Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Αν διαθέταμε κάποια αντίστοιχη βάση στην Ελλάδα θα υπήρχανε στο πλάνο τεχνίτες να πίνουνε φραπέ σε πλαστικιές καρέκλες πάνω στους πυραύλους.
tsakvas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ξερει κανεις το τηλ της εταιριας? θελω να στειλω ενα ταξιδι εκπληξη την πεθερα μου 7
hyperspaced Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Οι αμερικάνοι κάνουν πρότζεκτ αποικισμού σε άλλους πλανήτες και εμείς καθόμαστε πίσω από 15 άτομα σε ΑΤΜ για να βγαλουμε λεφτα για τα χριστουγεννα.. Και αυτό είναι τεράστια πρόοδος, γιατί αν θυμάσαι το καλοκαίρι του 2015 καθόμασταν πίσω από 100 άτομα για να πάρουμε 60 ευρώ. 2
buuren Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 ξερει κανεις το τηλ της εταιριας? θελω να στειλω ενα ταξιδι εκπληξη την πεθερα μου Σιγα μη χαλασουμε τοσα καυσιμα για νσ στειλουμε την πεθερουλα σου, υπαρχουν πιο φθηνες λυσεις... 1
fsbmaniac Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Και αυτό είναι τεράστια πρόοδος, γιατί αν θυμάσαι το καλοκαίρι του 2015 καθόμασταν πίσω από 100 άτομα για να πάρουμε 60 ευρώ. Βαρουφακιαδα ... 1
georgebou21 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Οι αμερικάνοι κάνουν πρότζεκτ αποικισμού σε άλλους πλανήτες και εμείς καθόμαστε πίσω από 15 άτομα σε ΑΤΜ για να βγαλουμε λεφτα για τα χριστουγεννα.. Καλα και εκει μερικοι δεν εχουν να φάνε. Μην τα μπλέκεις τα δυο πράγματα. 2
bazzil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ Βερν διαβάζει. Η όλη φάση με τον Musk και το διάστημα μου θυμίζει τον Μπαρμπικέιν. Μπράβο του 1
k_dinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μακάρι να μου είχε περισσέψει τπτ στην τράπεζα, να καθόμουν και εγώ στην ουρά! 3
De@th L0rd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Τα παιδάκια της Αφρικής ακόμη δεν τα ανέφερε κάποιος ευαίσθητος; Εκπλήσσομαι!
fwtonio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Για να επικοιστούν άλλοι πλανήτες, πρέπει πρώτα να βρούμε τρόπο για να συντηρήσουμε ένα κλειστό οικοσύστημα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα χρειάζεται τακτικός ανεφοδιασμός από την Γη. Η όλη φάση φαίνεται λίγο μάταιη, αλλά ομοίως μάταιη φαίνονταν και η ενασχόληση του Maxwell με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα, το 1860. 1
Kostasspil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μακάρι να προβάλουμε έστω να το δούμε να υλοποιείται. 1
toyo73 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Οι αμερικάνοι κάνουν πρότζεκτ αποικισμού σε άλλους πλανήτες και εμείς καθόμαστε πίσω από 15 άτομα σε ΑΤΜ για να βγαλουμε λεφτα για τα χριστουγεννα.. Υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι απο εμενα-εσενα και τα 15 ατομα στην σειρα, που δεν περιμενουν στο ΑΤΜ, γιατι δεν εχουν τιποτε απολυτως να βγαλουν.Αλλα ξεχασα, στην Ελλαδα παντα ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο εμας. 1
Kostasspil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι απο εμενα-εσενα και τα 15 ατομα στην σειρα, που δεν περιμενουν στο ΑΤΜ, γιατι δεν εχουν τιποτε απολυτως να βγαλουν.Αλλα ξεχασα, στην Ελλαδα παντα ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο εμας. Angry much? 1
vagosd Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά , όμως διακρίνω να τον κερδίζει η μεγαλομανία του καθως όλες οι δηλώσεις γίνονται απο προσωπικους λογαριασμούς social media και όχι απο press release των εταιριών του. Σα να κάθεται και μετράει πόσες φορές θα γραφτει το όνομα του σε κάθε άρθρο . #Elon_Musk Δωράκι απο μένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα