Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες/ους και χρόνια πολλά! Είμαι εκπαιδευτικός και μέσα στην τάξη μου έχω συνδέσει τον υπολογιστή με έναν προτζέκτορα, έτσι ώστε όταν ανοίγω ένα αρχείο pdf (μέσω foxit reader) να προβάλλεται στους μαθητές μέσω του προτζέκτορα. Το foxit reader μού δίνει επίσης το πλεονέκτημα μέσω της επιλογής "Δακτυλογράφος" να πληκτρολογώ ό,τι επιθυμώ πάνω στο pdf. Έχει και την επιλογή "μολύβι" με την οποία μπορώ με το ποντίκι να σχεδιάσω κάτι ελεύθερα πάνω στο pdf. Αυτό όμως δεν είναι και τόσο βολικό, μιας και εάν θέλω, για παράδειγμα, να γράψω στα γρήγορα ένα κλάσμα, δεν το πετυχαίνω όπως θέλω με την άβολα ελεύθερη κίνηση του ποντικιού. Σκέφτηκα λοιπόν το εξής. Μπορώ να συνδέσω στο pc ένα πινακίδιο με μολυβάκι που να λειτουργεί παράλληλα με το πληκτρολόγιο και το ποντικι και όποτε θέλω, να γράφω με το μολυβάκι κάτι στα γρήγορα πάνω στο pdf; Βρήκα στο ebay αυτό. Πιστεύετε ότι θα κάνω αυτό που ζητάω με αυτό ή είναι πιο περιορισμένης χρήσης; (π.χ. μόνο για υπογραφές σε τράπεζες) Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...