Προς το περιεχόμενο

Καθαρή εγκατάσταση win xp

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα pc με win xp. Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση των win xp σε αυτό; Θα χρειαστεί format; Αν ναι πως γίνεται; Επείσης θέλω να ρωτήσω όταν στήνουμε ένα καινούργιο σύστημα με ποια σειρά εγκαθιστούμε τους drivers των διάφορων συσκευών;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να κάνεις "καθαρή" εγκατάσταση του λειτουργικού, όποιο και να είναι αυτό, θέλει format.

Όσο για τις συσκευές, προσωπικά επιλέγω να τις βγάλω όλες από μέσα (εκτός από την κάρτα γραφικών), να εγκαταστήσω λειτουργικό, οδηγούς για την μητρική, οδηγούς για την κάρτα γραφικών και μετά να αρχίσω να βάζω μέσα μία μία τις κάρτες.

Βασικό πάντως βήμα είναι πρώτα εγκατάσταση οδηγών για την μητρική και μετά για την κάρτα γραφικών, είτε έχεις μέσα τις άλλες κάρτες, είτε όχι.

nautilus7,

Θα χρειαστεί format;

Καθαρή εγκατάσταση= φορμάτ . Και μετά εγκατάσταση . :wink:

Αν ναι πως γίνεται;

Ξεκίνα boot με το cd των windows xp και θα σε οδηγήσει αυτό στο τι και πως θα το κάνεις. Είναι απλά πανεύκολο.

Επείσης θέλω να ρωτήσω όταν στήνουμε ένα καινούργιο σύστημα με ποια σειρά εγκαθιστούμε τους drivers των διάφορων συσκευών;

Εδώ αν και δεν είμαι σίγουρος. Τουλάχιστον εγώ πάνω σε αυτό δεν έχω καμία σειρά. Ότι βρεθεί μπροστά σου και θέλει driver ρίχτουτον ... :lol:

Φυσικά κοίτα πριν κάνεις ότιδήποτε να έχεις και τους drivers.

Toυλάχιστον από το μόντεμ για να μπορείς να μπείς internet αν δεν έχεις από τους άλλους και μετά θα βρείς ότι θέλεις.

Ιδανική σειρά:

os

os updates

mobo+agp (+ ότι άλλο υπάρχει onboard)

vga

modem

τα υπόλοιπα με όποια σειρά θες.

sc

Γενικά, πιστεύετε ότι είναι σωστή η εγκατάσταση των updates του λειτουργικού (service packs, κτλ) πριν από οποιοδήποτε driver;

Αν αλλάξω στο pc μου cd-rw, προσθέσω μνήμη και tv -tuner και βάλω και κάρτα ήχου και κατόπιν κάνω format τα win xp θα ζητήσουν ενεργποίηση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...