Lum1nous Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~100€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): χαλαρο browsing , youtube , twich , (θα θελαμε Hearthstone , αλλα δυσκολο εντος budget ) 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: ~ 5" , δεν μας νοιαζει ιδιαιτερα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): κανενα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες: οχι ιδιαιτερα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;- 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; οχι ιδιαιτερα 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; οζι ιδιαιτερα 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; μονο καινουριο Αφου τελειωσαμε με τα τυπικα να πω δυο λογια παραπανω . Προσανατολιζομαι στα Xiaomi Redmi 4a και Xiaomi Redmi note 5a . Επειδη στο παρελθον εχω αγορασει πολλες μαλακιες ( δυο λεξεις θα πω : Turbo-x ) , και επειδη οπως λεει και ο λαος "οποιος καει με το χυλο , φυσαει και το γιαουρτι " η Xiaomi γενικα ειναι trusted εταιρεια ? Εχω ακουσει αρκετα καλα λογια αλλα ακομα δεν εχω οση εμπιστοσυνη εχω στην samsung ή στην nokia . Εχει κανεις εμπειρια απο καποιο απο τα κινητα που αναφερω ? Εχει κανεις να προτεινει κατι αλλο αξιολογο σε αυτα τα λεφτα ? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων , καλες γιορτες 1
kougi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Πηρα για δωρο το xiaomi redmi 4x (~140€) πριν 2 μερες και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος. Καποια μικρα bugακια στο λειτουργικο αλλα τιποτα που να χαλαει την εμπειρια χρησης, λογικα θα υπαρχουν σε ολα τα xiaomi κινητα γι' αυτο το αναφερω. Ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη, οθονη και μπαταρια παρα πολυ καλες για τα λεφτα αυτα. Καμερα κακη (οχι χειροτερη απο αλλα κινητα ιδιας τιμης βεβαια) αλλα δε σε ενδιαφερει ετσι κι αλλιως. Facebook, messenger, viber, chrome, youtube τρεχουν μια χαρα χωρις κολληματα (μονο στο messenger ζοριζεται αρκετα σε αυτες τις βλακειουλες τα εφε τυπου σναπτσατ με τις φωτογραφιες που θελουν καλο επεξεργαστη). Για το αν ειναι trusted εταιρια δε μπορω να σου απαντησω απο προσωπικη εμπειρια, θα φανει σε βαθος χρονου, προφανως και samsung/nokia ειναι πιο εμπιστες προς το παρον. Απο φιλο εχω δει απο κοντα το redmi 4a και δεν εχει μεγαλη διαφορα σε απλες λειτουργιες απο το 4x, εχει σιγουρα χειροτερη μπαταρια και η οθονη ειχε λιγο πιο ξεθωριασμενα χρωματα, αλλα παλι ηταν μια χαρα. Θα το προτεινα σιγουρα σε αυτα τα λεφτα. Καλες γιορτες.
ad276 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα πρότεινα nokia 2 το είδα απο κοντά τώρα που πήρα κινητό για εμένα στον Γερμανό.Και φαίνεται πολύ ΚΑΛΟ πήγαινε στο Σκρουτζ να διαβάσεις αξιολογησεις.Μειονέκτημα ίσως το 1gb ram που έχει αλλά έχει και μια μπαταρία 4100mah
SeNNinhA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πρότεινα nokia 2 το είδα απο κοντά τώρα που πήρα κινητό για εμένα στον Γερμανό.Και φαίνεται πολύ ΚΑΛΟ πήγαινε στο Σκρουτζ να διαβάσεις αξιολογησεις.Μειονέκτημα ίσως το 1gb ram που έχει αλλά έχει και μια μπαταρία 4100mah............ Προς θεου μην ακουτε τετοια πραγματα. 1gb ειναι για τηλεφωνα πριν 3 χρονια. Μονο κολληματα θα εχεις και στο τελος θα το πεταξεις. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από SeNNinhA
ad276 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ...... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από ad276
SeNNinhA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Θα εγραφές τα ίδια αν του πρότεινα το redmi 4a? Εγώ τη γνώμη μου είπα και οποίος θέλει την ακούει.Δεν υποχρέωνω κανέναν. Δεν νομιζω όμως εκεί στην nokia να είναι τόσο βλακες που άφησαν με 1gb το 2. Αλλωστε το γράφω οτι έχει 1gb ram δεν το εκρυψα. ...... ...... Το Redmi 4a εχει τουλαχιστον 2gb μνημη. Υπαρχουν φυσικα και αλλες επιλογες εκτος απο τα Xiaomi αλλα το Nokia δεν ειναι μια απο αυτες. Ελεος ρε man! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από SeNNinhA
ad276 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Συμφωνώ για την μνήμη σωστα τα λες.Απλα η xiaomi αν και ακούγονται πολλά καλά δεν με έχει πείσει ακόμη οτι έχει καλά κινητα,γιατί ακούω και αλλά τοσα κακά.Και μερικά απο αυτά τα έχω δει με τα ματια μου.Ναι είναι φθηνά για τα χαρακτηριστικά τους αλλά προσωπικά δεν με έχουν πείσει για να τα υποστήριξω και γι αυτό το λογο πήρα άλλο κινητό απο κάπου που έχω εμπιστοσυνη.
