Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα.εχω λιγο καιρο που ασχολουμαι με πωλησεις ρουχων κυριως ανδρικων και θα ηθελα να κατασκευασω ενα site για να με βοηθησει.προς στιγμην πουλαω μεσα απο facebook instagram.ξερω μερικα πραγματα αλλα θα ηθελα περισσοτερες συμβουλες.η κατασκευη να γινει με prestashop ή opencart.επισης εχω καποια sites που θα ηθελα να κανω κατι παρομοιο.εχω βρει μεσω του source code οτι καποιοι εχουν prestashop αλλοι opencart.πως θα μπορουσα να βρω το θεμα που χρησιμοποιουν εκεινοι.αυτα κυριως.αν καποιος κατασκευαζει επισης η θα μπορεσει να με βοηθησει ας μου στειλει ενα μηνυμα.ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Εφοσον δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις, θα σε συμβουλευα να ψαξεις για squarespace, shopify, wix.

καλησπερα.γνωριζω καποια πραγματα.αν αν καποιος ξερει γι αυτα συγκεκριμενα που ρωτησα να μ πει για καποιες αποριες που εχω.

Δημοσ.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί ενα eshop είναι αμελητέα στην αρχή. Αυτο που χρειάζεσαι ειναι να εξετάσεις τι σημαίνει φτιάχνω ενα eshop: 

• Κόστη
  • Συντήρηση
  • Νομικές/Φοροτεχνικές αλλαγές
  • Κοινό που απευθύνεσαι 

Όταν τα απαντήσεις τότε ξεκινάς να κοιτάς τι επιλογές έχεις αναλόγως τα οικονομικά σου.

Υ.Γ

Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά άνοιξε ενα θέμα με συγκεκριμένες ερωτήσεις ώστε να λάβεις και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Δημοσ.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί ενα eshop είναι αμελητέα στην αρχή. Αυτο που χρειάζεσαι ειναι να εξετάσεις τι σημαίνει φτιάχνω ενα eshop: 

• Κόστη
  • Συντήρηση
  • Νομικές/Φοροτεχνικές αλλαγές
  • Κοινό που απευθύνεσαι 

Όταν τα απαντήσεις τότε ξεκινάς να κοιτάς τι επιλογές έχεις αναλόγως τα οικονομικά σου.

Υ.Γ

Αν σε ενδιαφέρει σοβαρά άνοιξε ενα θέμα με συγκεκριμένες ερωτήσεις ώστε να λάβεις και συγκεκριμένες απαντήσεις.

Γεια σου.εχω κανει μια ερευνα μονος εχω παρει και μια βοηθεια βεβαια.θα ηθελα να μαθω παραπανω πληροφοριες βεβαια.περισσοτερα για το κοστος server και αν συστηνεται καποιον συγκεκριμενα.τα υπολοιπα λιγο πολυ τα ξερω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...