Προς το περιεχόμενο

Προγραματισμός κλειδιου, κοστος και χρόνος παράδωσης.

mastoras007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Εχασα τα κλειδια απο το αμάξι, εχω ενα αντικείδι το οποίο ξεκλειδώνει πόρτες κανει μίζα κτλ αλλά δέν παίρνει μπρός γιατί δέν ειναι προγραμματισμένο λογικά το imobilizer.

Ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει και βασικό αν γίνετε άμεσα η οχι πχ αν πάω στην opel?

Εκτός απο όπελ που να πάω σε απλό κλειδαρα γίνετε δουλεια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς κλειδί πλήρως λειτουργικό ο κλειδαράς δρ μπορεί να σου κάνει τη δουλειά. Θα πας αναγκαστικά αντιπροσωπεία και δυστυχώς δε γίνεται σε μια μέρα αυτή η δουλειά. Στην καλύτερη (εφόσον φτιάξουν εδώ το κλειδί και το προγραμματίσουν πάνω στο αμάξι με το διαγνωστικό τους) θα φας μια μέρα στη χειρότερη θα σου παραγγείλουν το κλειδί από Γερμανία βάσει του πλαισίου σου κ θα κάνει τουλάχιστον εβδομάδα αλλά θα έρθει έτοιμο.

Το κόστος κ πάλι συζητιέται. Εγώ που είχα ρωτήσει κ ξέρω την ως άνω διαδικασία (εμένα επειδή είναι keyless έρχεται έτοιμο το smart key από Γερμανία) στο Bmw κόστιζε 440 ή 480€.

Ναι αλλά κλειδί έχω μόνο προγραμματισμό θέλει..ειναι παλιού τύπου μοντέλο 2004 απότι διάβασα αυτα εχουν 1 κωδικό δέν ειναι τα καινουρια που αλλάζει ο κωδικός κάθε φορά, κάτι τετοιο δέν πολυκατάλαβα..

Ελπίζω να ειμαι στην καλύτερη περιπτωση που ανέφερες γιατί αλιώς μπλέξαμε...

εσενα οκ ειναι τα καινούρια αλλά πάλι πολύ ακριβο...

αντε τώρα τετάρτη να βγάλω ακρη μετα απο τόσες μέρες κλειστα που θα είναι..να πάρω οδική να το πάει εκει..μπλέξαμε..

για να εχεις κλειδι (λογικά απο την αρχή) και να μη σου δουλευει πιθανώς να μην περιέχει immobilizer και να ηταν αολα για λόγους ασφαλείας (τα εδιναν ως τρίτο κλειδί την δεκαετία του 90 για την περίπτωση που ξεχναγες το κλειδι μεσα κλπ και δεν περιείχαν Transpoder immobilizer ηταν η μητρα μονο).

Σου δούλευε ποτε κανονικά;

Σε κάθε περίπτωση ναι, την Τετάρτη γερανό...

Εγώ θα έλεγα πριν το πας στην αντιπροσωπεία να ρωτήσεις 2-3 κλειδαράδες αν γίνεται, και στην περίπτωση που γίνεται ποιο θα είναι το κόστος φυσικά.

Εννοείτε οτι θα πεσουν πρώτα τηλέφωνα πρίν πάω οπουδήποτε, Θα πάω όπου μου πούν οτι θα το παραλάβω ποιο γρήγορα αν βαιβαια η τιμή ειναι πάνω κάτω ιδια η και λίγο πάνω..αλλά δέν ξέρω που να πάρω..σε απλούς κλειδαράδες αυτοι που ξεκλειδωνουν πόρτες?η ειναι ειδικευμένοι για αμάξια?επίσης μόνο σε κλειδαραδες? σε απλά συνεργεία?γιατί εχω ενα μάστορα για το αμάξι γενικά που το πάω οποτε έχει θέμα θα τον πάρω και αυτόν.Ελπίζω να μου βγεί κάνα 50άρι η ιστορία..Λιγα που διάβασα σε φόρουμ τοσο πάει αλλά ο καθένας ελεγε το δικό του

Εννοείτε οτι θα πεσουν πρώτα τηλέφωνα πρίν πάω οπουδήποτε, Θα πάω όπου μου πούν οτι θα το παραλάβω ποιο γρήγορα αν βαιβαια η τιμή ειναι πάνω κάτω ιδια η και λίγο πάνω..αλλά δέν ξέρω που να πάρω..σε απλούς κλειδαράδες αυτοι που ξεκλειδωνουν πόρτες?η ειναι ειδικευμένοι για αμάξια?επίσης μόνο σε κλειδαραδες? σε απλά συνεργεία?γιατί εχω ενα μάστορα για το αμάξι γενικά που το πάω οποτε έχει θέμα θα τον πάρω και αυτόν.Ελπίζω να μου βγεί κάνα 50άρι η ιστορία..Λιγα που διάβασα σε φόρουμ τοσο πάει αλλά ο καθένας ελεγε το δικό του

Κοίτα, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν το κλειδί που έχεις έχει το τσιπάκι(transponder) μέσα και γίνεται να προγραμματιστεί, τότε μπορεί να το κάνει και συνεργείο/ηλεκτρολόγος που έχει γνώσεις και διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό. Από κλειδαράδες κοίτα να ρωτήσεις όσους περισσότερους μπορείς, ούτε ασχολούνται όλοι με κλειδιά Immobilizer, ούτε έχουν όλοι τον ίδιο εξοπλισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...