Vaggelisioan Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε ολους. Χρησιμοποιησα το προγραμμα iBackupBot για να ελεγξω την μπαταρια του Iphone μου γιατι τον τελευταιο μηνα μου κανει κατι κουλα οπως απο 55% ξαφνικα να βλεπω να δειχνει 25% και μετα 10% μεσα σε 10 λεπτα ολα αυτα στα ξαφνικα. Εχω δοκιμασει set as new iphone κτλ και δεν εχει γινει τιποτα οποτε μαλλον θελει αλλαγη η μπαταρια του. Μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να βρω αυθεντικη μπαταρια ή καποια μπαταρια που να αξιζει ωστε να την αλλαξω και να ειμαι οκ? Δεν θελω καποια "κινεζια" που να θελει παλι αλλαγη σε 2 μηνες π.χ! Επισης πειτε μου αν αξιζει να την αλλαξω μονος μου (πιανουν τα χερια μου ) γιατι για αντικατασταση μου ζητησαν 58 ευρω μαζι με την μπαταρια !!! Οι πληροφοριες που παιρνω απο το προγραμμα ειναι οι παρακατω: CycleCount: 857 DesignCapacity: 1751 FullChargeCapacity: 1100 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 91 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: false ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true HasBattery: true
takisanar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Το πρωτο πραγμα που θα κανεις ειναι σιγουρα να αλλαξεις μπαταρια, το λεω αυτο γτ ισως να υπαρχει θεμα σε τσιπακι στη μητρικη, ειναι συνηθες προβλημα στα iphone. Αν το εχεις ξανα ανοιξει το κινητο, νταξει μπορεις να το κανεις μονος, ειναι το πιο ευκολο να γινει αλλαγη της μπαταριας, αν δεν το χεις ανοιξει ακομα με μια μικρη αποτομη κινηση μπορεις πανευκολα να καταστρεψεις την οθονη. (αν αποφασισεις τελικα να το κανεις μονος, το δυσκολο κομματι μετα ειναι να ξεκολησεις την μπαταρια απο το κινητο, μπορεις πανευκολα να καταστρεψεις και τη μητρικη και το σασι, αν ομως σε ψηνει δες βιντεακια youtube υπαρχουν απειρα και θα καταλαβεις τι παιζει) Α!! και απο προσωπικης εμπειριας με μπαταριες για 6 και 6 plus του 10αρικου πλεον απο ενα καλο μαγαζι της αθηνας ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Και τελος μακαρι με την αλλαγη να λυθει το προβλημα σου, γτ αν δεν λυθει και εχεις παλι τα 55% -> 25% πας για επισκευη μητρικης, αλλα πιστευω οτι θα εισαι οκ με αλλη μπαταρια!
basilis5 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 δεν υπαρχουν εγγυημενες μπαταριες, ολες λαχειο ειναι, ακομα και του ifixit. επισης αν σου φαινονται πολλα τα 58, ξεχνας τις αυθυνετικες τις οποιες σου περνανε μονο σε επισημους με κοστος καπου 110€-120€. Προσωπικα ρισκαρα κ πηγα σε ενα public και αλλαξα με 41€ πιο πολυ για μα ανεβει ο χρονισμος του επεξεργαστη στο φυσιολογικο. γενικα ειναι jack pot, αν πιανουν τα χερια σου, αλλαξε την μονο σου για να μην πεσεις σε κανενα χασαπη.
Vaggelisioan Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Πιστευω οτι ειναι θεμα μπαταριας γιατι 1.5 χρονο σχεδον δεν ειχα κανενα προβλημα με το κινητο περα τους τελευταιους 3 μηνες με το θεμα της μπαταριας.. Οποτε για μπαταρια θα παω για αλλαγη. Τωρα μιας και λες καλο μαγαζι Αθηνα για προσδιορισε το μου εστω και με ΡΜ αν θελεις για να μην θεωρηθει διαφημιση.. Εγω ελεγα να παω στο ired που την αλλαζουν μεσα σε 15 λεπτα για να το παρω αμεσα το κινητο αλλα θελουν ενα 50αρικο πανω κανω. Δεν ξερω αν αξιζει να δωσω τοσα απο το να παρω 10-15 ευρω μπαταρια και να το ρισκαρω μονος μου. Ξερει κανεις μηπως καποιον αλλον που να μπορει να την αλλαξει με αξιοπιστια να μην παω στην τυχη?
Whiteyez Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να περιμένεις λίγο: http://www.insomnia.gr/topic/665035-%CE%B7-apple-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9/?do=findComment&comment=56186749
Vaggelisioan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Μπορείς να περιμένεις λίγο: http://www.insomnia.gr/topic/665035-%CE%B7-apple-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9/?do=findComment&comment=56186749 Σε ευχαριστω πολυ. Οι τιμες αυτες θα ειναι φιξ για ολους ή με βαση καποιο serial συγκεκριμενων μοντελων θα δικαιουσαι την εκπτωση? Και επισης οι αλλαγες αυτες θα γινονται σε εξουσιοδοτημενα καταστηματα της apple?
SKIPPER_S Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Η τιμή αλλαγής μπαταρίας σε iphone 6 και μεταγενέστερα μοντέλα είναι πλέον 39€ τελική τιμή με ΦΠΑ και εργασία αρκεί να το πας σε εξουσιοδοτημένο service π.χ isystem στο Χαλάνδρι και εφόσον παραδώσεις την αυθεντική μπαταρία που φοράει το κινητό σου. Η προσφορά θα ισχύει για όλο το 2018 @vaggelisloan: Η προσφορά ισχύει για όλους με κινητό iphone 6 και μεταγενέστερο (ανεξαρτήτως serial number) ακόμα και αν το διαγνωστικό του service δείξει ότι η μπαταρία σου δεν χρήζει αλλαγής. Μόνη προυπόθεση είναι να βρουν μέσα αυθεντική μπαταρία την οποία και την κρατούν μετά την αλλαγή. Μόνο σε εξουσιοδοτημένα service! Πιθανολογώ ότι θα ακολουθήσουν και μη εξουσιοδοτημένα στην ίδια τιμή αλλά προσοχή μήπως βάζουν ΟΕΜ μπαταρία. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από SKIPPER_S
Jujubas09 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Προς ενημέρωση όλων : Μόλις σήμερα παρέλαβα το iPhone 7 μου μετά από επισκευή στην isystem λόγω σπασμένης οθόνης . Αποτέλεσμα ; Καλύτερο από καινούριο ! Πραγματικά η οθόνη ανταποκρίνεται κ είναι αυθεντική , η διαδικασία πήρε μόνο 2,3 μέρες. Δεν υπάρχει πουθενά σημείο που να δείχνει ότι έχει ανοιχτεί το τηλ στο ελάχιστο ! Θηκη πορτοφόλι από δω κ πέρα !
AggelosTz Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Άλλαξα του 5s σε public με 35€. Μια χαρά κανένα πρόβλημα. Γιατί και εμένα έπεφτε η μπαταρία πολύ γρήγορα. Έβλεπα κάτι κουλά να πέφτει 30% μετά από 15 λεπτά στο instagram. Όσον αφορά τις μπαταρίες που βάζουν δεν ξέρω. Αλλά εφόσον κρατάει μέχρι στιγμής μια χαρά είμαι ικανοποιημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις