Arkassa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Αλήθεια τι θα μπορούσε να κάνει κάποιος με 80άρη σκληρό; Και για να ακριβολογώ: 80Mb (megabytes όχι gigabytes)! Και όμως βρήκα έναν τέτοιο σκληρό και προς το παρόν τον χρησιμοποιώ για σουβέρ Α! Το ακόμα καλύτερο... τον έκανα slave και στη συνέχεια του έκανα format σε NTFS... τι κάνει κανείς μεταξύ των εξετάσεων, ε;
Arkassa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δε νομίζω ότι χωράνε τα κακόμοιρα τα πιγκουινάκια (( ή κάνω λάθος;
Bax Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 vale dos 6.22 kai win 3.1 na noiwseis tin empeiria tou group manager, na doulepseis ligo dos. na ftiakseis fakelo \games na valeis to doom 1 world of sensible soccer boulder dash pacman kai na kaneis mem /c /p gia na deis posi conventional memory exeis akoma mporeis na valeis windows 95. 65-70 mb theloun ta agglika
Dark_son20 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 ton anigeis kai ton kaneis tasaki einai poli voliko exw dio HDD kai ena pistoni
bloodraven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 ti mou 8imises twra. mou exei perisepsei kai emena enas 80hs apo ta palia ta xronia ... mpas kai ton 8es na tous kanies sistixia RAID Pantos plaka plaka tosa xronia kai doulebei..
accipio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ έχω έναν Seagate με την αχανή χωρητικότητα των... 20MB! Τον είχα σε έναν 8086 (που δουλεύει ακόμα, με τις μεγάλες δισκέτες 5 1/4 και DOS 3.11). Ο δίσκος έχει χαλάσει εδώ και χρόνια. Τώρα με το άνοιγμα που ανέφερες Dark_son20, μου έδωσες ιδέες...
Arkassa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2004 Δεν το μετάνοιωσα που έκανα αυτό το post. Παιδιά, είχατε καταπληκτικές ιδέες (κοινώς γέλασα πάρα πολύ!) Bloodraven: Αν τον πουλάς κάτω από 60 ΕΥΡΩ ενδιαφέρομαι... (Πλάκα κάνω!) Thanks everybody
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.