morgoth_gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Μου είχε τύχει το ίδιο πρόβλημα (μη ανταπόκριση με μόνη λύση τράβηγμα πρίζας) αλλά πριν την αναβάθμιση. Μετά την αναβάθμιση δεν έχει ξανα εμφανιστεί. Επίσης για input lag, όταν γυρνάει σε game scene το lag είναι ελάχιστο(ps4 - ενεργοποιεί και το HDR σε συγκεκριμένα παιχνίδια - δεν έχω το ps4 pro). HDR οκ πράγματα αλλά όχι σίγουρα HDR που συναντάμε σε πιο ακριβές TV. Ο ήχος είναι λίγο χαμηλός αλλά δεν με ενοχλεί γιατί είναι πάντα πια συνδεδεμένη με ηχεία εξωτερικά. Overall η 55' είναι πολύ καλή επιλογή και ευκαιρία σε αυτά τα λεφτά.
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 απο banding backilight bleeding πως τα πάει;
nuclear_21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Νομιζω καλα τα παει φιλε μ. Δεν εχω προσεξει τπτ ιδιαιτερο.
Ailoyros Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα πρωτα απο ολα εγω που την θελω πρωτα γιαgaming. Ps4 pro να την προτιμησω σε 55 για να αποφυγω ips panel n oxi?n ναμπλεξω με samsung 6402 ? Στα γεραματα μαθαμε καιτοhdr ,hdr10, va,ips panel backlight bleeding ευχαριστω εκτων προτερων
maxdore217 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 14/1/2018 στις 2:19 ΠΜ, Ailoyros είπε Καλησπερα πρωτα απο ολα εγω που την θελω πρωτα γιαgaming. Ps4 pro να την προτιμησω σε 55 για να αποφυγω ips panel n oxi?n ναμπλεξω με samsung 6402 ? Στα γεραματα μαθαμε καιτοhdr ,hdr10, va,ips panel backlight bleeding ευχαριστω εκτων προτερων Δεν θέλω να επηρεάσω την κρίση σου , καλό είναι να πας να δεις από κοντά τι σου αρέσει εσένα , ωστόσο κάποιες πληροφορίες μπορώ να στις δώσω ( να πω ότι δεν είμαι κάτοχος απλά την έκανα Test από κοντά ) , λοιπόν μια χαρά είναι η του θέματος (αν μιλάμε για αγορά στην τιμή που έχει αναφερθεί στα 600€ ) .Σε αυτά τα λεφτά δεν μπορείς να πάρεις κάτι παραπάνω από τα βασικά και ίσως λίγο περισσότερα , οπότε με βάση αυτά καλά τα πάει! Στα θετικά : Είναι Sony ( και όχι φασόν εταιρία ) Έχει VΑ panel ( και όχι vestel ) αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος ( η διαφορά της εικόνας είναι εμφανείς σε σχέση με φθηνές πάλι Va αλλά vestel . Έχει HDR ( οπότε κάποιες ρυθμίσεις θα τις αξιοποιήσει από το ps4pro ή xbox X ) Έχει χαμηλό input Lag πράγμα που βοηθάει στα games με γρήγορες εναλλαγές στην κίνηση . Στα αρνητικά : O Ήχος , έχει κάπως αδύναμα ηχεία ,ωστόσο την δουλειά τους την κάνουν ... Αν τα ανεβάσεις σε ένταση παραμοφώνουν ( κάτι που θα έχουν όμως τα περισσότερα μοντέλα μέχρι εκείνα τα χρήματα ) Στα ουδέτερα : τα 50hz πάνελ καμία σε αυτά τα χρήματα δεν έχει περισσότερα , η Ποιότητα κατασκευής που δεν είναι όμως κακή , Οι συνδέσεις που έχει ARC hdmi , usb κτλ. Στα 800€ που την βλέπω τώρα υπάρχουν αρκετές επιλογές ωστόσο οι διαφορές θα είναι μικρές !
Ted Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Έχω την τηλεόραση του τίτλου και θέλω να συνδέσω ένα εξωτερικό σκληρό που έχω για χρήση rec αλλά δεν...αν βάλω το στικακι128αρι που έχω λειτουργεί μια χαρά τι παιζει?
kostasbm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2018 από kostasbm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα