Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία τηλεόρασης το Σαββατο το βραδυ απο το site του Κωτσόβολου με επιλογή collect at store.

Στο έμαιλ επιβεβαίωσης λεει οτι μεσα σε 72 ώρες ακυρώνεται.

Η μοναδική μέρα που μπορούσα να παραλάβω ήταν η Κυριακή αφου χθες και σημερα ειναι αργίες αλλα λόγω υποχρεώσεων δεν τα κατάφερα.

Αν πάω αυριο το πρωι λέτε να υπάρχει πρόβλημα;

Οι 72 ώρες γνωρίζετε αν περιλαμβάνουν και αργίες;

Δημοσ.

Με την υπηρεσία Collect@Store έχετε τη δυνατότητα να δεσμεύσετε μέσω του kotsovolos.gr τα διαθέσιμα προϊόντα που θέλετε να αποκτήσετε και να τα παραλάβετε μετά από μία ώρα και για τις επόμενες 72 ώρες από οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας Κωτσόβολος.

Αμα πας εκει θα ειναι η tv μην φοβασαι ( εκτος και εαν ηταν super ντουπερ προσφορα και την κυνηγαγανε πολλοι )

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια απορία έχω. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αφού είναι επίσημες αργίες. Αν αρχίσουν τα δικά τους πες τους ότι ήρθες χτες και ήταν κλειστά.

Στις υποσημειώσεις

Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να προσέλθετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά τις 10:00. Η παραγγελία σας θα παραμείνει ενεργή για 72 ώρες .

Δημοσ.

Όταν κάνεις παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα γίνεται δέσμευση στο απόθεμα του καταστήματος και όχι σε αποθήκη όσοι πληρώνουν με πιστωτική δεσμεύουν μία από την αποθήκη η οποία θα σταλεί στο χώρο τους.Οι αργίες δεν μετράνε. Πήγαινε αύριο στο κατάστημα που έχεις επιλέξει και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Το γνωρίζω για την δέσμευση. 

Το κείμενο γράφει 

• Μπορείτε να προσέλθετε στο κατάστημα Χ μια ώρα μετά την παραγγελία σας, εφόσον αυτή έχει γίνει τις εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10:00 – 20:00 και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 19:00. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορείτε να προσέλθετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα μετά τις 10:00. Η παραγγελία σας θα παραμείνει ενεργή για 72 ώρες .
  • Σε περίπτωση μη προσέλευσης σας μέσα στις επόμενες 72 ώρες η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Συνεπώς ο φίλος έκανε την παραγγελία Σάββατο βράδυ. Κυριακή λόγο εορτασμού μετρήθηκε ως εργάσιμη (-24 ώρες). Χτες και σήμερα είναι αργίες, παγώνουν οι ώρες. Από αύριο έχει 48 ώρες, δηλαδή 2 ημέρες.

Δημοσ.

Την παραγγελία την έκανα 11 η ώρα το βραδυ με τις προσφορές με τα ξωτικά..

Οποτε το συντομότερο που μπορουσα να παραλάβω ειναι Κυριακή μετα τις 10.00.

Οι 72ωρες τρέχουν απο την ώρα παραγγελίας η απο τις 10.00 το πρωι της Κυριακής; Γιατί μπορω να πάω αυριο πρωι 9.00 στο κατάστημα και να το προλάβω..

Ελπιζω να μην έχω πρόβλημα.

Hapatingo τώρα είδα το post σου.

Ωραια μαλλον δε θα έχω κανένα προβλημα, θα πάω αυριο πρωι και θα ενημερωσω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...