Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα.Θελω να ρωτησω σχετικα με την υγεια του δισκου σε ενα desktop.Αυτη την στιγμη εχει υγεια 99% και ΑΠΟΔΟΣΗ 100% λειτουργει αψογα.Διαβασα σε αλλο θεμα σχετικα με ssd δισκους οτι με φορματ μπορει να ξαναανεβει στο 100%.η αποδοση του δισκου πηγε στο 99% μετα απο 6 μηνες απο την αγορα του.ειναι λογικο μετα απο 6 μηνες να πεσει η υγεια του  και με φορματ να ξαναανεβει?αν μπορει καποιος να δωσει μια απαντηση.ευχαριστω.

Δημοσ.

εχω χρονια ssd με 95% υγεια και δεν νομιζω οτι εχει καμια σημασια στους ssd

δεν ειναι μηχανικοι, ακαμα και μερικοι sectors να ειναι απροσπελαστοι απλα δεν χρησιμοποιουνται

Δημοσ.

Αν οι απόψεις διαφέρουν το να κάνεις συχνά format σε εναν ssd δεν ειναι και οτι καλύτερο , τώρα οτι το format θα πάει τον ssd στο 100 % οχι δεν υφίσταται , απο εκει και πέρα δεν χρειάζεται να κάνεις κατι ο δίσκος σου ειναι σε άψογη κατάσταση ακομα και 90 % να ηταν

Δημοσ.

Οταν εβαλα τον ssd την πρωτη μερα με τα 10 windows περασα και το hdsentinel και μου εδειξε υγεια 97%.Ηταν του κουτιου ο δισκος.Περασα αλλη εκδοση του hdsentinel και εδειξε 100%.Πριν λιγες μερες ειδα οτι πηγε η υγεια στο 99% .Εβαλα και το crystaldiscinfo kai μου δειχνει υωεια 100%.Κανενα bad sectors kai στα 2 διαγνωστικα.Λειτουργει αψογα.Το ξερω οτι καθε χρονο κατεβαινει λιγο η υγεια του δισκου.Τα διαγνωστικα ειναι γενικα σωστα?

Δημοσ.

Κοίτα συμβαίνει αυτο να πάρεις δηλαδή καινούργιο δίσκο και να σου δείξει 97 η 98 % δεν σημαίνει ομως οτι εχει πρόβλημα ο δίσκος , ειναι και αυτο που αναφέρθηκε παραπάνω απο τον φίλο οτι καμια φορά και οι διαφορετικές εκδόσεις του hdsentinel παίζουν ρόλο ( το οποίο κατα την γνώμη μου ειναι απο τα πιο ακριβή εργαλεία )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...