Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :900 και λίγο πάνω

Χρήση υπολογιστή :αποκλειστικά gaming only, όχι editing /όχι streaming /όχι oc. 1080/60fps. (pubg /wolfestein 2/shadow of War νέα παιχνίδια και furure proof)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:νοπ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.όχι υπάρχουν

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?όχι τπτ και από δίσκους μονό ενα ssd 250 έχω εξωτερικούς

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Θεσσαλονίκη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Όλα απο ένα το vision studio

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Ναι vision studio οι τιμές σε ότι επέλεξα πλησιάζουν τις αρχικές σκριυτζ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .νοπ

Λοιπόν κατέληξα στο εξής

Cpu I5 8400

Psu corsair cx 650w

Ssd Samsung evo 250gb

Gpu 1060 gtx 3gb gigabyte

Ram corsair vengeance 8gb 2666

Λοιπον 2 απορίες

Κουτί είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο (τιμή είμαι και στα δύο εντός μπάτζετ)

Aerocool Aero-500 (Window)

Zalman Z1 Neo

Εμφάνιση αδιάφορη βλέπω προτείνονται πολύ

Και δεύτερη απορία

Mobo σε z370 η την msi η της as Rock (πάλι τιμή ίδια περίπου και εντός μπάτζετ, πέρα από τη φίρμα δεν βλέπω διαφορά ποια λέτε?)

Βγαίνει σχεδόν 900, περιμένω και καμία αντιπρόταση

καλές γιορτές

Δημοσ.

Για μητρικες εγω προσωπικα μεταξυ των 2 παραπανω θα διαλεγα την Msi καθαρα και μονο επειδη εχει 3χρονια εγγυηηση ενω η Asrock 2.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες, νομίζω έχω κατασταλάξει, όντως η msi έχει 3 ενώ η asrock 2 και γιαυτό τον λόγο θα την επιλέξω(στα χαρακτηριστικά έχουν ακριβώς τα ίδια τιμή ίδια)

Δημοσ.

Στο σαιτ του vision studio που θα κάνω την αγορά αναφέρει 2 στην as Rock ενώ αντίστοιχο 3 στην msi. Δεν ξέρω τί ισχύει τελικά μήπως εξαρτάται από το κατάστημα??

Δημοσ.

Πάρε τους ένα τηλέφωνο στο vision και ρώτησε.

Λοιπόν γενικά στις Mobo συνηθίζεται 3 χρόνια(άτυπα έτσι) .Και στο εξωτερικό και σε αρκετά ελληνικά σαιτ δίνουν 3.

Βασικά είναι 2 +1 που δίνει η εταιρεία εάν όμως μεταπωλητής το δηλώσει. Κάπως έτσι λειτουργεί.

Ρώτησα στο συγκεκριμένο κατάστημα το vision studio και στην περίπτωση asrock είναι 2 χρόνια όπως αναγράφεται στο σαιτ και όχι 3 που δίνουν σε άλλες μάρκες.

Λογικά θα πρέπει αν αγοράσω αυτή τη μητρική από μόνος να δηλώσω κάποιο κωδικό στο σαιτ και να πάρω ένα έξτρα χρόνο.

Αυτά.

Πάντως από όσο το έψαξα η asrock προτείνεται παντού σε μπατζετ μητρικές ενώ αντίστοιχα η msi στα ακριβά μοντέλα επίσης προτείνεται, ενώ στα φθηνά αποφεύγεται λόγω κατώτερης ποιότητας εξαρτημάτων/υλικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...