blackhill66 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 μην βαρατε αλλα εχω μπερδευτει στο ψαξιμο ,θελω να παω απο πειραια στα χωκ στο καπανδριτι ενα φανταρακι μεθαυριο με το αυτοκινητο και ακρη δεν βρισκω,αν ξερει κανεις ας βοηθησει και αν μπορουμε να αποφυγουμε διοδια ακομα καλυτερα.Ευχαριστω 1
opera Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 https://www.google.com/maps/dir//38.2333553,23.9333284/@38.2346533,23.9294157,6713m/data=!3m1!1e3 https://foursquare.com/v/στρατόπεδο-τχη-ζάρναρη-κωννου-180-μκβ-χωκ-β-πυροβολαρχία/4ec9ee196da1d10931762bab 2
blackhill66 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω αυτους που βοηθησαν και τον τριτο τον εξυπνακια (αν δεν μπορεις να βοηθησεις τι πεταγεσαι!!!)
Menelaos83 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μετα τα διοδια αφιδνων βγαινεις στην πρωτη εξοδο και μετα κανεις δεξια και μετα αριστερα ωστε να πιασεις παραδρομο και να πηγαινεις παραλληλα με εθνικη. Συνεχιζεις ευθεια μεχρι να βρεις τα πρωτα φαναρια.Εκει με το που τα περνας εχει πινακιδα στο δεξι σου χερι.Τετοιες μερες εμπαινα απο μεταθεση εκει.Ευχομαι να ειναι καλυτερα πλεον οσον αφορα τις εξοδους.
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 μην βαρατε αλλα εχω μπερδευτει στο ψαξιμο ,θελω να παω απο πειραια στα χωκ στο καπανδριτι ενα φανταρακι μεθαυριο με το αυτοκινητο και ακρη δεν βρισκω,αν ξερει κανεις ας βοηθησει και αν μπορουμε να αποφυγουμε διοδια ακομα καλυτερα.Ευχαριστω Για να μην πληρώσεις διόδια τζάμπα στις Αφίδνες για 2-3 χιλιόμετρα βγαίνεις από Εθνική στην έξοδο Αγίου Στεφάνου δεξιά και στο πρώτο φανάρι (150 μέτρα από την έξοδο της Εθνικής ) κάνεις αριστερά. Συνεχίζεις όλο ευθεία τον παράδρομο και μετά από 5-6 χιλιόμετρα στο πρώτο φανάρι που συναντάς κάνεις δεξιά για το Καπανδρίτι. Από εκεί ρωτώντας ή βλέποντας στο χάρτη 1 που ποστάρισε ο opera θα εντοπίσεις τη διαδρομή. Από την ίδια διαδρομή επιστρέφεις για να μην πληρώσεις και πάλι τζάμπα διόδια.
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω αυτους που βοηθησαν και τον τριτο τον εξυπνακια (αν δεν μπορεις να βοηθησεις τι πεταγεσαι!!!) Κι όμως ο τρίτος (ο εξυπνακιας οπως τον χαρακτηρίζεις) σου εδωσε μια πάρα πολύ καλή και πρακτική λύση. Αριστερα γράφεις το Πειραιάς και σου δειχνει τη διαδρομή μεχρι τον τελικο προορισμο.
blackhill66 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εαν πεσεις με αλεξιπτωτο κατευθειαν μεσα στο στρατοπεδο γλιτωνεις τα παντα, ακομα και βενζινη. Κι όμως ο τρίτος (ο εξυπνακιας οπως τον χαρακτηρίζεις) σου εδωσε μια πάρα πολύ καλή και πρακτική λύση. Αριστερα γράφεις το Πειραιάς και σου δειχνει τη διαδρομή μεχρι τον τελικο προορισμο. για πες την πρακτικη λυση να την δω και γω φιλαρακι μου. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας παιδια
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 για πες την πρακτικη λυση να την δω και γω φιλαρακι μου. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας παιδια Θα μπορούσε να πεις "δεν ξέρω να χρησιμοποιώ την τεχνολογία, αλλα θέλω να μαθω και δεν είμαι τόσο ευθικτος να ρωτήσω" O opera σου εδωσε το στιγμα στο χάρτη. Στην εικονα θα μπορουσες να βάλεις απο που θες να ξεκινήσεις και το συστημα θα σου βγάλει προτεινομενες διαδρομές. Στην παρακάτω εικόνα δες πάνω αριστερα, οπου εγραψα Πειραια (οπως σου ειχα πει) και το συστημα σου εβγαλε διαδρομή (πολλαπλα βέλη). Μπορείς με διαδοχικά ζουν ιν-ζουμ ουτ (αν δεν ξέρεις πως, ρώτα όμορφα, οχι με τουπε) να δεις τη διαδρομή και τα κομβικά σημεία, οπως και τα σημεία να αποφύγεις διόδια Tip (αλλά ειναι για προχωρημένους) : Στην ίδια σελιδα μπορεις να εχεις και street view δηλαδή όπως οδηγάς. Ψάξε το κιτρινο ανθρωπάκι.
sargio01 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μάλλον στον πρώτο που απάντησε απευθυνόταν(-Dimitris-) και μπερδεύτηκε, αλοίμονο...
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιος να ανεβάσει το βίντεο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Εδδεσαϊκός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα