demmian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα και χρονια πολλα, σκεφτομαι να αγορασω καποιο powerline προκειμενου να μην εχω wifi στο σπιτι, αλλα μονο ethernet. εχουμε ενα μωρακι κ εδω και ενα χρονο ανοιγω και κλεινω το router ολη την ωρα. ουτε βολικο ειναι, ουτε κανει καλο η ακτινοβολια φανταζομαι στο παιδι. μπορειτε να μου προτεινετε καποια powerline φτηνα και αξιοπιστα, γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα? μια απλη γραμμη wind εχω και δεν νομιζω οτι θα κανω αναβαθμιση συντομα σε 50αρα κλπ ευχαριστω εκ των προτερων
turbat0s Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δες αυτά αν θέλεις οικονομικά. Πάντως κλείνοντας το wifi σου δε γλιτώνεις και πολλά. Μαγνητικά πεδία υπάρχουν πολλά και στο σπίτι σου και στα διπλανά.
demmian Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστω για την απαντηση, το ξερω οτι δε γλιτωνω πολλα, αλλα νιωθω τυψεις που δεν εχω το δικο μας τουλαχιστον.. αυτα εδω απο κωτσοβολο να ειναι αξιοπιστα? https://www.kotsovolos.gr/site/computing/networking/range-extenders-and-wifi-adapters/178931-tp-link-tl-pa4016p-kit-av500
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 αν θες κατι φτηνο ναι πας σε αυτα η στα 4010p kit.(av500).αν θες καλυτερα πας σε devolo.κατα τα αλλα δεν εχεις να κερδισεις τιποτα απο θεμα ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας.απειρα δικτυα γυρω σου και επισης αλλα τοσα κινητα που εχεις στο σπιτι.και αλλα τοσα κινητα τριγυρω σου οπως και ασυρματα dect που πολλα δεν ειναι καν eco αλλο τοσο eco+
demmian Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 εχαριστω πολυ για τις απαντησεις καλη πρωτοχρονια σε ολους
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2017 οτι παρεις κοιτας να ειναι Passthrough για καλυτερα αποτελεσματα οπως επισης και firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα