ. Σε καλό φωτισμό κάνει παπάδες. Σε χαμηλό πρέπει να παίξεις με το pro mode για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι το καλύτερο κινητό για φωτό σε χαμηλό φωτισμό αλλά αν έχεις υπομονή και σταθερό χέρι / τρίποδο θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Έχει ένα κάρο ρυθμίσεις και γενικά δεν είναι κινητό τύπου point and shoot, το βράδυ. Θέλει να παίξεις με τις ρυθμίσεις. Σε καλό φωτισμό βγάζει απίστευτα φυσικές φωτό. Επίσης η σέλφι είναι πολύ καλή. Η οθόνη εμένα μου αρέσει, είναι πολύ φωτεινή και κάτω από τον ήλιο δεν έχω θέμα. Η μπαταρία είναι ικανοποιητική. Εμένα μου βγάζει πάνω από 24 ώρες με wi fi on  και αρκετές video calls. Παιχνίδια δεν παίζω. Επίσης από ταχύτητα είναι καλύτερο του  S7, έχει καλύτερο  ram management. Από την άλλη το G6 έχει wide angle lens που σε μερικούς αρέσει, ενώ το Ρ10 black&white. Διαλέγεις και παίρνεις. Το S7 edge έχει καλύτερη μπαταρία πάντως. Η οθόνη είναι amoled με ότι αυτό συνεπάγεται. Θεωρώ το G6 / P10 πιο value for money σε σχέση με το σχετικά παλιό S7 edge

Γενικα μου αρεσει να εχει καλο manual. Ποσα δευτερολεπτα εχει shutter speed; Το χεις δει διπλα διπλα με κανενα s6/s7 για να με κατατοπισεις ως προς την αποδοση της οθονης;

Δημοσ.

30'' shutter speed. Όσο σταθερό χέρι και να έχεις θα χρειαστείς τρίποδο αν θες να βγάλεις τον φωτογράφο από μέσα σου :)

Έχω δει S6 edge / S7 edge, όχι δίπλα δίπλα απαραίτητα. Οκ έχει amoled, εμένα προσωπικά δεν με πολύ νοιάζει. Τώρα αν θες σου προτείνω να δεις ένα Ρ10 από κοντά σε κανά κατάστημα να κρίνεις μόνος σου. Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

30'' shutter speed. Όσο σταθερό χέρι και να έχεις θα χρειαστείς τρίποδο αν θες να βγάλεις τον φωτογράφο από μέσα σου :)

Έχω δει S6 edge / S7 edge, όχι δίπλα δίπλα απαραίτητα. Οκ έχει amoled, εμένα προσωπικά δεν με πολύ νοιάζει. Τώρα αν θες σου προτείνω να δεις ένα Ρ10 από κοντά σε κανά κατάστημα να κρίνεις μόνος σου. Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.

Σωστος. Γνωριζω τι παιζει με το shutter speed. Ειχα το g4 και εκανε θαυματα με το τριποδακι. Ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Πάνε σε s7 edge ή σε s8, αφού έφτασες μέχρι το 450ρι, βάλε μερικά παραπάνω χρήματα ή ψάξε σε μεταχειρισμένο.

Δοκίμασα και p10 και xperia XZ1 και xiaomi mi 6. Δηλαδή τα "flagship" που είναι κοντά στο 400ρι αυτό το καιρό σε διάφορες προσφορές. Για μένα τα 400 θα έπρεπε να είναι η αρχική τους και δεν το βλέπω σαν προσφορά που έχουν φτάσει εκεί, δε προσφέρουν κάτι ουάου σε σχέση με mid range συσκευές, μόνο επεξεργαστική ισχύ με τον 835 ή τον kirin, οι κάμερες μέτριες, οι οθόνες μέτριες.

Κατά την άποψη μου (για να μη πέσουν να με φάνε) αυτά τα τηλέφωνα είναι κατώτερα σε κάμερα και οθόνη σε σχέση με τα s7-s8. Τα σύγκρινα με s7 edge φίλου.

Για το g6 δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

Οπως τα λεει ο απο πανω. Το p10 δεν αξίζει τοσα. Χειρότερο απο s7 edge σε καμερα οθονη μπαταρια κτλ κτλ. Φιλε εγω θα σου πρότεινα να δωσεις αλλα 50 και να πας σε oneplus 5t. Κανεις ενα click παραχώρηση σε κάμερα αλλά παίρνεις ναυαρχίδα 2017 και συσκευη που θα πηγαίνει σφαιρα και για χρονια.

Δημοσ.

Πάνε σε s7 edge ή σε s8, αφού έφτασες μέχρι το 450ρι, βάλε μερικά παραπάνω χρήματα ή ψάξε σε μεταχειρισμένο.

Δοκίμασα και p10 και xperia XZ1 και xiaomi mi 6. Δηλαδή τα "flagship" που είναι κοντά στο 400ρι αυτό το καιρό σε διάφορες προσφορές. Για μένα τα 400 θα έπρεπε να είναι η αρχική τους και δεν το βλέπω σαν προσφορά που έχουν φτάσει εκεί, δε προσφέρουν κάτι ουάου σε σχέση με mid range συσκευές, μόνο επεξεργαστική ισχύ με τον 835 ή τον kirin, οι κάμερες μέτριες, οι οθόνες μέτριες.

Κατά την άποψη μου (για να μη πέσουν να με φάνε) αυτά τα τηλέφωνα είναι κατώτερα σε κάμερα και οθόνη σε σχέση με τα s7-s8. Τα σύγκρινα με s7 edge φίλου.

Για το g6 δεν έχω άποψη.

Ενώ το S7 edge που κλείνει 2 χρόνια με κοντά 500 ευρώ είναι vfm ε? :)

Ε όχι και μέτριες κάμερες / οθόνες τα κινητά που ανέφερες, το τερμάτισες. Το καθένα υπερτερεί / πάσχει κάπου. Η αλήθεια είναι ότι κανένα κινητό δεν αξίζει τόσα λεφτά , αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Είπαμε το καθένα έχει συν και πλην. Το καλύτερο είναι να τα τσεκάρει ο φίλος σε κανά κατάστημα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηγα και ειδα το p10 στον κωτσοβολο. Η καμερα του πολυ αξιοπρεπης.. Η οθονη αρκετα αξιολογη για ips (την περιμενα πολυ πιο κατω). Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω (αν και δεν φτανει το s7/s8) και ισως ειναι στα ιδια επιπεδα με το s6. Το μονο που με χαλασε ειναι τα bezels και το οτι στο κατω μερος δεν βαλανε hardware buttons (αφου βαλανε που βαλανε το fingerprint). Η καμερα εχει απειρες ρυθμισεις οπως ειπωθηκε και παραπανω και αυτο μου αρεσε πολυ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...