Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα της wikipedia για την AuthenTec που παρεθεσες, γράφει ότι την αγόρασε η Apple 1 χρόνο πριν παρουσιάσει το iphone 5s με το touch id. Άρα υποθέτοντας ότι η τεχνολογία πίσω από το touch id είναι της AuthenTec, η Apple είδε τα οφέλη από τη τεχνολογία που ανέπτυσσε η AuthenTec και πράττωντας σωστά την αγόρασε και ενσωμάτωσε την τεχνολογία αυτή στο iphone. Και σε ρωτώ 1) που είναι το κακό σε αυτή τη κίνηση και 2) γιατί δεν την αγόρασε π.χ η samsung  που έχει το κεφάλαιο για να βγάλει αυτή πρώτη ένα αξιόπιστο fingerprint reader; Η apple δεν παρουσίασε σχεδόν τίποτα πρώτη, κινητά με οθόνη αφής υπήρχαν και πριν το iphone, mp3 players υπήρχαν και πριν, fingeprint readers είχαν και άλλα κινητά και ούτω καθεξής. Απλά ότι παρουσίασε η apple ήταν ολοκληρωμένο, όμορφο και εύκολο στη χρήση. Και για αυτό πέτυχε εκεί που άλλες εταιρείες τα βρίσκουν σκούρα. Το γράφεις και εσύ στο τέλος περίπου "Απλά η apple τα εγκαθιστά όταν πλέον έχουν ωριμάσει στο σημείο που αυτή θέλει να ενσωματώσει" . Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει κατασκευάσει το face id του Χ, αλλά δεν είναι μια κάμερα και το face id όπως έγραψες. Πίσω από αυτό κρύβεται μια ολόκληρη τεχνολογία και δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμιά περίπτωση το γρήγορο μεν, καθόλου ασφαλές δε, face unlock του oneplus 5T που ακόμα και η Oneplus σου λέει ότι δεν είναι ασφαλές.

Αφού τα λές μόνος σου και μετά καινοτομείς με τις απορίες σου, πώς θα καταλάβεις τις "ανακρίβειες"? Επειδή αγόρασε μία εταιρεία η οποία κατασκεύαζε touch id πρίν βγάλει το touch id της apple, είναι δική της η καινοτομία ή η τεχνολογία; Τίποτε δεν είναι της apple και αυτό είπα στο άρθρο με το face id. Άν είναι περισσότερο ή λιγότερο ασφαλές επειδή έγραψε 5 γραμμές κώδικα στο ios αυτό τί σχέση έχει; ΠΙθανώς το face id sensor της Oneplus να μην έχει και τον ίδιο βαθμό σάρωσης ή μπορεί στο 6 να έχει μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει οτι η Oneplus θα καινοτομήσει και πού ακριβώς; Το ενσωματώνει ώς κάτι εναλλακτικό απο την στιγμή που δίνει + touch id? Και της apple δεν έχει απόλυτο βαθμό ασφάλειας. Πρέπει να αγχωθώ απο την στιγμή που ρητώς ανέφερα οτι δεν με ενδιαφέρει; Τόνισα το θέμα "καινοτομία"...αυτό σχολίασα αυτό σχολιάζω.

Η λέξη καινοτομία ορίζεται ώς εξης...

"Με τον όρο καινοτομία εννοείται η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης". Πού ακριβώς συναντάτε αυτό στην apple;

Δημοσ.

Αφού τα λές μόνος σου και μετά καινοτομείς με τις απορίες σου, πώς θα καταλάβεις τις "ανακρίβειες"? Επειδή αγόρασε μία εταιρεία η οποία κατασκεύαζε touch id πρίν βγάλει το touch id της apple, είναι δική της η καινοτομία ή η τεχνολογία; Τίποτε δεν είναι της apple και αυτό είπα στο άρθρο με το face id. Άν είναι περισσότερο ή λιγότερο ασφαλές επειδή έγραψε 5 γραμμές κώδικα στο ios αυτό τί σχέση έχει; ΠΙθανώς το face id sensor της Oneplus να μην έχει και τον ίδιο βαθμό σάρωσης ή μπορεί στο 6 να έχει μεγαλύτερο. Αυτό σημαίνει οτι η Oneplus θα καινοτομήσει και πού ακριβώς; Το ενσωματώνει ώς κάτι εναλλακτικό απο την στιγμή που δίνει + touch id? Και της apple δεν έχει απόλυτο βαθμό ασφάλειας. Πρέπει να αγχωθώ απο την στιγμή που ρητώς ανέφερα οτι δεν με ενδιαφέρει; Τόνισα το θέμα "καινοτομία"...αυτό σχολίασα αυτό σχολιάζω.

Η λέξη καινοτομία ορίζεται ώς εξης...

"Με τον όρο καινοτομία εννοείται η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης". Πού ακριβώς συναντάτε αυτό στην apple;

Ρε ανθρωπε μου είπα εγώ ότι η Apple καινοτομεί; Ξεκολλα επιτέλους. Και το face id δεν ειναι πιο ασφαλές επειδή έχει 5 γραμμές κώδικα, αλλά επειδή έχει ένα σωρό επιπλέον αισθητήρες αντί μόνο της κάμερας του oneplus...

Δημοσ.

Ρε ανθρωπε μου είπα εγώ ότι η Apple καινοτομεί; Ξεκολλα επιτέλους. Και το face id δεν ειναι πιο ασφαλές επειδή έχει 5 γραμμές κώδικα, αλλά επειδή έχει ένα σωρό επιπλέον αισθητήρες αντί μόνο της κάμερας του oneplus...

Εγώ το είπα και εσύ μας άρχισες τα μαθήματα. Επιπλέον...για το Oneplus 6...

http://www.techradar.com/news/oneplus-6-could-get-its-own-version-of-face-id

τί αλγόριθμο θα εισάγει η 1+ ? Χ@@@@@@ επειδή σου είπα δεν με ενδιαφέρει, αρκεί που θα έχει touch id (ελπίζω στην οθόνη) και δεν θα είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω την αηδία faceid. Κατάλαβες ή να τα ξαναπώ; Όλα αυτά σε περίπτωση που το πάρω...δεν είπα ντέ και καλά.

Δημοσ.

Εγώ το είπα και εσύ μας άρχισες τα μαθήματα. Επιπλέον...για το Oneplus 6...

http://www.techradar.com/news/oneplus-6-could-get-its-own-version-of-face-id

τί αλγόριθμο θα εισάγει η 1+ ? Χ@@@@@@ επειδή σου είπα δεν με ενδιαφέρει, αρκεί που θα έχει touch id (ελπίζω στην οθόνη) και δεν θα είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω την αηδία faceid. Κατάλαβες ή να τα ξαναπώ; Όλα αυτά σε περίπτωση που το πάρω...δεν είπα ντέ και καλά.

Όπως έλεγε και το παλιό ρωμαικό ρητό τα γραπτά μένουν, οπότε όποιος διαβάσει τη συζήτηση ας βγάλει τα συμπεράσματα που θεωρεί σωστά. Κλείνω εδώ τη συζήτηση, ότι είχα να πω το είπα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...