SeNNinhA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ για την μνήμη σωστα τα λες.Απλα η xiaomi αν και ακούγονται πολλά καλά δεν με έχει πείσει ακόμη οτι έχει καλά κινητα,γιατί ακούω και αλλά τοσα κακά.Και μερικά απο αυτά τα έχω δει με τα ματια μου.Ναι είναι φθηνά για τα χαρακτηριστικά τους αλλά προσωπικά δεν με έχουν πείσει για να τα υποστήριξω και γι αυτό το λογο πήρα άλλο κινητό απο κάπου που έχω εμπιστοσυνη............... Λοιπον Xiaomi Redmi 4A ειναι σχεδον μονοδρομος σε αυτη την τιμη σε κινητο με υποστηριξη και αναβαθμισεις. Απο εκει και μετα υπαρχουν οι πιο δευτερες μαρκες οπως Blackview, Doogee, Elephone, Cubot, Ulefone, Ukitel, Leagoo, TP-Link κλπ. Καποια απο αυτα με ακομη καλυτερα specs και πιο φθηνα με αξιολογη κατασκευη. Με ελαχιστη ομως υποστηριξη. Απο Κινα αυξανονται οι αξιολογες επιλογες. Σε αυτη την κατηγορια κατι θα θυσιασεις. Αλλα σιγουρα οχι την μνημη που ειναι βασικοτατο για μια ομαλη λειτουργια του κινητου ακομη και στα βασικα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από SeNNinhA
ad276 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από ad276
SeNNinhA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν σταμάτησετε να με ειρωνευεστε τοτε σταματάω και εγώ.Εγώ νομιζω οτι γράφω καθαρά και δεν ειρενευομαι κανέναν προσωπικά.Ουτε και εσένα εννοείται................
ad276 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) ......... Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από ad276
SeNNinhA Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 ok φιλε σταματάω.Αλλά αυτά που λες να τα θυμάσαι.... Εγώ να ζήτησω συγνώμη ΜΟΝΟ απ τον Lum1nous που εκανα το ποστ του ριγκ... Κανε οτι θελεις. Τα σχολια σβηστηκαν για να μην χαλασει το ποστ. Please σκεψου πριν προτεινεις οτιδηποτε και σεβασου τους ανθρωπους που ρωτανε την γνωμη μας!
ad276 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Έσβησα και εγώ με τη σειρα μου τα δικά μου σχολια ως ένδειξη σεβασμού στον ανθρωπο που άνοιξε το ποστ και το ίδιο το site. Αν κάποιος θέλει τη γνώμη μου για το L1 εδώ είμαι (πάντως αυτό έχει 2gb ram)
Lum1nous Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Κατ αρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις . Δεν υπαρχει κανενα προβλημα με το να γινουν καποια offtopic σχολια , κουβεντα γινεται , απολυτως φυσιολογικο ειναι , απο εμενα κανενα προβλημα . Χωρις να θελω να το παιξω επιστημονας ( διοτι ξεκαθαρα δεν ειμαι ) κι εγω θεωρω το 1gb παρα πολυ λιγο . Οσων αφορα τις μαρκες στυλ Elephone, Cubot, Ulefone κλπ που ειδα να προτεινετε , εχω παρατηρησει κι εγω οτι εχουν φοβερα vfm προτασεις . Ωστοσο ειμαι πολυ "φλωρος" για να ρισκαρω με τετοιες μαρκες , καλα καλα ουτε την Xiaomi δεν εμπιστευομαι που ειναι σιγουρα μεγαλυτερο ονομα . Οποτε θα προτιμησω να χασω καποιες , οντως πιο vfm , επιλογες . Μιας και δεν βλεπω καποια ιδιαιτερα κακια γνωμη , ή καποια αντιπροταση που να με ψηνει ιδιαιτερα , μαλλον θα παω για ενα απο τα δυο . Η μονη ουσιαστικη διαφορα που εχουν ειναι το μεγεθος οθονης , ή κατι δεν εχω καταλαβει καλα ? ( και τα δυο εχουν εκδοσεις και 16gb και 32 gb απο οσο ειδα ) Οποια αλλη προταση καλοδεχουμενη , καλες γιορτες σε ολους
pano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/12535060/Lenovo-Moto-C-Plus-Dual-2GB-16GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα