alkis1971 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας και χρόνια πολλά. Samsung Galaxy Core 2 (4.4.2 )Δεν λειτουργούν τα πλήκτρα που είναι δεξιά και αριστερά απ το home button(το δεξιά που γυρίζεις πίσω γενικά και το αριστερά που βγάζει θέματα φόντου, widgets κλπ ). Από που προέρχεται αυτό το πρόβλημα και τι μπορούμε να κάνουμε? ? ?Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά (κουμπί εκκίνησης, volume button, home button κλπ )Μπορεί κάποιος ιός ή κακόβουλο λογισμικό κλπ? ? ?Κάποια βίντεο που άνοιξα τελευταία από ένα σάιτ (διάφορα θέματα, ειδήσεις κλπ )δεν έπαιζαν και με έβγαζαν off. Μαύριζε η οθόνη και έβγαζε μηνύματα ότι οι περισσότερες εφαρμογές δεν αποκρίνονται .Έκανα επαναφορά από τις ρυθμίσεις και μετά και hardreset και πάλι τίποτα. Υπάρχει εφαρμογή καλή που να ψάχνει το κινητό για προβλήματα και να ξέρουμε τι γίνεται? ? ?Όλα δουλεύουν σωστά εκτός απ αυτά τα δύο πλήκτρα. Αν μπούμε σε safemode μπορεί να φύγει το πρόβλημα? ? ?Αυτό ρε παιδιά. . . γειά χαρά.
manolis940 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν έκανες επαναφορά και δεν δουλεύουν σημαίνει ότι μάλλον δεν είναι πρόβλημα του λογισμικού άρα δεν είναι ιός άρα δύσκολα θα βρεις κάποιο πρόγραμμα να εντοπίζει προβλήματα. Πιθανών έχει πρόβλημα η πλακέτα κάτω από τα πλήκτρα.
alkis1971 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σου φίλε. Ευχαριστώ για την απάντηση .Μου έφυγε κάπως η αγωνία επειδή έψαχνα εφαρμογή για Phone check κλπ. Τι κάνουμε τώρα? ? ?Να σου πω, το τελευταίο διάστημα είδα ένα πρόβλημα με τον φορτιστή. Δυό τρεις φορές πάτησα κατά λάθος το καλώδιο και τέντωσε πολύ στη πλευρά που το βάζεις στη μπρίζα. Εκεί που φόρτιζε, σταμάταγε, ξεκίναγε κοκ. Μια μέρα έβγαλα τον φορτιστή και η ένδειξη έδειχνε ότι συνέχιζε να φορτίζει! !Λες να έπαθε ζημιά απ το ρεύμα? ?Μας έκαψε τίποτα? ? ?Μπορώ να βάλω χέρι μόνος μου ή πρέπει να το στείλω για service? ? ?Θα πάρω καινούριο φορτιστή. Αν είναι αυτό που λες, ξέρεις πάνω κάτω πόσο κοστίζει το φτιάξιμο? ? ?Σου λέω δηλαδή, ότι όλα δουλεύουν άψογα εκτός απ αυτό το πρόβλημα. Άμα δε βαριέσαι, στείλε άλλη μία απάντηση να ξέρω και γω τι να κάνω. Γειά χαρά.
manolis940 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν και δεν ειμαι σίγουρος γι αυτο που λέω τα πλήκτρα αφής δουλεύουν διαφορετικά από την υπόλοιπη οθόνη. Αν είδα καλά σε αποσυναρμολογήσεις του κινητού σου φαίνεται να είναι κολλημένα πάνω στην κεντρική πλακέτα. Που σημαίνει αν έχουν κάποιο πρόβλημα θα χρειαστεί αρχικά κάποιος με γνώσεις ηλεκτρονικού και δευτερον τα απαραίτητα ανταλλακτικά. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα ανταλλακτικά μιας και δεν νομίζω τα συγκεκριμένα να υπάρχουν στο εμπόριο. Τώρα όσον αφορά την φόρτιση, αυτό μπορεί να οφείλεται σε δύο παράγοντες. Εκτός απ το να έκοψες το καλώδιο μπορεί να χάλασες το φις πάνω στο κινητό. Το φις επειδή ειναι universal μπορεί και κάποιος ηλεκτρονικος να στο αλλάξει. Τι μπορείς να κάνεις; Οι τιμές μιας πλακέτας είναι σίγουρα 50€+ οπότε πάρε το σερβις και ρώτα ή τον τεχνικό της γειτονιάς σου.
alkis1971 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σου και πάλι φίλε. Ωραία ως εδώ επειδή μου έφυγε κάπως η αγωνία. Ξέχασα να σου πω κιόλας ότι μια μέρα, το φις έπεσε κάτω και το πάτησα κατά λάθος και τώρα από μέσα ακούγεται "τσίκ τσίκ ".Θα κάνω αυτό που λες. Θα ρωτήσω στη Samsung τι μπορεί να γίνει. Αυτό που λες ότι ίσως δεν βρεθεί κάποιο ανταλλακτικό, είναι λίγο πρόβλημα. Πιστεύω ότι κάτι θα μπορέσουν να βρουν οι τεχνικοί. Κατάλαβα κάπως απ την αρχή ότι μάλλον είναι απ τον φορτιστή, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Αν έσπασε κάτι από μέσα. . .τότε λογικό είναι να βγει ζημιά. Προχθές ήταν στο 15% η μπαταρία κι έβαλα φορτιστή. Σχεδόν αμέσως έπεσε στο 9% και μόλις έβγαλα το φορτιστή έπεσε στο 2%. Λοιπόν, φίλε ευχαριστώ για την βοήθεια και για τις συμβουλές. Γειά χαρά και καλή Πρωτοχρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα