cynop26 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια, Γυρισα Ελλαδα για τις διακοπες και επιτελους ειδα οτι το netflix πλεον ειναι και στα ελληνικα. Θελω να αφησω ενα chromecast εδω για να μπορει ο πατερας μου να βλεπει οτι θελει, αλλα μεχρι να ερθει με το ταχυδρομειο θα εχω φυγει εξωτερικο παλι και ο ιδιος δεν παιζει να μπορεσει να το σεταρει. Υπαρχει καποια αντιστοιχη συσκευη που να μπορει να αγοραστει απο καποιο μαγαζι της λιανικης (Ηρακλειο Κρητης); Ειδα το Microsoft wireless adapter αλλα αυτο απαιτει συνδεση με υπολογιστη αν καταλαβα καλα. Εγω θελω κατι που να μπορεις να το χειριστεις απο smartphone. Χρονια πολλα!
xxaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Το chromecast υπάρχει στα καταστήματα του Κωτσόβολου, στο πλαίσιο και στο public, δεν είναι ανάγκη να το παραγγείλεις και να περιμένεις. Μπορείς αύριο το πρωί να πεταχτεις σε καποιο από αυτά και να το αγοράσεις τσακ-μπαμ, δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο. Απλά να θυμάσαι ότι στο public αν το αγοράσεις από το κατάστημα είναι 5-6€ ακριβότερο. Χρόνια πολλά.
cynop26 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Το chromecast υπάρχει στα καταστήματα του Κωτσόβολου, στο πλαίσιο και στο public, δεν είναι ανάγκη να το παραγγείλεις και να περιμένεις. Μπορείς αύριο το πρωί να πεταχτεις σε καποιο από αυτά και να το αγοράσεις τσακ-μπαμ, δεν χρειάζεται να ψάξεις κάτι άλλο. Απλά να θυμάσαι ότι στο public αν το αγοράσεις από το κατάστημα είναι 5-6€ ακριβότερο. Χρόνια πολλά. Σωστος! Δε ξερω γιατι δεν εκανα το προφανες, δλδ να κοιταξω σε αυτα τα καταστηματα. Ευχαριστω και χρονια πολλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα