Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα ενα ασυρματο τηλεφωνο για τηλεφωνικη γραμμη, με μεγαλη γραμματοσειρα στην οθονη, ανοιχτη ακροαση χωρις προβληματα και ευχρηστο menu και χαμηλη ακτινοβολια. (για ηλικιωμενο ειναι)

Θα με βολευε να υπαρχει σε γερμανο public eshop κοτσοβολο για να ξεμπερδεψω ευκολα.

Δημοσ.

Καλημέρα. Καλά Χριστούγεννα,

Δες εδώ.

https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html,

Το έχω για την μητέρα μου με περίπου τις ίδιες ανάγκες. Πολύ καλό.

Edit: Η τιμή από καταστήματα που ανέφερες είναι απαράδεκτη όπως θα δεις σε σχέση με άλλα μικρότερα, αλλά.......

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό ή χρειάζεται....

Δες τον ορισμό παρακάτω :

GAP stands for Generic Access Profile, this means that any GAP compatible handsets can be registered to any of our base systems and will allow you to receive incoming calls and to make outgoing calls.

Δημοσ.

Καλημέρα. Καλά Χριστούγεννα,

Δες εδώ.

https://www.skroutz.gr/s/3378129/Panasonic-KX-TG6811.html,

Το έχω για την μητέρα μου με περίπου τις ίδιες ανάγκες. Πολύ καλό.

Edit: Η τιμή από καταστήματα που ανέφερες είναι απαράδεκτη όπως θα δεις σε σχέση με άλλα μικρότερα, αλλά.......

+1 για το συγκεκριμένο. Το πήρα κι εγώ και είναι πάρα πολύ καλό, με δυνατό κουδούνισμα, και καθαρό ήχο. Μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν στέκεται όρθιο λόγω σχήματος, και το ότι έχει λευκή οθόνη και κίτρινα πλήκτρα, με αποτέλεσμα να μην ταιριάζει η διχρωμία, κατά τη γνώμη μου. Προφανώς η τιμή των μεγάλων καταστημάτων είναι απαράδεκτη. Βασικό του όμως, πλεονέκτημα είναι το ότι λειτουργεί ακόμα και σε διακοπή ρεύματος (δεν ξέρω για πόσο χρόνο).

Το πήρα από εδώ https://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/statheri/phopan00033/panasonic-kx-tg6811-silver και σύμφωνα με το κατάστημα στο Αιγάλεω, το τηλέφωνο έχει εγγύηση από την επίσημη Panasonic 1 χρόνο και άλλον ένα από το κατάστημα. Και κοστίζει τα μισά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηρα το panasonic TG6811. Γενικα ικανοποιημενος. Το μονο, το απο το σκρουτζομαγαζο που το πηρα, δεν εχει ελληνικα πληκτρα πανω, ελληνικη γλωσσα εχει οχι ομως keyboard. Επισης μια φορα εχασε ολες τις ρυθμισεις εκτος τις ημερομηνιας! Και τα manual ολα στα ξενα. Οχι αγγλικα ουτε ελληνικα.

επισης, πολυ σιγανος ηχος κουδουνισματος. Σε κανα γραφειο παιζει να μην ακουγεται και τιποτα. Προσωπικα δεν με πειραζει γιατι εχω αλλα που κουδουνιζουν αν ειχα μονο αυτο δεν θα ακουγοταν. Το δυναμωσα τερμα δεν παει αλλο.

2 ερωτησεις. 1) ενα διαφανες κουμπι NR πανω στο τηλεφωνο, τι κανει;

2) υπηρχε ενα παραξενο καλωδιο με τηλεφωνικο βισμα απο την μια και ενα παραξενο μπριζακι απο την αλλη. Που μπαινει αυτο;

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ.

Το 1 είναι για τον ήχο κάτι ώστε να ακούγεται καθαρότερα. Πατώντας το ενώ γράφεις κείμενο μπορείς να αλλάξεις γλώσσα.

Για το 2 λογικά θα είναι καλώδιο για κάποια άλλη χώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει πρόσφατα το panasonic G6811. Μου άρεσε πολύ η συσκευή. Ειδικά με την ένταση του ήχου, στον βαθμό 5 είναι καμπάνα.

Το NR είναι noise reduction, όταν έχει θόρυβο η γραμμή. 

Νομίζω ότι είναι VFM.

• Like 1
Δημοσ.

Στο 5 ακουγεται στο πολυ χαλαρο. Καμπανα με τιποτα εκτος αν εχουν προβλημα καποιες συσκευες. Προσωπικα δεν με ενοχλει για μεγαλα σπιτια δεν κανει, για δυαρια μονο.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Στο 5 ακουγεται στο πολυ χαλαρο. Καμπανα με τιποτα εκτος αν εχουν προβλημα καποιες συσκευες. Προσωπικα δεν με ενοχλει για μεγαλα σπιτια δεν κανει, για δυαρια μονο.

Zerg δοκίμασε να αλλάξεις και τον ήχο κλήσης. Κάποιοι ήχοι είναι πιο δυνατοί και κάποιοι άλλοι πιό ήπιοι. Μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...