Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά,
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρουμε καινούργια τηλεόραση. Καποια σκέψη για την SAMSUNG UE49MU7002TXXH έχει κανείς?

Ευχαριστώ πολύ,

Διαθέσιμο budget: Μέχρι 950 Ευρώ 

Απόσταση και γωνία θέασης: 3 μέτρα, ευθεία

Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο: Ταινίες από torrent, Netflix

προτίμηση σε μέγεθος: 49" 

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: όχι

Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): όχι 3D, να είναι συμβατή με δορυφορικό δέκτη (και για μελλοντικά προτυπα)

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Ναι την Link.png Site: SAMSUNG UE49MU7002TXXH

Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Αδιάφορο

Δημοσ.

Γενικά η σειρά 7000 είναι καλή? Κάπου διάβασα είναι λίγο ακριβή σε σχέση με αυτά που προσφέρει... Μήπως με τα λεφτά αυτά που διαθέτω να κοιτάξω κάποιο άλλο μοντέλο?

Δημοσ.

Από Samsung η 55' 7000 είναι μια καλή επιλογη γιατί έχει VA πάνελ 100hz. Η 49' έχει VA πάνελ αλλά 50hz. Στα 1000€ η 55αρα είναι λογική τιμή. Όχι παραπάνω. Από Sony η αντίστοιχη επιλογή είναι η Sony 55' 8505/8577 στα 900-1000€.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να δεις σε 55, με va panel και 100hz. Η 55mu7000 και οπως λεει και ο φιλος απο πανω και η sony 85xx καπου στην ιδια κατηγορια.

Εαν μπορεις να ανεβεις παιρνεις την sony 9005 μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις του 2017 

Δημοσ.

Περίμενε μία προσφορά για την 55 mu8000 η sony xe9000 αν θες κάτι που να αξίζει πραγματικά.Η 7000 δεν αξίζει όπως επίσης και η Sony xe85.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις, αλλά 49" μας ενδιαφέρει περισσότερο.. Κάποια πρόταση σε 49?

Δυστυχώς φέτος είναι πολύ κακή χρονιά για αγορά 49''. Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές για αξιόλογη τηλεόραση και είναι η sony xe9000 και Samsung q7 παράλληλα όμως και οι δύο είναι αρκετά ακριβές για αυτές τις ίντσες.

Μετά ακολουθούν οι 55 άρες που σου πρότεινα νωρίτερα.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις η προηγούμενη επαφή με high end τηλεοράσεις τότε και μια mu6400-7000 θα κάνει την δουλειά της. Το 3d μην σε απασχολεί πλέον γιατί έχει καταργηθεί αφού ήταν μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις η προηγούμενη επαφή με high end τηλεοράσεις τότε και μια mu6400-7000 θα κάνει την δουλειά της..

έχεις δικιο ! Δεν έχω, ως τώρα είχαμε μια Sony 10ετιας (HD ready 22 ιντσών) που λογω οικονομίας είχαμε βολευτεί με αυτή οπότε νομίζω όποια και να παρω θα είμαι κομπλε.. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες!

Δημοσ.

Η 8000 ειναι η Premium σειρα της Samsung με την μονη διαφορα της σειρας αυτης (της 8000) ειναι οτι η συγκεκριμενη 49" ειναι με πανελ στα 60hz ενω οι υπολοιπες με 120hz.

Οριστε και το review: https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu8000  (review 55" me 120hz πανελ αλλα τα υπολοιπα ισχυουν και για της 49")

Εγω στην θεση σου εφοσον υπαρχει το budget θα την επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη.Δεν νομιζω να βρεις καποια καλυτερη στην ιδια τιμη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μας πει οφιλος εντυπωσεις γιατην8000 γιατινεγω την παριγγειλα σημερα σ τα 860 απο 1048 μεσω καρτας καιεπιστροφης εγω τηνθελω πρωτα για gaming ps4 pro  πενηνταρισα και ακομα μυαλο δεν εβαλα 49 αρα πηρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...