Προς το περιεχόμενο

Αγορα mi note 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Σκέφτομαι για αγορά του mi note 3. Απο banggood με κουπόνι το 128gb βγαίνει 325 ευρώ το μπλε. Με priority line. Με αυτή την επιλογή δεν εχω σίγουρα τελωνείο? Υπάρχει άλλη καλύτερη επιλογή για μέρος αγοράς?

Δημοσ.

Γειά σας. Σκέφτομαι για αγορά του mi note 3. Απο banggood με κουπόνι το 128gb βγαίνει 325 ευρώ το μπλε. Με priority line. Με αυτή την επιλογή δεν εχω σίγουρα τελωνείο? Υπάρχει άλλη καλύτερη επιλογή για μέρος αγοράς?

Μόνο το banggood είναι το σίγουρο.

Μετά παίζει και το amazon,ebay(ανάλογα τον πωλητή αν είναι από Ευρωπαϊκή χώρα)

Δημοσ.

Μη πληρώνετε ούτε ευρω παραπανω για global rom. Την περνατε μονοι σας σε 10 λεπτά. Επισης απο Ali περναει τελωνειο.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/12745854/Xiaomi-Mi-Note-3.html

378 εχει στο σκρουτζ

Θέλει με τα 128gb

Αν θες το έχει το Banggood με κουπόνι(12BGMC128G) στα 291€ ,αλλά θα το έχει στις 3 Ιανουαρίου,αν δεν το βιάζεσαι χτυπά το πριν ανέβει.

Δημοσ.

Με υο κουπόνι στο banggood βγαίνει το μπλε με τα 128gb και τα μεταφορικά στα 325. Μαζι με κάτι πόντους που είχα. Σαν τιμή εσείς τι λέτε είναι χαμηλή? Βασικά αλλάζω το redmi note 3 pro που εχω μόνο και μόνο για την κάμερα - βίντεο. Θα έπαιρνα το α1 αλλά στο βίντεο δεν τα πάει καλά. Το mi6 το κόβω λόγω μικρής οθόνης.

Πήγα στο κωτσο να δω το mate 10 lite και σε σύγκριση με το a1 η διάφορα σε φωτογραφία για μπροστινή κάμερα τεράστια.

Γνωρίζουμε αν το mi note 3 έχει ποιο ευρυγωνια selfie κάμερα απο το redmi note 3 pro?

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης αν έχουμε αγοράσει κινητό από banggood? Τα έξοδα αποστολής κτλπ ποιος τα καλύπτει? Κατά την αντικατάσταση και την αποστολή της καινουργειας/διορθωμένης συσκευής παίζει ξανά πιθανότητα για τελωνείο?

Δημοσ.

Μη πληρώνετε ούτε ευρω παραπανω για global rom. Την περνατε μονοι σας σε 10 λεπτά. Επισης απο Ali περναει τελωνειο.

όταν είσαι άσχετος(μιλάω για τον εαυτό μου) πόσο εύκολο είναι να το κάνεις?

στο link που έδωσα δεν περνάει τελωνείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...