billduck Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά, Μετά από φορμάτ που έκανα στον acer aspire 5750g και επαναφορά στα win7 πέρασα κατευθείαν τα win10. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα όμως καθώς δεν αναγνώριζε την κάρτα γραφικών μου nvidia gt 540m κατέβασα τους drivers από το site της nvidia και τους εγκατέστησα στον υπολογιστή μου. Προσπάθησα να συνδέσω με hdmi σε εξωτερική οθόνη το laptop όμως τα γραφικά δεν μου έδιναν αυτή την επιλογή κάτι το οποίο πέτυχα με windows key+p. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα ο υπολογιστής τρέχει με τα ενσωματωμένα γραφικά και στο youtube τα βιντεο κολλάνε συνεχώς χωρίς να υπάρχει πρόβλημα με τον ιντερνετ απλά παγώνει η εικόνα κάθε τρεις και λίγο. Πως μπορώ να επιλέξω τα γραφικά της nvidia για να τρέχουν στον υπολογιστή μου;
ss13 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Διάβασε εδώ https://forums.geforce.com/default/topic/860754/-resolved-problem-nvidia-panel-windows-10-amp-gt540m/ Καλά Χριστούγεννα
razorblade334 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 βαλε τα 8 η τα 7. ειναι παλιο το συστημα και δη η καρτα γραφικων.μηβ περιμενεις υποστηριξη στα 10 .οχι απολυτη τουλαχιστον.η σειρα 5 βγηκε το '10-'11
Dr_73 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Στις 12/29/2017 στις 3:13 ΠΜ, razorblade334 είπε βαλε τα 8 η τα 7. ειναι παλιο το συστημα και δη η καρτα γραφικων.μηβ περιμενεις υποστηριξη στα 10 .οχι απολυτη τουλαχιστον.η σειρα 5 βγηκε το '10-'11 Στη σελίδα της nvidia , από σειρά 400 και μετά, προτείνει τους τελευταίους drivers 388.71 που βρήκαν πριν λίγες μέρες (20/12/2017) . Από τη σειρά 200 και πίσω , προτείνει παλιότερους. Για windows 10 πάντα.
razorblade334 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 και παλι δεν σημαινει οτι υποστηριζονται απολυτα αυτες οι καρτες.ειχα βαλει καινουριους drivers σε μια 520m κι αναγκαστηκα να τους αλλαξω.ειχα παρομοια προβληματα.και η καρτα ειναι πενα.ακομα δουλευει ρολοι.
SPANK Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω σε τέτοιες περιπτώσεις η καλύτερη λύση ειναι να περάσεις παλαιότερους drivers ή και ποιο καινούργιους με compatibility mode , σίγουρα πάντως επειδή θα το έχουν και αλλοι το θέμα με το συγκεκριμένο laptop θα υπάρχει λύση οποτε ρίξε μια ματιά στο google για το μοντέλο του lapto σου και την λέξη drivers ή nvidia 1
razorblade334 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 σωστος! εγω αυτο εκανα. βεβαια αναγκαστηκα να γυρισω και στα win 7 για καποιους λογους π.χ. δεν λειτουργουσαν τα fuction keys. ή δεν υπηρχαν οδηγοι για τον wifi adapter. ετσι γυρισα μεσα σε 5 λεπτα. επειδη εχω διαβασει πολλα τετοια θεματα εδω στο φορουμ κι εχω και προσωπικη εμπειρια απο το δικο μου οπως και της αδερφης μου το λαπτοπ αλλα και φιλων, ακομα και να σου ειχε βγαλει "εισαι ετοιμος για αναβαθμιση" πρεπει να ψαξεις καλα το ποσο συμβατος εισαι με τα 10 ή ακομα και με διαφορους drivers πριν ενημερωσεις συστημα με τοσο παλιο hardware που δεν ειναι και high end.(φανταζομαι πως στην 480 π.χ. μπορει να υπαρχει καλυτερη υποστηριξη...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα