Προς το περιεχόμενο

[Headset] HyperX Cloud Stinger Black 39.90€ @ kotsovolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο το είχαμε πάρει πρίν 1+ χρόνο το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Κάθε φορά που έχει προσφορές - εορτές κλπ τα hyperX παίζουν στις ίδιες πάνω - κάτω τιμές και το συγκεκριμένο μοντέλο (το οποίο και έχω)  παίζει πάντα στα 39.90 €. Τιμή στην οποία έπρεπε να παίζει πάντα και όχι μόνο σε περιόδους προσφορών και εορτών.

Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μοντέλα τις εταιρείας τα οποία είναι υπερτιμημένα και έπρεπε και αυτά να παίζουν πάντα στις τιμές που παίζουν σε περιόδους "προσφορών".

Υπάρχουν εκεί έξω και άλλα προιόντα σε αντίστοιχη τιμή τα οποία κατ εμέ είναι και καλύτερα:

http://www.e-shop.gr/patriot-pv3707umxk-viper-v370-rgb-71-virtual-surround-gaming-headset-p-PER.559291

Tα παραπάνω σε crazy τα πήρα στα 30 ευρώ και κυριολεκτικά έθαψα τα stinger. 

Δημοσ.

lionheart, κάτι παίζει με το γούστο σου στα ακουστικά. Τα cloud αν είναι κάτι, αυτό είναι underpriced. Δεν τα χρησιμοποιούν τυχαία οι κορυφαίοι παίκτες και streamers competitive CSGO. Τα HyperX Cloud είναι το καλύτερο headset μετά από οποιαδήποτε Sennheiser, τα οποία όμως κοστίζουν τα διπλά.

• Like 1
Δημοσ.

lionheart, κάτι παίζει με το γούστο σου στα ακουστικά. Τα cloud αν είναι κάτι, αυτό είναι underpriced. Δεν τα χρησιμοποιούν τυχαία οι κορυφαίοι παίκτες και streamers competitive CSGO. Τα HyperX Cloud είναι το καλύτερο headset μετά από οποιαδήποτε Sennheiser, τα οποία όμως κοστίζουν τα διπλά.

Το ότι τα χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι online gaming παίκτες και streamers με μερικά k subscribes, προσωπικά πάντα, δεν μου λέει κάτι. Διαφήμιση κάνουν σε αυτούς που είναι χορηγοί τους και τους προμοτάρουν. Αρκετές σαπίλες εκεί έξω έχουν περιόπτη θέση μόνο και μόνο επειδή έχουν την υποστήριξη και το προμοτάρισμα παικτών, streamers, unboxers και γενικά όσων ασχολούνται με την τεχνολογία και έχουν κοινό απο πίσω, μιας και αυτό τη σήμερον είναι μεγάλη μπίζνα. :)

Δεν λέω ότι είναι χάλια τα hyperX stinger, αλλά σίγουρα δεν αξίζουν τα 60 ευρώ τα οποία έχουν αρχική. Κατ εμέ ούτε και τα μεγαλύτερα αδερφάκια τους αξίζουν τα λεφτά τους και μπορώ να γράψω κατεβατά για ποιους λόγους εμένα με χαλάνε αλλά θα είμαστε offtopic. Τα 40 ευρώ είναι μια λογική τιμή για αυτά τα ακουστικά και στα 40 ευρώ παίζουν και άλλα όπως π.χ αυτό που παρέθεσα παραπάνω. Τα sennheiser είναι μακράν καλύτερα απο τα hyperX και όχι μόνο αλλά είναι πανάκριβα. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί να διαθέσει κάποιος τόσο μεγάλο ποσό μόνο για τα ακουστικά του αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του και ξοδεύει εκεί που θέλει όπως π.χ εγώ για τα ποδήλατα, οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! :P 

Δημοσ.

Ειναι λάθος να κρίνουμε τα HyperX γιατι προσφέρουν το κομμάτι του Headset , που άλλες εταιρίες αγνοούν. 

Προσωπικά έχω βάλει δίπλα δίπλα τα sennheiser g4me 310 (35ευρώ) και τα cloud I (60ευρώ) , πέρα από την υπερβολή στην κατασκευή και το βάρος των cloud τα g4me310 ήταν μπροστά σε κάθε τομέα . 

Το Bundle των Cloud II είναι υπερτιμημένο όσο δεν πάει , γιατί έχει ένα ψευτο surround ( που προσφέρει κάθε over the ear και μία usb κάρτα των 5ευρω. ) 

Δυστυχώς είναι υπερτιμημένα και πολυ διαφημισμένα.

Επειδή το θέμα ξεφεύγει όποιος θέλει ας δει τα cloud I απο κωτσοβολο στα 50 και όχι τα stinger στα 40 γιατι είναι τσαμπα τα χρήματα όσο αναφορά την ποιότητα του πλαστικού και των μικρο ανταλλακτικων

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...