Phoenix7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δωρεάν μεταφορικά μεσω της εφαρμογής του Sportsdirect μέχρι σημερα το βράδυ 12:00 και για αγορές απο 12€ και πανω 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Καλή φάση τα δωρεάν μεταφορικά αλλά ανήκει στις μη τεχνολογικές προσφορές. Επίσης, η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσω της Mobile εφαρμογής τους και με τον κωδικό FREEDEL προ ολοκλήρωσης της παραγγελίας.
chocorello Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Thanks για το κουπονι, πρώτη φορά παίρνω από εκεί και κατάφερα και έκανα βλακεία με τα νούμερα. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία να βοηθήσει τη κατάσταση;
lakisman46 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δυστυχως α'οτι γραφει στους ορους το SD δεν γινεται ακυρωση η αλλαγη εφοσον εχει ολκληρωθει η παραγγελια. Θα περιμενεις να τα παραλαβεις, μετα θα συμπληρωσεις την φορμα επιστροφης που εχει μεσα και θα τα στειλεις πισω. Αν εχεις πληρωσει με paypal σου πληρωνει το κοστος επιστροφης εως και 30€. 1
dimitris_213 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Thanks για το κουπονι, πρώτη φορά παίρνω από εκεί και κατάφερα και έκανα βλακεία με τα νούμερα. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία να βοηθήσει τη κατάσταση; Δεν εκανες εσυ βλακεια φιλε μου. Αυτοι ειναι οτι ναναι. Παραγγελία ενα ζευγαρι παπουτσια νουμερο 10 (44) οπως εγραφε στο site τους και μου στελνουν ζευγαρι που στο κουτι του γραφει νουμερο 10(45) και εχει κολλημενο αυτοκολλητο απο αυτους με νουμερο 10 (44). Το παπουτσι μεσα απο τη γλωσσα γραφει νουμερο 10(45). Και φυσικα δεν μπορεσα να βρω ακρη λεγοντας μου οτι ειναι δικο μου το λαθος με τα νουμερα, ενω ξεκαθαρα αλλα εγραφαν στο σαιτ και αλλα εστειλαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις