guido Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2017 προς το παρόν δεν μου το έχει ξανά κάνει πάντως (με βγαλμένα τα καλώδια reset/power)
guido Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 update: λοιπόν, ειναι σιγουρα προβλημα του power on/off, αφου το εχω τοσες μερες χωρις τα καλωδιακια και δεν μου το εχει ξανακάνει προς το παρόν λειτουργώ το PC με sleep, αφου δεν εχω shutdown καμιά ιδεα πως μπορώ να το φτιάξω; το κουμπί δεν φαίνεται να έχει κολλήσει και δεν ξέρω αν φταει το καλωδιο του ή το ίδιο
mindtrapper Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βραχυκύκλωμα κάπου πρέπει να είναι. Έχεις καθαρισει με οινόπνευμα τα πινς του power και το θηλυκό του καλωδίου που συνδέεται σε αυτά; Αν όχι, καθάρισε τα και φυσά τα και με λίγο πεπιεσμένο αέρα. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2017 από mindtrapper 1
kogos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Προσωρινά μπορείς να κάνεις τράμπα το power με το reset και να ανοίγει πατώντας το κουμπί reset 1 1
guido Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2017 2 ώρες πριν, mindtrapper είπε Βραχυκύκλωμα κάπου πρέπει να είναι. Έχεις καθαρισει με οινόπνευμα τα πινς του power και το θηλυκό του καλωδίου που συνδέεται σε αυτά; Αν όχι, καθάρισε τα και φυσά τα και με λίγο πεπιεσμένο αέρα. οκ, θα το κάνω 2 ώρες πριν, kogos είπε Προσωρινά μπορείς να κάνεις τράμπα το power με το reset και να ανοίγει πατώντας το κουμπί reset καλή ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα