ebola75 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) καλησπέρα και χρόνια πολλά!! η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα και στα δυο λειτουργικά σε απλή χρήση ενώ έχω μείωση την φωτεινότητα της οθόνης κάτω από το 40%, υπολογίζω ότι η διάρκεια της μπαταρίας σε συντηρητική χρήση δεν πρέπει να ξεπερνά της 4,5 ώρες αυτό είναι φυσιολογικό ή υπάρχει πρόβλημα οπότε να το στείλω πίσω. ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2017 από ebola75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Αν έχεις 4.5 ώρες screen on time, καλά είναι για dual boot tablet. Με Android βαλε την εφαρμογή gsam battery monitor, Φορτισέ το 100%, δούλεψε μόνο Android μέχρι να φτάσει στο 10% και δες πόσες ώρες οθόνης έχεις ώστε να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται. Αν έχεις όντως 4+ ώρες είσαι ΟΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ebola75 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 εδώ και ένα μήνα που το έχω στα χέρια μου προβληματίστηκα αρκετά με την απόδοση της μπαταρία, σε δοκιμή που έκανα με video έβγαλε 5 ώρες διαρκούς χρήσης, αλλά και χρησιμοποιώντας το για δίκτυο ή παιχνίδια ξεπερνά της 4 ώρες, σε ευχαριστώ πολύ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα